-
اصلا اینجا نیا جات اینجا نیست اینجا همه حامی منچسترن
mr.antonio andolini اولا به شما هیچ ربطی نداره دو اینجا تاپیک منچستره هر چی دوس داریم میگیم شما هم تو تاپیک تیمت هرچی دوس داری بگو سوما حق توهین نداری منم میتونم مثل خودت جواب بدم ولی نمیدم چون من منم تو هم تویی! اینجا دیگه پست نده راجع به این چیزا هم جای بحث نیست در آخر واقعا میگم اصلا حرف درستی نزدی خنده دار بود
-
نظر سنجي سراسري در مورد فيناليستهاي ليگ قهرمانان اروپا
منچستريونايتد و ليورپول بيشترين بخت را دارند
خبرگزاري فارس: تيمهاي انگليسي منچستريونايتد و ليورپول در نظرسنجي سراسري از طريق چندين وبسايت معتبر در جهان بيشترين بخت را براي حضور در فينال ليگ قهرمانان فوتبال اروپا دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، سه نماينده انگليس به همراه بارسلونا اسپانيا در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات بخت حضور خود را در مسكو از ديد مردم محك زدند.
طبق اين نظرسنجي، 16 درصد امكان حضور بارسلونا و چلسي در فينال وجود دارد.
26 درصد احتمال حضور چلسي و منچستريونايتد ثبت شده است.
16 درصد امكان حضور ليورپول و بارسلونا وجود دارد؛ اما 42 درصد احتمال حضور منچستريونايتد و ليورپول را داده اند.
در مدت زمان 5 روز، 432 هزار و 142 نفر در اين راي گيري شركت كردند
-
رونالدو کاندید بهترین بازیکن و همین طور بهترین بازیکن جوان لیگ شده و در ضمن شانس اول آقای گلی اروپا و لیگ برتر هم هست واقعا این فصل حق رونالدو توپ طلای اروپا و جهان هست
-
MANUTD-2===ARSENAL-1
آرسنال كه اوت شد.مونده چلسي كه دو هفته ديگه باهاش بازي داريم.
خيلي بازي حساسي ميشه.
امروز آرسنال خيلي راحت مي تونست بره تو فضاهاي خالي و بازي سازي كنه.يه كم خوش شانس هم بوديم.
سانترهاي بسيار زيادي رو از جناحين كردن كه خيلي هم خطرناك بود اما جداً Van DerSar گلر خيلي خوب و با تجربه ايه.
تبريك ميگم برد منچسترو.
-
هله هله هله هله هله !!!وی وی وی و ی وی وی وی!!!ای خدایاااااااااااااااااا !!ووی ووی ووی ووی ووی ووی من مادر این دفاع ارسنال رو سرویس میکنم!!!لیگ برتر هم پرید!!!!!اروپا هم پریده بود!!!حذفی و اتحادیه رو هم پریده بودند!!!اصلا چرا این ارسنال رو منحل نمیکنند؟؟؟؟:2::2::18::18::19::19::19::41::13:
-
سلام خدمت همه دوستان باید بگم که اول تبریک بخاطر برد شیرین برابر بوقچی های لندن و درخشش بسیار زیبای هارگرویز و بازی زیبای او و گل تماشای او ...
راستی ایشالا که بازی با چلسی رو هم با برد پشت سر میگذاریم و تمام میشه میره دنبال کارش
-
بچها ولی این تیم چغر چلسی رو نباید فراموش کنیم یک تیم چغری که نگو یک تیم چغری که نپرس من که دعا میکنم فردا ببازه بره پی کارش ....
-
بردیم و بردیم و دیگر هیچ!
مبارکه
برون رو وقتی تو زمین میبینم سردرد میگیرم نمیدونم کی بهش گفته فوتبالیستی
کی میندازنش بیرون فکرشو بکنید اگه یکی از صوتیهاش امروز گل میشد احمقه. در حد تیمای ته جدولی لیگ برتر هم نیست
به امید باخت چلسی
-
منم تبریک میگم . واقعا دستشون درد نکنه .
من یکی که به مساوی هم راضی بودم . خیلی بچه ها استرس داشتند . فردیناندو بگو !!!!!
-
دیگه قهرمانی تو دستمونه و حتی با باخت به چلسی هم تفاضل بهتر بالاتر از چلسی قرار میگیریم
راستی منچستر بارسلون آخرین باری که با هم بازی کردن مرحله گروهی باشگاهای اروپا سال98-99 بود که 2تا بازی هم 3-3 شد یادش بخیر بکام اون موقع چه بازی هایی برای منچستر میکرد و چه گل هایی میزد و اون طرف هم ریوالدو کولاک میکرد
دوستان بازی رفت تو منچستر نیزبانه یا بارسا؟