شرمندهنقل قول:
فومش رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد یه کارتریج دیگه انداختم برای یکی از بچه ها بود الان عالی کار میکنه
Printable View
شرمندهنقل قول:
فومش رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد یه کارتریج دیگه انداختم برای یکی از بچه ها بود الان عالی کار میکنه
سلامنقل قول:
آقا محمد این محلولی که در این سایت گفته حدود قیمتش چنده؟
چون یکی بهم گفت استرانگ 100 میل 37 تومان! واقعا قیمتش اینه؟
وحید
کسی میدونه میشه پرینتر اچ پی 1300 رو روی ویندوز 7 نصب کرد؟ از خود سایت اچ پی درایور هاشو گرفتم که pcl5 هستن ولی نتونستم نصب کنم.چطوریاس؟
ممنون.خودم حلش کردم.
سلام من کارمند دفتری یک شرکت صنعتی هستم. چند وقته وقتی از فایلای وردم پیرینت میگیرم، بعضی از سطرها رو چاپ نمیکنه، خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون واقعا به کمک شما نیاز دارم. مرسی....
لطفا یه نفر جواب منو بده
سلام دوستان
من پرینتر جوهر افشان اچ پی دارم
کارتریخ مالزی براش خریدم اما حالا ابی نمیزنه زرد میزنه قرمزم زرد میزنه باهاش کلا 2 صفه نوشته چاپ بیشتر نکردم
هدش زدم رو کاغذ ابی قرمز امد جا زدم تست زدم ابی قرمز امد اما بازم اونطوری شد و نمیاد
مشکل چی؟
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
اول کارتریج ها رو بردارید و دوباره بذارید و مطمئن بشید که کاملا و به درستی نصب شدن.
بعد نازل چک بگیرید و ببینید که در اونجا هم مشکل وجود داره، اگر مشکل اونجا نیست درایور و نرو افراز هاتون احتمالا مشکل دارن که احتمالا با نصب مجدد رفع بشه مشکل.
اگر نازل چک هم درست نبود هد کلین کنید و دوباره نازل چک بگیرید.
اگر بازهم درست نشد چند بار دیگه هم این کار رو تکرار کنید.
اگر بازم هم درست نشد به تعمیرگاه مراجعه کنیدو
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
آیا با نرم افزار های دیگه هم مشکل مشابهی دارید؟
توصیه می کنم درایور پرینتر تون رو دوباره نصب کنید.
و همچنین اگر ابتدا فایل های تون رو به پی دی اف تبدیل کنید و بعد پرینت کنید هم احتمال رفع مشکل وجود داره.
موفق باشید
سلام
بچه ها منظور این HP-1005 بنده از این پیغام در حین پرینت گرفتن چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم کمرنگ میگیره، قبلا درامش رو هم عوض کردم، می دونم مشکل از درام یا جوهر نیست!
منظورش اینه که کارتیج اصلی اچ نصب شده اما من در مورد پرینتر های لیزری خیلی اطلاعات ندارم.