پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نینقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Printable View
پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نینقل قول:
سلام دوستان
من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
ممنونم.
هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟نقل قول:
یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
سلام دوستان من بعد 2 سال و خورده ای به فروم برگشتم
اول از همه یه سلام گرم دارم خدمت دوستای گلم آقا Rave-87 و آقا salar که حسابی بهشون زحمت دادیم
به لطف راهنمایی دوستان من هدفونای JVC , AKG k330 , klipsch.Yahmaha Eph100 v, رو تهیه کردم
که آخریشم همین yamaha Eph100 بود که 150$ دلار از آمریکا سفارش دادم و نداشتن و از چین طی یه هفته با پست سفارشی برام تهیه کردن و ..... کلی داستان دیگه که خلاصه 2 ماه طول کشید تا به دست ما برسه
سرتونو درد نیارم اینم ویژگی هاش:
ودر کل هدفون بی نظیری از آب دراومد چون صدا رو قشنگ ایزوله میکنه و بیس نرمی داره و ......
Type Dynamic, Closed Driver Unit 6mm (1/4") Impedance 16 ohms Sound Pressure Level 104dB+-3dB Frequency Response 20Hz-20kHz Weight(w/ Cable) 13.5g(0.46 oz) Cable Length 1.2m (47-1/4") Connectors 3.5mm(1/8")
و از معایبش به خشکی سیم و گوش درد گرفتن در استفاده طولانی مدت میشه اشاره کرد
چقدر حرف زدم :n19:
با توجه به هدفون، تفاوت در کیفیت باید خیلی کم به نظر بیاد. ولی توجه داشته باشین که شاید تفاوت در سبک صدا قابل توجه باشه. یعنی مثلاً هووای بیس بیشتری از آیفون داشته باشه یا تریبل کمتری داشته باشه. تفاوت در سبک صدا خیلی راحت تر از تفاوت در کیفیت قابل لمسه.نقل قول:
اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.نقل قول:
اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.
لاجیتک رو واقعیتش اینه که تست نکردم. اون ریزر تا اونجا که یادمه، اسم مدلش Electra بود. که هدست برای کامپیوتر هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توجه داشته باشین که میکروفون این مدل، کابل جدا نداره و داخل همون سوکت هدفون قرار داده شده، برای همین شاید لازم باشه یدونه کابل جدا بگیرین براش تا سوکت موزیک از میکروفونش رو جدا کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه دیگه اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید که اون هم البته سوکت موزیک با میکروفونش یکیه.
پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده
واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
واقعا ممنون :n16:
اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.نقل قول:
در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.
اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
سپاسگذارم :n16:
اصلا از متال خوشم نمیادنقل قول:
پاپ ، رپ ، هیپ هاپ
پس شما ناراضی هستین
اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد