نقل قول:
داداش ، شما چند روز به اتمام قراردادت مونده ؟
Printable View
نقل قول:
داداش ، شما چند روز به اتمام قراردادت مونده ؟
می خواستم بدونم وقتی که قرارداد رو تمدید میکنیم ، آیا ترافیک حجمی باقیمانده به اشتراک جدید که تمدید کردیم اضافه میشه یا نه؟:11:
صبح ها از 8 تا 4 سرعتم بین 150 تا 300 اما عصرا از 4 تا فردا صبح بین 50 تا 90
راهی پیشنهاد میکنید که سرعتم عصر بیشتر بشه ؟
بچه ها سرعت چقدر پایین اومده!!? مودم رو خاموش روشن کنیم تاثیر تو بهبودیش نداره?
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
آره خیلی سرعت پایینه ، برای من فقط سرعت آپلودم تغییر نمیکنه و ثابته!!
یه چیز بسیار بسیار بسیار عجیب!!!!!
سه روز از اشتراکم مونده.......امروز صبح بود یه ده باری هی قطع میشد و مجبور میشدم مودم رو خاموش کنم.......یازدهمین بار که خاموش کردم و روشن کردم تا همین ده دقیقه پیش یه کوچولو افت سرعت هم نداشتم........چیزی حدود 5 گیگ هم با سرعت 130 دانلود کردم ( از ساعت 11 صبح تا 11 شب دقیقا)
خلاصه عوض این چند روز قطعی رو امروز در آوردم.......
دیگه دلم نمیاد مودمو خاموش کنم.......................میترسم بازم سرعتم بیاد پایین و قطعی شروع بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل خیلی امروز روز عجیبی بود برام!!!
یه سوال :
سرویس 128 نامحدود دارم..............اگه 5 روز LITTLE MORE بزنم باید پول ترافیک بدم یا ترافیک این پنج روز هم نامحدوده؟!؟!؟!؟
در تنظیماتش به قسمت Dialup / v pn برو و تیک گزینه رو بزن و تنظیمات وی پی ان انتخابی از لیست کشویی رو انجام بده .( البته این تنظیمات برای IDM بود )نقل قول:
در حالت معمول ویندوز هم اگر اتصال قطع بشه بطور پیش فرض بعد 1 دقیقه ارتباط وصل میشه که میتونی روی کانکشن کلیک راست کنی و پراپرتیز بزنی و در همون اول تنطمیات و زمان رو کاهش بدی
نقل قول:
روزای آخر اشتراکو سرعتو بیشتر میکنند تا دوباره تمدید کنی البته بیشتر نمیکنند به اون اندازه ای میکنند که هزینه کردی البته ...بیخیال :20:
به نظر هرچي كه هست كلي هست...
اینترنت سوریه قطع شده چرا مال ما قطع نشه؟ مگه ما چه فرقی داریم خون ما رنگین تره؟
قطعش کنید کلاً
تقریبا 30 روزنقل قول:
کسی اطلاع دقیقی نداره که ایا سراسریه یا نهنقل قول:
سلامنقل قول:
اینکه می گید به چند کامپیوتر وصل نمیشه رو متوجه نشدم! چه ارتباطی به گزارش گیری داره؟ گزارش رو قراره از اکانت پارس آنلاینتون بگیرید
شما مودمتون رو بزارید رو Bridge و قبل از 7:15 دیسی بشید و بعد برید تو اکانتتون، لینک زیر، و از بخش مدیریت سرویس، گزارش بگیرید تا مطمئن بشوید که برای شما هم رایگان حساب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر می آد تا 7:15 رایگان سراسریه، فقط باید قبل از 7:15 دیسی شده باشید
در ضمن از 1:45 به بعد هم اگر کانکت بشید، می تونید اونجا هم 15 دقیقه رایگان با سرعت بالا بگیرید، این 15 دقیقه به نظر سراسری نیست، پس باید تستش کنید.
سلامنقل قول:
من نقل قول دوستمون mostafabad2007 رو نوشته ام که ادعای دستکاری داشتند
نقل قول:
نقل قول:
برادر اگه idm تنظیم کنی و مودم ارتباطش برقرار باشه و بگیری بخوابی دانلود از ساعت 1:45 به بعد رایگانه یا باید مودمو دقیقا بعد 1:45 به برق زد؟برا من معلوم نیست اصلا چجوریه یروز از 1:50 رایگانه و روز بعدش همین ساعت ازم کم میکنه و بعضی روزا از 1:55 خودمم گیج شدم:sq_3:نقل قول:
پارس همه اینجوریه ؟ یا مال من قاطی کرده؟
تا چند وقت پیش 1.7 مگ بیشتر نمیداد!
منظورم اینه که مودم به چند تا کامپیوتر وصل شده و مقدار و زمان دانلود بقیه کامپیوترها رو ندارم بخاطر همین نمیتونم گزارش دقیق خودمو بگیرمنقل قول:
ایا در این حالت با خاموش کردن و یا ریستارت کردن کامپیوتر خودم کانکت دیسی میشه چون نمیخوام کانکشن اصلی رو دیسی کنم (بقیه کامپیوترها هم اونموقع صبح خاموشه)
سرویست چنده؟؟نقل قول:
اگه ترافیک خریداری شده اضافی (گیگی 5 تومن) یا ترافیک های هدیه پارس آنلاین باشه منتقل میشه به دور بعد. ولی ترافیک اصلی سرویست که ثبت نام کردی می سوزه.نقل قول:
دوستان پارس آنلاینی میخام بدونم سرویس 128 سرعت دانلودش تو روز چنده ؟ و تو شب هم چنده ؟ چند گیگ بهت میدن ! اصلا راضی هستین؟
دانلود شبانش از کی تا کی هست؟ :20:
دوستان نامحدود پارس آنلاینم مثل شاتل محدودیت دانلود داره یا نه؟
(شاتل بعد 15 -20 گیگ دانلود سرعت و میاره روو 20 )
بله داره ، حدودا بعد از 20 گیگ ، سرعتتون بر میگرده روی همون مقدار واقعیش مثلا سرویس 128 میشه 16نقل قول:
یکی بیاد جواب بدهنقل قول:
اگه وضعیت خط تلفنتون مناسب باشه تو روز سرعت تا 300 میرسه ولی اگه نویز داشته خطتون، روی 100 حساب کنیدنقل قول:
شب ها(ساعات رایگان) هم بین 10 - 30 کیلوبایت میتونید حساب کنید.
بچه ها تو سرویس نا محدود ، تو ساعت های رایگان این مقدار دانلود رو جز همون مقدار دانلودمون حساب میکنه ( یعنی جز 20 گیگ حساب میکنه ؟ )
1 مگ حجمی.....نقل قول:
نه چون من محدود هستم اما واسه سه ماه 30 گیگ رایگان دانلود کردم ! الان هم در ساعات عادی مثلا 11 روز سرعت دانلودم 140 راحت میره !نقل قول:
روزی ۲۱۶ مگ . خیلی هم بیراه نیستنقل قول:
من تمام روز را تقریبا کانکتم فقط هم فیس بوک و چند تا فروم میرم روزی حدود ۴۰۰ مگ کم میشه
اینو در نظر داشته باش که فیس بوک پر عکسه . در نتیجه تقریبا میشه گفت که مشکلی نیست
سلامنقل قول:
خوب حالا بهتر گفتید، مودم داره به چند تا کامپوتر سرویس میده.
با شرایطی که شما دارید و اینکه مجبورید کانکشن مودمتون PPPoE باشه، تنها راه حل اینه که مودم رو بعد از 1:45 روشن کنید و قبل از 7:15 خاموش کنید، به قول شما از برق بکشید.
درضمن همین رو هم باید تست کنید، که با منطقه شما سازگار باشد، مشکل شما رو چند تا ا زدوشتایدیگه هم دارن که یک شب رایگان می افته و یک شب نه
سلامنقل قول:
سرویس نامحدود روز و شب و رایگان و غیر رایگان نداره، هر موقع از شبانه روز کنتور میندازه و از 20 گیگ سرعت بالاتون کم میکنه (البته این که می گم به نقل و تجربه ی دوستان هست)
دوستان من که اصلا از این SNR و از این جور چیزا سر در نمیارم ، حالا به نظرتون SNR من چطوره؟ :
SNR دانلودت خوبه...آپلود بالای 10 باشه بهتر میشهنقل قول:
این اواخر دیگه شبی زیر 1 گیگ دانلود میکنم، اونم با سرعت512!!!!
فکر کنم نامردا سرعتم رو کم کردن! راهی نداره باز سرعتم بیاد بالا؟
فکر کنم باید برم مخابرات بگیرم!
بچه ها اینجا باهاش شبی 3.5 گیگ میزنن!
چندروزه نامحدود تمدید کردم سرعت خیلی مزخرفه 15... 20
امروز شارژ 128 نامحدودم تموم شد. بعد از اینکه شارژ 5 روزه رو فعال کردم به یه چیز عجیب برخوردم. :sq_6:
چه باحال؟!؟!؟!؟نقل قول:
یه سوال ( تورو خدا هر کی میدونه جواب بده دیگه) :
امشب ساعت 11 ، سرویس 128 نامحدود منم تموم میشه و باید little more پنج روزه رو فعال کنم.....میخواستم بدونم ترافیک این پنج روز برام محاسبه میشه و باید بعدا پولشو بدم یا تو این پنج روزترافیک نامحدوده؟
اگه سرویس شما نامحدوده ، حتما میزان ترافیک مصرفی رو چک کنید اگر بیش از 30 گیگ دانلود داشتید، پایین اومدن سرعت طبیعیهنقل قول:
بله این ترافیک و روز اضافه شده در صورتحساب بعدی منظور می شودنقل قول:
منم از پریروز نا محدود تمدید کردم - سرعتم خوبه و هیچ فرقی با قبلا که محدود داشتم نکرده ( بعد دانلود اون حجم مشخص سرعت کم میشه نه از الان کم بشه )نقل قول:
کلا SNR برای سرعت مناسب معمولا باید بالای 15 باشه که برای شما 28 هست که عالیهنقل قول:
میزان SNR به میزان نویز بستگی دارد، نویز بالا عدد SNR و در نتیجه سرعت رو پایین میاره
حد دانلود با سرعت بالا در پارس آنلاین 30 گیگ هست ، دوست عزیزمنقل قول: