خب راه ساده ترش بدون اینکه برنامه دیگه ای نصب کنی اینه که ، تو گالریت آلبوم بسازی و روی عکس یا فیلم مورد نظرت add to album بزنی و به آلبوم مورد نظرت بفرستی.اگه توضیح بیشتری در این زمینه میخواهی بگونقل قول:
Printable View
خب راه ساده ترش بدون اینکه برنامه دیگه ای نصب کنی اینه که ، تو گالریت آلبوم بسازی و روی عکس یا فیلم مورد نظرت add to album بزنی و به آلبوم مورد نظرت بفرستی.اگه توضیح بیشتری در این زمینه میخواهی بگونقل قول:
بی نهایت ممنونم...
نقل قول:
وقتی بیشتر از حد برنامه باز کنی با هم
و
از rom
گوشیت حجم برنامه های مینیمایز
شده بیشتر باشه
این حالت پیش میاد
با سلام
با اجازتون دو تا سوال دیگه در موردn73داشتم اگه امکان داره جواب بدین
1-ایا یه راه عملی برای تبدیل ونصب برنامههای سیمباین7و8 روی سیمباین 9.1 وجود داره اگه شدنی لطفا کامل توضیح بدین (اگه به صورت مقاله باشه بهتره) چون میدونم به درد خیلیا میخوره
2-میخواستم بدانم که مودم روی n73 چه کارایی دارد .ایا می توان با ان به صورت مستقل از کامپیوتر به اینترنت وصل شد .اگر امکان دارد کاربرد ان را توضیح دهید
با تشکر
سلام
بچه ها این n73 me کرنومتر نداره؟ از همونا که وقت میگیریم :31:
اگه نداره یه برنامه لطف کنید
ممنون
نه دوست من نداره ولی این برنامه رو زیاد برای این گوشی دیدم ... میتونی از تاپیک برنامه های کاربردی پیداش کنی ...
دوستان من با گوشیم این مشکل را دارم موقعی که می خوام یه عکسی را بزرگ کنم یا اینکه گیم را اجرا کنم میزنه مموری فول در حالی که رو گوشی چیزی نصب نکردم حتی مسیج هم ندارم .
اگه ممکنه بگید از کجا باید بفهمم رم گوشی پر هست بعدش برای رفع این مشکل چیکار کنم.
با برنامه ی handy task man تمام برنامه های باز رو به جز stand by mode ببندنقل قول:
ممنون که جواب دادین اگه لینک دانلود بزارید ممنون میشن چون پیدا نکردم.نقل قول:
دکمه Menu رو 3 ثانیه نگه دار و تمام برنامه های در حال اجرا رو ببند ....