آفرین خوبه شکایت کردی اکثرا بیخیالش میشن . ولی حق ندارن isp ها سرویسی رو اجباری بدننقل قول:
بیشتر نمایندگی ها میخوان یجوری تیغ بزنن حالا از سایت هم ممکنه اجباری بدن که خود طرف باید حواسش باشه
Printable View
آفرین خوبه شکایت کردی اکثرا بیخیالش میشن . ولی حق ندارن isp ها سرویسی رو اجباری بدننقل قول:
بیشتر نمایندگی ها میخوان یجوری تیغ بزنن حالا از سایت هم ممکنه اجباری بدن که خود طرف باید حواسش باشه
تو كدوم قسمت شكايت كردين؟ متنش چي بود؟نقل قول:
سلام دوستان
من تو سایت شاتل ثبت نام کردم این پیغام اومد:
هماینک امکان ارایه سرویس ADSL2+ در مرکز مخابراتی شما وجود ندارد. مشخصات شما در سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان شرکت شاتل ثبت شده و به محض راهاندازی امکانات مخابراتی، با شما تماس گرفته خواهد شد. افزون بر این شما میتوانید برای دریافت اطلاعات درباره شیوه استفاده از خدمات اینترنت وایرلس (PTP ) شاتل با شماره 23099، واحد فروش مرکزی شاتل تماس حاصل فرمایید.
جریان این وایرلس چیه؟ چرا تو سایتش هیچی ننوشته؟ شاتل هم وایمکس داره؟
وضع اینترنت شاتل در مشهد خیلی خراب شده
مدام قطع و وصل میشه
پشتیبانی هم میپیچونه
کسی دیگه ای هست از مشهد همین مشکل رو داشته باشه ؟
تو سایت ۱۹۵ - مغایرت هزینهنقل قول:
نوشتم من خودم میتونم راه اندازی کنم ولی اینا به زور میخوان کارشناس بفرستن
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اره مال منم 2 دقیقه وصله بعدش قطع میشه به زور دوباره وصل میشه . و این چرخه ادامه دارد تا ساعت 8 شب که بهتر میشهنقل قول:
توی مراکز مخابراتی که پوشش دهی روی خط تلفن رو نداره سرویس ptp رو پیشنهاد میدن. به اینصورت هست که یه آنتن نصب میکنن روی پشت بام که به صورت بیسیم به مرکز وصل میشه. اگر مایل باشین باید زنگ بزنین هماهنگ کنین، کارشناس میفرستن که منطقه رو بررسی کنه ببینه میشه آنتن نصب کرد از نظر قدرت سیگنال و ... یا نه.نقل قول:
مرکز مخابراتی ما هم پوشش دهی نداشت. پیگیر شدم گفتن بیشتر از 250.000 تومان هزینه داره که بیخیال شدم.
به اطلاع شما عزیزان میرسانيم جشنواره پيشنهاد شيرين تابستانی شاتل تا تاریخ ۳۱ شهريور تمدید شد.
(گفتنى است براى سرويس Eco-optimal-110 :
مدت زمان استفاده صد گيگ ترافيك اين سرويس از پنجاه روز به صد روز تغيير كرده است.)
سرعت دانلود سرویس ART1 حدودا چقدره؟
حدودا 120 تا 150 هستشنقل قول: