سلام
این پیغام چیه ؟
و چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
Printable View
سلام
این پیغام چیه ؟
و چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
ببین میتونی طیق این پیش بری؟نقل قول:
اگر نتونستی بگو:
1. Click on Pearl (Start Button), in the serach box type:
msconfig
and hit the enter key on the keyboard. It should open the System Configuration Utility window.
2. Click on Services over the top and then at the bottom right corner, put a check in the "Hide all Microsoft services" checkbox.
3. Click on "Disable All" button.
4. Click on "Startup" tab, and then click on "Disable All" button again.
5. Press OK button and then "Restart" button on the following window. Let the computer restart.
6. Once you're back on the desktop, you'd get a window for System Configuration Utility. Put a check in the box "Don't Show....." and then press OK button.
7. Now, once again check the issue. If the issue is resolved, open System Configuration Windows again and then enable all the services from Services tab and then check the issue after restarting the computer in the same way as mentioned above.
8. If issue is still resolved, enable half of the Startup items from Startup tab and then check issue.
9. If issue occurs again, it means, there's a culprit in the checked startup items. But if issue doesn't occur, then issue could be with rest of the Startup items. Now, uncheck the first half startup items (that were check before), and then check rest of the half items. Check the issue again.......
10. Now, if the issue occurs, then make a note of all the names of the startup items and then follow the same procedure, for them. Now, you need to be careful, as by design the System Configuration will sort all the enable startup items to the top. So, it means all the entries would be mixed on next reboot. From now on you need to make a note of all the entries that you're enabling or disabling........
سلام دوستانمن يه ويندوز ويستا 2سال هست روسيستمم نصب هست ولي چندروز پيش بنا به دلايلي كه خودمم نميدونم مشكل رجيستري و اكتيو پيدا كرده و وارد ويندوز نميشه و ميگه بايد اكتيوش كنم . خواهشن هركي ميدونه منو راه نمايي كنه . باتشكر از دوستان گرامي
شما تا متن پیغام رو نگی نمیشه راهنمایی کرد.نقل قول:
متن پیغامرو بده یا یه عکس ازش بزار
با تشکرنقل قول:
این کارها رو کردم ولی مشکل حل نشد
لطفاً جواب منم را بدیننقل قول:
با تشکر
سلام خدمت همه عزیزان . من به یه مشکل در ویندوز ویستا برخوردم ( این مشکل رو در XP ندارم )
مشکل : من میخوام صداهای رو که در داخل خود ویندوز پخش میشه رو مثلا موزیک روی یک فیلم رو ضبط کنم ( توجه کنید صداهای درون خود ویندوز . ورودی هایی مثل میکروفون رو کاری ندارم ) اما نمیتونم .
من برای ضبط صدا ابتدا از برنامه ی jetAudio و قسمت Record اون استفاده میکنم . اما هیچ پنلی برای ویندوز شناسایی نمیکنه . تنها پنل های میکروفون رو برای ضیط صدا شناسای میکنه که اون هم ربطی به صداهای تو خود PC نداره
وقتی میگم پنل پیدا نمیکنه یعنی اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این رو اوردم به برنامه ی AD Sound Recorder . اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم این Erorr رو میده
و بعد از OK کردن برای ضبط صدا اقدام میکنم این پیغام رو میده :
آیا ممکن هست مشکل از درایور کارت صدا باشه ؟
من فایل های Realtek کارت صدا رو نصب کردم . اما به هنگام نصب فایل IDT با این Erorr رو به رو میشم . آیا ممکنه مشکل از این باشه ؟
لطفا یه راهی جلو پام بزارید . خیلی حیاطی هستش .
این سرعت پایین ویستا از چیه؟؟؟
تو سون همچین مشکلی نیست!!!
سلام من هم همین مشکل رو دارم ویندوز ویستا و 7 نمیتونن از این امکانات کارت صدا پشتیبانی کنندنقل قول:
این تنها جواببیه که بهش رسیدم
سلامنقل قول:
ویستا SP2 ویندوز خوبیه
سرعت پایین هم بر میگرده به باگهای زیاد که این ویندوز داره...
با لا خرا مایکرو سافت باید هر ویندوزی که میسازه از قبلی بهتر باشه.
;)