نقل قول:
مشهد
واسه من دیشب هم افتضاح بود , شما دیشب سرعت خوبی داشتید ؟ سایت های خارجی براتون باز میشد ؟
Printable View
نقل قول:
مشهد
واسه من دیشب هم افتضاح بود , شما دیشب سرعت خوبی داشتید ؟ سایت های خارجی براتون باز میشد ؟
دوستان در حال حاضر وقتی سرعتتون پایینه باید دیسکانکت کنید تاسرعتتون درست بشه حالا یه بار نشد دو بار یا بیشتر من خودم تا 5بار هم شده که بعد درست شده.
حالا اگه ارتباطتون با سرور خارجی قطع شد باید مودم رو یه 5 دقیقه خاموش کنید تادرست بشه برای من که این کارا جواب داده. طرحم بعثت هست.
نقل قول:
این ترفند ها واسه قبل از مشکلات این چند شب جواب میداد , اما فعلا هیچ فایده ای نداره
اتفاقا من دیشب این ترفند خاموش کردن مودم رو اجرا کردم وجواب داد.نقل قول:
من خودم دیشب نیم ساعت مودم رو خاموش کردم شاید که به سرورهای خارجی وصل بشه ولی نشد! مشکل اخیر جدی تر از این حرفاست.نقل قول:
ببچه ها شنیدم که کلا همه شرکت ها ب زودی کلا شبانه هارو میخان ور دارن چه دیر چ زود حالا معلومز نیست چه نقشه شومی در سر دارن!؟
راستی خونذن این مطبم خالی از لطف نیست:n02:
محتوای مخفی: متن
ایمان جان میشه بگی با اون نرم افطاره اینترنتارو یکی کنم چون یک خطمون از طریق لن میخام مخابرانو وصل کنم و با وای فای هم شاتلو بندازم رو خط کلا کار باهاش چجوریه؟
دیروز یک نامه رسمی از طرف مخابرات اومد رسید دستم مبنی بر اعلام جواب شکایتی که قبلا در رابطه با حذف شبانه رایگان کرده بودم
یک نامه رسمی و مهر و موم شده و .... که در متن اون نوشته بود برای شماره تلفن ما همچنان دانلود شبانه رایگان است . همین . جواب دقیفا بیشتر از 40 روز بعد از شکایتـــ .
خیلی جالبه .
پس اگه شیکایت هم کنیم اون 8 گیگی که دو شب ازمون دزدیدن محاله که برگرده
اونم برنگردونن به درک ولی لامصبا سرعتو درست کنید که حداقل یه جیمیل رو بتونم باز کنم .
دوستان من یک ماهه سرعت دانلودم چه روز چه شب از هر سروری چه داخلی چه خارجی از160کیلو بایت بیشتر نمیشه (طرح نقره ای) برای شما هم اینجوریه؟