ممنونم.نقل قول:
به نظر پینگ خیلی جامپ داره.
Printable View
ممنونم.نقل قول:
به نظر پینگ خیلی جامپ داره.
من در سه ساعت gta v رو گرفتم حدود 60 گیگابایت اینقدر سرعت بود که لبتابم هاردش صد در صد کار می کرد :n31:
در چه بازه زمانی دانلود کردید؟!نقل قول:
امکان نداره تو 3 ساعت شما 60 گیگ دانلود کنی.حتما فایلش فشرده بوث.سرعت دانلودتون چند بودنقل قول:
چرا امکان نداره،... اگر سرعتش حدود 6.5 مگابایت باشه در ساعت می تونه 22 گیگ بگیرهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
عجب سرعتی تاحالا تجربه نکرده بودم.تا 5 مگابایت خودم داشتم ولی فایل های کم حجم دانلود میکردم حالیم نمیشد از بس سریع میومدننقل قول:
سلام.کسی از تهران هست که لطف کنه پینگ 4.2.2.4 رو روی 4G مثل پست 20719 که Abolfazl-Star زحمت کشید برای ایرانسل بذاره؟
ممنونم.
در این آدرس در موردش توضیح دادهنقل قول:
سوالی هم باشه جواب میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router با قابلیت اتصال ۱۰ کاربر همزمان
دانگل خوبينقل قول:
سرعت دانلود من با 4g از 20 کیلوبایت بیشتر نمی شه با آیفون
رشت هستم
کسی از دوستان که رشت هستش این مشکل رو نداره ؟
دوستان یه نت شیش ماهه به بالا میخوام
به صرفه ترین طرحش کدومه
یدونه سی گیگ شیش ماهه پیدا کردم
اگه یک ساله بود صد درصد میخریدمش نسبت به قیمتش واقعا ارزش بالایی داشت
دوستان کسی در محدوده بلوار امامت مشهد(آزادشهر)از 4g ایرانسل استفاده کرده؟سرعتش چطوریه؟کلا دوستان مشهدی که در این محدوده هم نیستند نظرشون درباره 4g ایرانسل در مشهد چیه؟
خوبهنقل قول:
حدود ٢٥ مگ
نزديك حرم
درود
با بسته دو ساعته بيست گيگ دانلود زدم خوبه به نظر دوستان
دانگل 8372e
میشه همون حدود پهنای باند 25 مگ.مثل اون دوست نیشابوریمون پهنای باند 40 یا 50 مگ هم کسی هست؟نقل قول:
دوست عزیز شما ظاهرا دانگل 3372 داری.میشه یکبار به سیستم کامپیوترت هم وصلش کنی و یک اسپیدتست بگیری و بزاری اینجا.خیلی ممنون میشم.نقل قول:
دوستان چطوری پیام های MMS و پیشخوان ایرانسل رو غیرفعال کنم؟
من اصلا فعال نکردم، از وقتی طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کردم این MMS لعنتی مثل خوره افتاده به جون اعتبار سیم کارت.
یه پیام می یاد میگه با "موفقیت ذخیره شد" بعدش 100 تومان کم می کنه. در روز به قدری میفرسته که شارژ رو به صفر میرسونه.
جالبه پیامش هم حاوی هیچی نیست و فقط شارژ میخوره.
فقط به خاطر شمانقل قول:
٣٣٧٢ روي روتر اتصال با كابل لن
٣٣٧٢ مستقيم به سيستم
مستقيم گوشي آيفون
روي روتر اتصال واي فاي گوشي آيفون
سلامنقل قول:
من همیشه گوشیم hotspot میکنم و پاوربانک همیشه همراهم هست
ایا خرید این مودم پیشنهاد میشه؟
بیشتر نگران خرابی باتری موبایلم هستم چون روزی ۲ بار دارم شارژ میکنم در سفر
دوستان مودمي هست كه NAT رو بشه با هاش open كرد؟(برا بازي آنلاين ميخوام)
اگه هست چند مدل معرفي كنيد.
منم از باتري گوشي ميترسيدمنقل قول:
بازم اگر استفاده شخصي باشه ميشه ي كاريش كرد
ولي اشتراكي واقعا فاتحه گوشي رو مي خونه
اره دانگل سبك راحت خوبي هست
اگر مشكلي نداريد باتري دار هم بد نيست
ولي شماكه پاور بانك دارين خوبه
من بعد از 9 ماه در اخرین تماس که با ایرانسل داشتم حرف شکایت زدم بعدش نت من رو درست کردن الان من نه قطعی نداره و نه نواسان سرعت و نه افت سرعت
نتیجه: حتما باید سلطه زور باشه تا اینا پیگیری کنن وگرنه بدهکارم. شده بودم
Sent from my LT25i
برای شما که پاور بانک داری خیلی خوبهنقل قول:
توی گوشی نسل سه و چهار مصرفش بالاست و هات اسپات هم که می کنی مصرفت خیلی بیشتر میشه.
ضمنا شما می تونی داگل رو به یو اس بی لپ تاپ وصل کنی و راحت استفاده کنی بدون پاور بانک ( یو اس بی تری داشته باشی که خیلی بهتره و آمپراژ بهتری تامین می کنه)
نقل قول:
نقل قول:
بی نهایت تشکر از لطفت.الان اینا تست 4g بودند؟پهنای باند که حدود 24 بود.چرا کم شده اینقدر؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
میشه به شارژر در خانه به صورت دائمی هم متصل کرد؟
آیا تفاوتی در سرعتم روی این دانگل احساس کرده اید با خیر
خواهش ميكنمنقل قول:
بله
ساعت بدي بود متاسفانه
مهم اختلاف سرعت نه مقدار سرعت كه تا حدود ٢٥ هم ميرسد مخصوصا اول صبح در تست هاي مختلف و حالت هاي متفاوت تقريبا همين اختلاف ها وجودداره متاسفانه مشهد بعد عيد خيلي سرعت خراب شده بنده حدود 50 هم سرعت گرفتم
كه به اين نتيجه رسيديم فرق آنچناني نداره يا حداقل در سرعت هاي پايين تر فرقي نميكنه
بله مشكلي ندارهنقل قول:
محسوس نيست مخصوصا اگر شارژر ٢ آمپر باشه
منم این مدل رو دارم از هر نظر خوبه هم گیرندگی هم قدرت وای فای. به هر پورت usb میشه وصلش کرد از شارژر موبایل تا پخش ماشین تا ----- و پاور بانک. گیرندگی و آنتنش هم از موبایل بیشتره. در حالت وای فای هم تست کردم با حالتی که مستقیم به usb کامپیوتر وصل کردم افت سرعتی نداره. درکل یه دستگاه جمع و جور و کارا با قیمت مناسب هست بنظر منکه از اون باتری دارها بهتره چون امروزه هرجا باشی یه پورت usb پیدا میشه و دیگه نمیخواد نگران تمام شدن شارژ هم باشی.نقل قول:
یه طرح شیش ماهه به بالا لازم دارم
به صرفه ترین طرح کدومه
یدونه سی گیگ شیش ماهه پیدا کردم
اون اگه یک ساله بود میخریدمش
تریچی ایرانسل - شهر منوجان
سرور داخلی
سرور خارجی
خب یکساله ۱۰۰ گیگ هم هست ۱۷۵ تومننقل قول:
به غیر از اوننقل قول:
اخه صد گیگ زیاده
یکی هم یک ساله ۱۲ گیگ هست و لاغیرنقل قول:
چند روز پیش رفته بودم کیش رودبار نزدیک فومن
جالبه که تنها سیمکارتی که بین سه اپراتور دم پنجره اینترنت داشت همراه اول بود.
الان که نقشه پوشش هر سه اپراتور رو میبینم مشخصه که نزدیک ترین انتن در فومن به من بود که همراه اول و رایتل 3g و ایرانسل هم 3g و هم 4g انتن دارن و طبق نقشه کیش رودبار تحت پوشش حتی بیرونی هم نبود.
پس چرا علی رغم این موضوع و فاصله یکسان انتن تا من بین سه اپراتور فقط همراه اول انتن میداد!
در صورتیکه اگرم تفاوتی باید باشه باید رایتل که فرکانس ۹۰۰ را در اختیار داره بهتر میبود!
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان هزینه تعویض سیم کارت اعتباری ایرانسل از3g به 4g چقدر هست؟
در تهران کجابرم که سریع انجام بدن؟
ممنون
سال گذشته در دفاتر اختصاصی خدمات مشتریان ایرانسل رایگان انجام می شد اما هفته پیش که دو تا سیم کارت را واسه تعویض بردم برای هر کدوم 7 هزار تومان هزینه دریافت شد.نقل قول:
هر کجا ببرین بلافاصله سیم کارت جدید تحویل داده میشه و حدود یک ساعت بعد هم فعال میشه. از این بابت جای نگرانی نیست.
نمیدونم چرا با ایرانسل نمیتونم سایت های فیلتر شده ای مثل فیسبوک و یوتیوب و شبکه های اجتماعی رو حتی با فیلتر شکن باز کنم اما با ADSL میتونم!
ایراسنل تو شهریار پوشش کامل 3g داره ؟
من فقط تو بیرون میتونم استفاده کنم تو خونه 3g نیست .
مشهد . امروز 2 تا 8 صبح . میزان دانلود 60 گیگابایت . مودم E8372 .