دوستان جشنواره تابستانی مخابرات تا کی ادامه داره؟
Printable View
دوستان جشنواره تابستانی مخابرات تا کی ادامه داره؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟نقل قول:
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟نقل قول:
این طرح های مخابرات تموم نداره حالا حالا هست :n01:نقل قول:
تا 14 ام مهر ادامه داره. البته یه خبر خوشم اینکه مودم های رایگان جدید رسیده و برخلاف مودم های قبلی که تک پورته و زشت بودن چهار پورته و شیک هستن.نقل قول:
خوب نظرتون چیه ؟ :n02: تا دیروز این بود : :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 5 دقیقه هست که شده این :n02::n05::n10::n09:
دیروز بعد از ظهر رفتم پاساژ سهند 54 متر کابل شبکه شیلد دار cat6 خریدم به قیمت 54x3500=190000 تومان از جعبه مخابرات بیرون ساختمون تا داخل واحدمون تا اتاقم سیم تلفن را عوض کردم و کابل شبکه را انداختم و شیلدشم وصل کردم به ارت :n02: الان نت داره کم کم بهم حال می ده ! حالا شب بیشتر حال می ده :n02:
نقل قول:
از کدوم مغازه گرفتی ؟
اگه میشه از کابل عکس بزار
کابل nexans هستش cat6 شیلد دار فقط اگه می خواهید سیم تلفنت را کابل شبکه کنی بهتره از همون جعبه مخابرات بیرون ساختمونتون بکشی بیاری داخل پشت مودم تا یک پارچه باشه ... اسم مغازه یادم نیست ! اکثر مغازه ها کابل شبکه دارند فقط این مارکش را بگیر که بهتره حتما شیلددار بگیر و به ارت وصلش کن
اینم بامبولی جدید از ماکسنت. هر چی سعی کردم این واژه رو به کار نبرم، نتونستم. شرمنده دوستان.:n16:
"هزینه نگهداری سرویس های 128K مبلغ 2250 تومان، 256K مبلغ 3000 تومان و بالای 256K مبلغ 3600 تومان می باشد."
یه مودم خوب که بتونه در مقابل نویز خط های تلفن مقاوم باشه و نویز روش اثر نزاره و یا نویز رو کاهش بده معرفی کنید
SMC ها این قابلیت رو دارن
یه مودم خوب که بتونه در مقابل نویز خط های تلفن مقاوم باشه و نویز روش اثر نزاره و یا نویز رو کاهش بده معرفی کنید
SMC ها این قابلیت رو دارن
مودم های با چیپست Broadcom در شرایط با نویز بالا عملکرد بهتری از سایر مودم ها دارند. مثل مدل 8960N از تی پی لینک و یا اکثر مدل های لینکسیس.نقل قول:
بی زحمت دوباره سرویسهای جشنواره رو بذارین میخوام یکی بگیرم
شبها پهنای باند سرویس های مخابرات نصف میشه
شبها پهنای باند سرویس های مخابرات نصف میشه
سلامنقل قول:
برای من که همان 800 تا یک مگ میده
سلام دوسلار
ما مغازه دو خط داریم و رو یکی همارا هست و هر دو خط 475 هست و از یه کافو... ولی نمیدونم چرا یکیش نوری هست و یکیش معمولی که روش همارا هست... اونی که روش همارا هست رو که نمیتونم دست بزنم ولی اون نوری رو چون قبلا نمیدونستم نوریه انتقال دادم خونه جدیدمون چون خط نداشتیم... الان من سوالم اینجاست که اون خط از اون کافو نوری زنگوله باغ که ساختمان سنگی هست بیاد خ سعدی کافوش عوض میشه؟ امکانش هست شمارمون معمولی بشه؟ چون نوری رو فقط باید مخابرات بگیریم و مخابرات هم متاسفانه پورت آزاد نداره....و موندم چی کار کنم... این خطو برای اینترنت میخواستم و اینم برام عذاب شده چون نوریه... البته کارای انتقال رو انجام دادم 3 شنبه و امروز فرداس بیان برای نصب از مخابرات... دوستان میتونین راهنماییم کنید چه کنم؟
یه سوال دیگه ام اینه که حالا اگر این مشکل حل شد به نظرتون همارا بگیرم یا مخابرات؟ من بیشتر برای دانلود میخوام و همینی که میگین اولترا مخابرات 950 میده سرعت دانلود رو خوشم اومده ... ولی سوال اینجاس پینگ چه طوره؟ برا بازی خوبه؟ من WORLD OF TANKS میزنم و میخوام نرمال باشه حد اقل ...
ممنون میشم سریع جواب بدین...:n13:
ساعات رایگان مخابرات از ساعت الی چنده
مال من تو دانولد شبانه همش شارژ کم می کنه
ساعات رایگان مخابرات از ساعت الی چنده
مال من تو دانلود شبانه همش شارژ کم می کنه
1 تا 7 صبحنقل قول:
هیچکی نیست به ما جواب بده؟
نه کسی نیست:n19: :n02:نقل قول:
آیا شبا همارا باز آی پی عوض میکنن یا ثابته ؟ وآیا دانلود شبانه سرعت کم میکنن؟
اره داداش من اومدم همارا ولی دیدم اشتباه کردم میخوام بیام بیرون از این همارای اشعال
این خط 10 مگ ساپورت میکنه؟
10*1024=10240نقل قول:
مال شما 10016
10016<10240
پس ساپورت نمیکنه.
داداشا من رفتم همارا میگن سرعت دانلود تا 70 پایین میاد الان مگای مخابات چقدر سرعت میده من تو مرکز علامه هستم میگن وضعیت اونجا خرابه خیلی شلوغه تو ساعت رایگان با سرعت چند میتونم دانلود کنم
دوست عزیز ساپورت میکنه ولی ممکنه بعضی اوقات قطعی داشته باشی که فکر نمیکنم اذیت کنهنقل قول:
سرعت دانلود مگا 380KB هست که تو دانلود رایگان شبانه همونطور که قبلا هم گفته شد سرعت تک لینک ها در سرورهای خارجی کمتر از این مقدار هست و باید چند چند لینک همزمان استفاده کنین تا بتونین 380 تارو کامل بگیرین. موفق باشیننقل قول:
داداش خ رو بچک جواب منو هم بده دیگه
داداش با سرعت 380 چند گیگ میتونم دانلود کنم طرح جشنوارش چقدر سرعت میده تو مرکز علامه میشه با این سرعت که گفتین دانلود کنم
داداش نه سپاورت نمیکنه درسته max rate روی 10016 هست ولی بالای 9200-9300 باشه مسلمن پرش لینک و قعطی دارن فقط در یک صورت میتونن بگیرن که بایه مودم با چیپست برودکام امتحان کنن چون 1 مگی max rate رو بالا میبرن.نقل قول:
حدودا 8 گیگ میشه دانلود کرد. این سرعت مال طرح جشنواره 3G در ماه با مودم رایگان یا 5G در ماه بدون مودم با قیمت 181440 تومان سالانه ( ماهانه 15120 تومان) هستنقل قول:
شما می تونین به جای این طرح جشنواره 3G در ماه با مودم رایگان یا 5G در ماه بدون مودم با قیمت 22680 تومان سالانه ( ماهانه 18900 تومان) هست بگیرین
آقا این همارا باید فک کنم موقع رایگان اول یه بار مودم خاموش روشن یا دیسکانت و بعد وصل کنیم تا آی پی عوض شه درسته؟
پس با مگای معمولی میشه 8 گیگ دانلود کرد تو علامه
نه دوست عزیز مودم دوستمون dlink هست و این مودم ها اکثرا در نشان دادن مقدار واقعی MAX-RATE مشکل دارن با توجه به دیگر مشخصات خط ایشون میشه گفت که میکشه. البته ناگفته نماند ممکنه بعضی اوقات قطعی هم داشته باشهنقل قول:
بله با اولترا یا 10مگ جشنواره هم تا 18و 19 گیگ میشه دانلود کردنقل قول:
این خط جدید من در هماراست داداش فکر نکنم بتونم اولترا بگیرم اشتباه کردم اومدم همارا مخابرات خیلی بهتره اولترای همارا تو بازه رایگان 192 میده ولی واسه مخابرات شنیدم 700 میده
Downstream Upstream SNR Margin :3.9 22.9 db Line Attenuation :47.2 29.2 db Data Rate :6899 509 kbps Max Rate :7540 1058 kbps POWER :18.6 11.3 dbm CRC :21390 0