فلش دیگه چرا:18:نقل قول:
خب تا جایی که من میدونم 6300 وقتی اس ام اس جدید یا تماس بی پاسخ داشته باشی اون دو تا روشن میشن
Printable View
فلش دیگه چرا:18:نقل قول:
خب تا جایی که من میدونم 6300 وقتی اس ام اس جدید یا تماس بی پاسخ داشته باشی اون دو تا روشن میشن
تغيير زنگ به اين علته كه چون شما زنگتون رو از مموري كارت انتخاب كردين و وقتي كه مموري كارت رو درميارين پيشفرض ميشه ولي اگه زنگ رو از مموري گوشي انتخاب كننين اين اتفاق نميفته.:31:نقل قول:
سلام دوستان
میشه بگید چطور میشه مدت زمان نور صفحه رو بیشتر کرد.و همچنین طریقه عوض کردن کد قفل که پیشفرضش 12345 هستش
نقل قول:
از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..
این رو میدونم دوست عزیز ولی برای گوشی های نوکیا با سیستم عامل جاوا همچین گزینه هایی وجود نداره..!نقل قول:
از توی display settings باید light time out رو زیاد کنی..
برای کد هم از توی security باید lock code رو عوض کنی..
حالا کسی روشی چیزی بلده؟
اگه از توی display
power saver و sleep mode رو off کنید
براتون روشن میمونه
یا خدا
سلام بر همه دوستان.
من یک Nokia 6300 خریدم ولی توی منوی زبان اون فقط زبان های انگلیسی و عربی و فرانسوی موجود هست.
چطوری میتونم فارسی رو به اون اضافه کنم؟؟؟
ه برنامه یا پلاگینی وجود نداره که من دانلود کنم و بعد بریزم روی گوشی و نصبش کنم؟؟؟لطفا توضیح بدید.
سلام
ببخشيد ، ميخواستم كدهاي حفاظتي اين گوشي رو بدونم
چون يكي ازم سوال كرده ، ميگفت گوشيش تو آب افتاده ، الان هر كاري ميخواد بكنه كد حفاظتي ميخواد !!
12345 رو هم امتحان كرده ولي جواب نداده !!
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
بايد پروداكت كد گوشي رو عوض كنيد و بعد آپديت. در غير اينصورت بايد بديد براتون فلش كنن برنامه براش وجود نداره.نقل قول:
با داخل آب افتادن كه كد عوض نميشه احتمالا خودش قبلا عوض كرده . اكثرا كسايي كه زياد از گوشي سردرنميارن اين بلا رو به سر گوشي ميارن.نقل قول:
سلام،
از دوستان کسی مجموعه کدهای اپراتوری N 6300 رو داره؟
بهشون نیاز مبرم دارم!!! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.