منم برای همه شما دوستان ارزوی موفقیت می کنم .....
براتون هم دعا می کنم .... (البته به قول یکی اگه اشتباه نشه !!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم برای همه شما دوستان ارزوی موفقیت می کنم .....
براتون هم دعا می کنم .... (البته به قول یکی اگه اشتباه نشه !!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم همگی بریم دوره! دعایی بهتر از این؟!
سلام
امیدوارم حاله همگی خوب باشه ...
منم برا همتون آرزوی موفقیت می کنم ...
بی خود:31: چه معنی داره :دی...نقل قول:
می تونم بگم به شدت نگرانم!!!
دیگه از این حرفا نمیزنیااااااااااااااااااا اا:31:
بچه ها شما می تونین
اینم از از مرحله یک .......
شیر هستین یاروباه؟
به نظر من از سالهای قبل سخت تر بود
باید منتظر کلید باشیم
راستی نتیجه اون امتحان هم اعلام شد (همون آمادگی مرحله اول)
مریم خانم مثل اینکه ما شیرازیها خیلی خراب کردیمکد:www.irao2006.blogfa.com
می شه بپرسم که چرا این قدر تستیها کم و مسخره بودن؟؟!!!!هیچ ربطی به نجوم نداشتن!!!همه مکانیک سماوی........!!!!اه!!!پاسخ کوتاها هم واقعا آسون بودن!!!!ولی من از همین آسونی بد دادم!!!جواب یکی می دونستم 14- میشه ها!!!ولی نوشتم 34-!!!چرا من اینقدر خنگم؟!!!!!!من می رم برای سال بعد بخونم!!!!
نقل قول:
1-سلام
2- ها ها ها مکانیک آسونته که ما 3 تا نکته می دونستیم رفتیم 80 درصدشو زدیم اومدیم
من خودم به شخصه 18 تا تستی"فکر کنم 2 3 تاش غلط باشه !!!" 3 تا تشریحی حلیذم
تبصره : این ****ها یه ساندیس می دادن 2 تا دیگه رو بلد بودم ولی حال نداشتم اونا رو حل می کردم
3- راستی شما گفتین لایه ها به هم می رسن یا نه ! اخه من به هرکی گفتم یه چیز گفت ولی استدلال که کردم قانع شد که حتما باید به هم برسن!!! "بحث این سوال باحاله "هم صحبت می طلبیم !!!"
4- به امید قبولی همه
چاکریم !!!
همگی راحت بودن! فقط حیف بعد از ظهر گرفتن! خوابم می یومد! 2 تا کوتاه درست که حتما دارم. اون یکی ها مشکوکم. خیلی ها از مدرسه ما خراب کردن. 19 تستی زدم، 10 تاش درست بود. (به اصلاح صدرا)
میشه کلید صدرا رو برای ما هم بگی
آره به نظر من هم از سالهای قبل سختتر بود. تازه وقتش هم کمتر بود.نقل قول:
بله خراب کردیم . البته من فقط از رتبه های بچه های شیرازخبر دارم.