میدونم عزیز دل برادر. اینو من همون اول که گوشی با پلتفرم uiq گرفتم متوجه شدم.منظورم از سیمبین در اون پست همون سیمبین مربوط به گوشیهای نوکیا بود.نقل قول:
میدونم عزیز دل برادر. اینو من همون اول که گوشی با پلتفرم uiq گرفتم متوجه شدم.منظورم از سیمبین در اون پست همون سیمبین مربوط به گوشیهای نوکیا بود.نقل قول:
اینم از اوون برنامه.نقل قول:
با این برنامه میتونین یه پکیج از فایلهای که میخواین (عکس،ویدئو و موزیک و...) رو در قالب یک فایل sis برای uiq یا هر نوع سیمبین دیگه در بیارین.
کد:http://www.4shared.com/file/37620355/b910b5f6/PenrillianPackager_10.html
نقل قول:
دوستان كسي اين نرم افزار منو پيدا نكرد!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه كم عجله دارمااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها خسته نباشيد:46:
من يه مشكل اساسي برام پيش اومده ميدونم نبايد اينجا اين سوالو بكنم ولي الان گوشيم قاطي كرده و بايد ريست شه!:41:تو main menu هم نميره! كسي كد ريست p990 رو ميتونه بهم بده ؟؟ گشتم نبود :9::37:
فكر كنم بخاطر نصب crystal arabic باشه من بعد از نصب تازه تو فوروم ديدم كه شما در موردش چي نوشتين:45:
خوب دیگه خودت مثل اینکه متوجه اشتباهت که همون نصب کرسیتال اربیک بوده شدی.نقل قول:
راحت ترین راه و بهترین راه به نظرم آپدیت گوشی هست.
بازم مشکلت رو اینجا مطرح کن شاید جواب بهتری گرفتی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=101843
سلام به همه دوستان و اساتید و مدیران کل و جزء و ...
اگه ممکنه یه توضیح در رابطه با برنامه Advanced Call Manager بدین چون من هر چی ور رفتم چیزی سرم نشد.
ممنون.
اي بابا . تو هنوز توي برنامه مشكل داري؟نقل قول:
الان كه حسش نيست. ايشالله بعدا
اگر لطف کنید برنامه crystal arabic را برای عموم بگذارید.
با تشکر
دوست عزیز اين پست رو نگاه کردی؟نقل قول:
اگر لطف کنید برنامه crystal arabic را برای عموم بگذارید.
با تشکر
حالا بازم اين برنامه رو میخوای؟نقل قول:
سلام بچه ها خسته نباشيد
من يه مشكل اساسي برام پيش اومده ميدونم نبايد اينجا اين سوالو بكنم ولي الان گوشيم قاطي كرده و بايد ريست شه!تو main menu هم نميره! كسي كد ريست p990 رو ميتونه بهم بده ؟؟ گشتم نبود
فكر كنم بخاطر نصب crystal arabic باشه من بعد از نصب تازه تو فوروم ديدم كه شما در موردش چي نوشتين
نه نمی خام.لااقل یک راه پیش نهاد کنید