بچه ها اگه میشه به این دوتا سوالم جواب بدید کم کم دارم آماده میشم برم :n03:
1.با لباس سربازی میشه رفت تو هواپیما؟کاری ندارن؟
2.شب از تهران از کجا و چجوری میشه رفت سمنان؟(مثل اینکه شب اتوبوس نداره)
Printable View
بچه ها اگه میشه به این دوتا سوالم جواب بدید کم کم دارم آماده میشم برم :n03:
1.با لباس سربازی میشه رفت تو هواپیما؟کاری ندارن؟
2.شب از تهران از کجا و چجوری میشه رفت سمنان؟(مثل اینکه شب اتوبوس نداره)
سلام به همه سربازای مشتی .
من آموزشی 01 بودم و بعدش تقسیم شدم به گروه 22 توپخانه شهرضا اصفهان.رسته استحکامات و عمران . 10 اسفند باید معرفی کنم خودمو.ساکنِ تهران هستم. ( دوره کد نخوردم،کلا یگانم اونجاست).چنتا سوال داشتم.
1-پادگانش چه جوریاس ؟ مایی که ستوان سومیم چه قدر اذیت میشیم،اصلا فرقی با بقیه داریم؟
2-الان رسته ی روی یقه ی لباسم و باید عوض کنم،اونجا بهم میدن یا اینکه همینجا باید همه چی رو ردیف کنم؟
همگی مشتی هستید.
سرباز وظیفه با لباسش همه جا میتونه برهنقل قول:
فکر کنم پیدا کردن همدیگه کار راحتی نباشه،نمیدونم شماره دادن تو این تاپیک مجاز هست یا نه،این شماره و ایمیل من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا امشب هستما،فردا صبح باید پادگان باشم:n01:
من برا گرفتن امریه باید تاریخ اعزامم برج 6 باشه.کی پست کنم بهتره و اینکه میوفته تو همون 6؟
راحت میشه 2 ماه عقب یا جلو انداخت زمان اعزام رو؟(مخصوصا عقب انداختن)
راستی من سینوزیت هم دارم .میتونه برا کمتر فعالیت بدنی کردن تو آموزشی کمکم کنه؟البته نمیخوام معاف از رزم شم.اگه کمک میکنه چطوری باید درخواست بدم ؟
راستی شما کجا افتادی؟؟؟؟نقل قول:
دوستان قسمت منابع انسانی سپاه قول جذب داده به نظرتون بازم امکانش هست برا اول اردیبهشت جذب نشیم؟
رو هیچ قولی حساب نکننقل قول:
بله امکانش هست
به ما هم از همین قولا دادن و نیرو انتظامی شدیم
1. بله میشه رفتنقل قول:
2. گفتم که ماشین معمولا هست برا سمنان. شما حداکثرش شماره ترمینال جنوب فکر کنم ترمینال 3 رو از 118 بگیر ( اگه از اونجا 118بگیره :n13: ) بلیت رزرو کن
البته همه جا هم نمیشه رفت که به لحاظ امنیتی این موراد رو تو آموزشی میگن.نقل قول:
مثلا سربازای یگان امداد و ویژه باید همون در پادگان لباس عوض کنن و شخصی بپوشن بعد برن بیرون
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندید که اینگونه پستها باعث شلوغی تاپیک میشه و به این منظور چند ساعتی هم تاپیک بسته شد.نقل قول:
پس لطفا این بحثا رو از طریق پروفایل و یا پیغام خصوصی پیگیری کنید.
نقل قول:
2: شما اول برو ترمینال جنوب یا همون خزانه اگه ماشین بود برای سمنان که هیچ ولی اگه نبود برو سه راه افسریه پر اتوبوس های گذری کرایش هم 8 تومانه حواست باشه بیشتر ازت نگیرن...کلا هر اتوبوسی بخواد از تهران بره سمت شرق از سمنان رد میشه...
دوست عزیز سلام.من ساکن شهرضا هستم.گروه 22 در مسیر شهرضا به سمت سمیرم واقع شده.وقتی از شهرضا به سمت سمیرم حرکت کنی حدودا 5 دقیقه بعد میرسی پادگان.(به شهر نزدیکه)سربازهای پادگان از شهرهای مختلفی هستن.جالب اینه که پرسنل و نظامی های کادری هم کمتر از خود شهرضا هستن و اکثرا از شهرهای دیگه اومدن و داخل خود گروه 22 زندگی میکنن(خونه های سازمانی).شما باید اول بیای اصفهان(شش ساعت راه از تهران)بعد ترمینال صفهsofe سوار اتوبوس ها یا سواری های شهرضا بشی.اتوبوس ها ولو هستن کرایه فکر کنم 2000تومن و سواری ها پژو و سمند کرایه حدودا 4000 تومنه:n02:.با اتوبوس 45 دقیقه و با سواری 40 دقیقه بعد شهرضایی.بعد یا ترمیتال شهدا و یا تر مینال شرق پیاده میشی.بعدم یا با واحد یا با تاکسی راحت میری درب پادگان پیاده میشی.موفق باشی و دوران خوبی در شهر ما طی کنی.در ضمن راجع به رسته رو یقه نگران نباش.داخل شهر چندتایی نظامی فروشی هست که معروف ترینشون دوتا پیرمرد هستن که بهشون میگن کامران و هومن.سریع درستش میکنن.نقل قول:
سلام دوستان
من دارم دانشگاه میرم کاردانی ترم ۶ بعد مدیر اموزشیمون گفته که قانون جدید نظام وظیفه میگه باید ۵ ترم بخونی الان من باید برم برای این ترم نامه بگیرم که بزارن بخونم ولی قصدم اینه که این ترم رو کلا حذفش کنم و کارای خدمتم رو انجام بدم چون اگه این ترم رو هم نامه بگیرم و همه رو هم قبول بشم بازم چند تا واحد دارم که میمونه و دیگه نمیزارن بخونم
حالا من سوالم این هست که اگه این ترم رو حذف کنم چقدر زمان دارم تا بخوام کارای سربازیم رو انجام بدم و برم سربازی و چه کارایی باید بکنم
من متولد ۷۲ هستم
Sent from my ****** using Tapatalk
سلام ...
بالخره امروز تمام شد 21 ماه خدمت 21 ماه زندگی 21 ماه خاطره 21 ماه سختی
الان که دارم این پست رو تایپ میکنم بغضی دارم که نگو
بعضی از رفقا رو که باهوشون زندگی کردم رو شاید تا آخر عمر نبینم
کوله باری از خاطره
خاطره پست های که رو برجک تو سرما و گرما دادیم..
خاطره سیگار کشیدن های با استرسمون که تو پادگان زدیم...
خاطرات بیرون رفتنامون...
چقدر خاطره.....وای...
خدمت شاید تو مخی کادری ها رو نداشته باشه بهترین دوره زندگی باشد....
برای من که تا این لحظه بهترین دوره زندگیم بود......
چقدر زود گذشت.....
یکی از سخت ترین پست های بود که تو پی سی تا به امروز زدم....
یادش بخیر....ایشالله...برا همه دوران خوبی باشه.....
92/12/6
یکی لطف کنه جواب من رو بده.نقل قول:
این درسته که لیسانسه ها یا بالاترررر تون پشین پاشوهای زیادی و سختی های دیپلمه یا زیردیپلم ر و نمیکشن؟( ترم اخر دانشگاه هستم و استرس خدمت اومد سراغمون:n03:
فقط بشین پاشو نیست که...:blink: البته از همه آسیب رسون تر ( سخت تر ) همینهنقل قول:
ولی آره ۱۰۰٪ وضع لیسانسه و بالاتر بهتر از دیپلمه هاست و شاید همون روزای اول چنتا بهت بگن
استرس هم نداره . شما 2 پست بالاتر رو بخون.:n04:
کلا اگه پیگیر این تاپیک باشی و صفحات قبل هم یه مرور کنی همه چی دستت میاد و تا اون موقع که بری خدمت آماده میشی:n26:
خیلی برا من جالبه که همه حتی پدارامون خدمت رو تو بشین پاشو میبینن . پدر من قبل از آموزشی بهم یاد میداد که چطور بشینمو پاشم که راحت تر باشه:n04::n02:
سلام داداش
تو صحبت هات اسمی از برجک شنیدم شما مگه کجا خدمت میکردی؟
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
سلام
من پریروز رفتم پلیس +10 دفترچه رو پست کنم ولی اونجا اصلا مدارکی که تو دفترچه نوشته بود رو ازم نگرفتم مثل کپی شناسنامه عکس سیاه سفید و بسیج تکمیلی!
فقط تو کامپیوتر نوشت و مدارک رو پس داد.
حالا می خوام بدونم این مدارک رو کجا باید بدم؟فکر می کردم اینجا می گیرن!مثلا همین بسیج تکمیلی داخل جدول شماره 1 دفترچه اومده که باید علامت زد ولی اونجا چیزی نپرسید.
گفتم شاید داشتن اون کمک کنه سپاه بیافتم که اصلا اونجا نپرسید داری یا نه!!!
معلومه نمیپرسه . شما خودت باید بهش بگی.نقل قول:
مدارکم اسکن میکنه و به جز اون فرمها باقیش رو معمولا برمیگردونن.
برا اینکه بتونی با کارتت بیفتی سپاه هم شما بهتره بری پادگانی که میخوای یا دوست داری اونجا پذیرش بگیری. ( البته اگر پذرش کنن )
بهش گفتم گفت من فیلدی برا پر کردن تو کامپیوتر ندارمنقل قول:
مدارکم اصلا اسکن نکرد فقط نگاه انداخت
برا افتادن تو سپاه با چند نفر صحبت کردم همه گفتن برگ سبزت که اومد بیا بده , این پذیرش که می گین یک کاغذ هستش که باید بهم بدن؟
از کجا بفهمم 100% پذیرش شدم سرکار نذاشتنم؟
فکر کنم چشمی اسکن کرده:n02:نقل قول:
در هر صورت میخوان خدمات بگیرن ازت :4:پس شک نکن که همه چیز رو رواله :n09:
برای پذیرش گرفتن هم برگ سبزت رو میدی به طرف اونم میره میده به مسئول نیرو انسانی اون پادگان و اونم سایر کارا رو پیگیری میکنه.
راهی برای اینکه بفهمی 100% هست ، نیست و فقط بستگی به این داره که طرف چقدر برش داشته باشه و وقتی هم برگ سفیدت بیاد و توش بزنه ارگان بکارگیرنده : ستاد فرماندهی کل سپاه ، 80% قطعی هست پذیرشت:n20:.
دوستان توی دفترچه که پر کردم نوشته بود دوره تکمیلی بسیج دارید؟الان نگاه می کنم اشتباه زدم بله:n02: در حالیکه ندارم مشکلی نداره؟
چنتا پست قبلی رو بخون...نقل قول:
میشه ازش نتیجه گرفت که مهم نیست :n15:
سلام دوستان.
قرارگاه فرماندهی نزاجا واحد عملیات آدرسش کجاست و چه جور جایی هست؟ توی همون مینی سیتی هستش؟ کسی میدونه؟
ممنون از راهنمایی هاتون.
ممنون از شما...موافقم حتی دوستامم بهم پیشنهاد میکنن از الان اسکات برو که روزی هزار بار بشین پاشو داری:n01:نقل قول:
من اعزامم اردیبهشت خورده برا ما خدمت 24 جساب می شه یا 21 ماه ؟؟:n13::n13:
فعلا بصورت قطعی چیزی اعلام نشدهنقل قول:
طبق گفته ها، توی اسفند ماه تصمیم نهایی در این مورد به اطلاع رسونده میشه
بهتره شما هم خودتون رو برای هر احتمالی آماده بکنید تا بعدا حالتون گرفته نشه
سلام
دوستان چطور میشه از یه پادگان به پادگان دیگه انتقالی گرفت؟
هر دو پادگان توی یه شهر هستن
اون که بله اینجا کلا باید برا همه چی آماده بود :n29:منظورم این بود که کلا ملاک برا قانون روز اعزام هست یا روزی که مدارک تو پلیس+10 ثبت شده. اعزام ما بعد تصویب قانون جدید میشه ولی ثبت مدارک قبل از قانون.نقل قول:
به به اشخورای عزیز:n07:
سسسسسسلام
من اومدم مرخصی :n10:
کسی درباره پادگان هشتم شکاری سوال داره بپرسه :n18:
دوستان میگن سپاه فعلا جذب نداره.کسی خبری داره؟
Sent from my GT-I9082L using Tapatalk
من برگه سبزم امد . اموزشی افتادم کرج کچویی ( زندان )
چجوریه ؟ تاحالا کسی اونجا بوده ؟
ملاک تاریخ اعزامهنقل قول:
چند تا سوال فنی
1. من واسه امریه اقدام کردم گفتن برگه سبزت 1تیر باشه ، دفترچه دیروز فرستادم تاریخ پیشنهادی هم 1 تیر زدم.
چقدر احتمال داره برگ سبز همون 1 تیر بزنن؟
2. پلیس+ 10 گفت ،برگ سبز رو 3روز دیگه بیا بگیر.
راه دیگه ای هم هست برای اصلاع از اومدن نتیجه؟
ممنون
سلام دوستان
من کارت بسیج ندارم ولی توی سپاه آشنا دارم
بدون کارت بسیج نمیشه پذیرش سپاه رو گرفت ؟ اگر اطلاع دارید کدوم ارگانها کارت بسیج نمیخواد چند تاشو نام ببرید.
مرسی
سلام دوستان
من اعزامی اول اسفند 92 مالک اشترنیروانتظامی اراک هستم
امروز اومدم مرخصی که از استانداری زنگ زدن که امریه استانداری پذیرفته شده
من تا 6صبح شنبه فرصت مرخصی دارم
بنظرتون باید چکارکنم؟برای امریه حتما باید آموزشی سپاه باشه؟
بدتر از بشین پاشو نظامی نشستن هستش لامصب بعد از 5 دقیقه زانوهای آدم بدجور درد میگیره :n03:نقل قول:
فکر نکنم همون سه روز دیگه برید برگ سبز رو بگیریدنقل قول:
من میشناسم بدون یک روز بسیجی سپاه رفتهنقل قول:
پذیرش در سپاه هیچ مدرک خاصی لازم نداره ولی به علت اینکه تعداد افراد درخواست کننده زیاده اومدن شرایط کارت سبز و بیسیجی رو لحاظ کردننقل قول:
شما میتونید با یه پارتی خوب،بدون بسیجی و کارت سبز پذیرش بشید