دوستان به نظر شما بین زیست شناسی مولکولی پیام نور و برق الکترونیک دانشگاه ازاد ابهر کدوم بهتر هست؟؟
دوستان به نظر شما بین زیست شناسی مولکولی پیام نور و برق الکترونیک دانشگاه ازاد ابهر کدوم بهتر هست؟؟
آقا تبریک می گم بدبخت شدی :دی (کاملا حرفم جدی بود)نقل قول:
منم کامپیوتر علم و صنعتم پیعام خصوصی بده آشنا شیم دریابیمت تو غربت
زیست ارزش نداره حتی اگر تهران باشی!همون برق ابهر بری فوق العاده هستنقل قول:
من شبانه عمران شهرکرد قبول شدم.ارزش داره برم یه شهر دیگه؟یا همون ازاد اصفهان معماری بخونم.واقعا نمیدونم چیکار کنم
آره معماتری خلیج رتبه خیلی بالایی نمی خواد اما من چون تولیج میرفتم با بچه های اونجا می حرفیدم زیاد دانشکدش تعریفی نداشت...ولی من اگه برم شهرسازی ممکنه تمام تلاشم رو کنم تا انتقالی بگیرم...نقل قول:
تایید میکنم:(نقل قول:
۱۹ تا انتخاب رشتهی تهران که همش مدیریت و اقتصاد بود با رتبه ۱۰۳۵۶ منطقه ۲ قبول نشدم. لیست قبول شدههای ۸۸ رو تو کتاب سنجش که نگاه میکردم فقط ۷ نفر مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران رو تا ۱۰ هزار انتخاب کرده بودند!
شهرکرد که هیچی یکی از دوستان من ملایره با بدبختی اونجا زندگی میکنه!به خدا هر دانشگاه روزانه یا شبانه حلوا خیر نمیکنننقل قول:
تو سایت صنعتی اصفهان نوشته:
منظور از اردو چرخیدن توی دانشگاهه یا میبرن جایی مثل مشهد و ........ ؟؟؟کسی میدونه کجا میبرن؟!!! :dنقل قول:
با توجه به برگزاري برنامه اردويي پيش از شروع سال تحصيلي ويژه دانشجويان ورودي جديد در تاريخ 24 و 25 شهريور ماه ويژه پسران و در تاريخ 25 و 26 شهريور ماه ويژه دختران، دانشجويان خوابگاهي وسايل مورد نياز جهت اقامت در خوابگاه را به همراه داشته باشند چون امكان بازگشت به شهرستان خود را ندارند.
لازم به ذكر است اين برنامه قسمتي از برنامه آموزشي دانشگاه بوده و شامل آشنايي با دانشگاه، برنامه درسي دانشجويان و قوانين آموزشي دانشگاه، طرح رفعت (طرح ويژه جديدالورودها) و ... ميباشد.
سلام. تبریک میگم. زیادم دانشگاه بدی نیستا. من خودم اونجا برق میخونم. سوالی چیزی داشتی p.m بده. خوشحال میشم کمکی کرده باشم.نقل قول:
منم تبریک میگم بهت. راستی رتبه چند شد؟ امسال با توجه به آمار قبولی دانشگاه، فکر میکنم رتبه های خوبی وارد شدن.نقل قول:
سوالی، پرسشی بود در خدمتیم.... :10:
آره خوابگاه داره خیالت راحت سرویس و خوابگاه تامیینه و الکی میگن نداریم.... جاش هم یکی از بهترین منطقه های بوشهره روبروی سینما و نماز جمعه... کنارش هم مجتمع ورزشی و پارک و... تا مراکز خرید هم 5 دقیقه هخست پیاده البته خوابگاها اکثرا دورن...نقل قول: