لپ تاپ من اکپرس کارت نداره کمک
Printable View
لپ تاپ من اکپرس کارت نداره کمک
سلام دوستان من يه اچ پي مدل 3140se گرفتم من تو همه سايتا و مجلات خونده بودم كه كارت گرافيك اين مدل 5650 اي تي آي هست اما تو ديوايس منيجر من نوشته intel hd graphics درحاليكه برچسب ati قرمز رنگ روي لپ تاپم هست و manufacurer رو هم زده ati technologies
حالا نظرتون چيه؟ آيا گرافيكم 5650 نيست؟ خواهش ميكنم جواب بدين
دوستان اگه نباشه سرمو كلاه گذاشتن
سلام دوستان من يه اچ پي مدل 3140se گرفتم من تو همه سايتا و مجلات خونده بودم كه كارت گرافيك اين مدل 5650 اي تي آي هست اما تو ديوايس منيجر من نوشته intel hd graphics درحاليكه برچسب ati قرمز رنگ روي لپ تاپم هست و manufacurer رو هم زده ati technologies
حالا نظرتون چيه؟ آيا گرافيكم 5650 نيست؟ خواهش ميكنم جواب بدين
دوستان اگه نباشه سرمو كلاه گذاشتن
سلام
یکیم پیدا شه به ما کمک کنه
مدلش asus ul30a
و مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی تو قسمت Advanced setting/Adapter میرم مشخصات گرافیکو اینجوری نوشته
Total Available Graphics Memory :1695MB
Dedicated Video Memory :32MB
System Video Memory :32MB
Shared System Memory:1631MB
تو سایت asus نوشته گرافیکش 256
رم 4GIG DDR3
مدل کارت گرافیک:Mobile Intel(R) GMA 4500M
ولی حتی یه بازی مثل PES2009 روهم مثل بچه آدم نمیاره
ویندوزم 64 -7
وقتی 32 بیتشو نصب میکنم تویAdvanced setting/Adapter میزنه
Dedicated Video Memory :0MB
System Video Memory :64MB
وتو ویستا میزنه
Dedicated Video Memory :0MB
System Video Memory :96MB
کارت گرافیکم ایتقد مزخرفه یا مشکلی هست؟
اگه از کارت گرافیک باشه میشه کارت گرافیکشو عوض کردGeforce انداخت؟
یکی کمکم کنه چون این مشکلش بد از چشم انداختدش
مرسی
سلام این سوال رو قبلا پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد! خیلی واجبه :(
من یه مینی 10 دل دارم. مدتی ضفحه دسکتاپ دچار کشیدگی شده یعنی 2 -3 ردیف از آیکون ها به اضافه taskbar رفته خارج از صفحه. چرا؟ چه کنم؟
سلام دوستان
من تازگی لپ تاپ سونی گرفتم که بنا به دلایلی مجبور به تعویض ویندوزش شدم.روی ویندوز اصلی قسمت بالای صفحه دسکتاپ یه تولبار بود.حالا برنامه اون رو از کحا باید بیارم؟
آخه چرا کسی جواب منو نمی ده درباره EXPRESSCARD
شما قبلا سییسم خونگی داشتین؟؟ چیزی به نام گرافیک آنبود شنیدین؟؟نقل قول:
این گرافیکها آنبود Unborad هستن. و رمشون رو از رم سیستم میگیرن. خودشون 32 یا 64 مگ رم بیشتر ندارن. اگه دقت کنی دیدیکیتد که رم خود گرافیکه 0 هست و رم خودش 64 و مقدار رمی که از رم سیستم واسه گرافیک استفاده میکنه 1600 مگ هست که واسه خودش نیست.
همیشه گفتن که واسه گیم باید از گرافیکهای دیدیکیتد استفاده بشه. که البته قیمت لپ تاپ رو میبره بلاتر.
شما تنظیمتا گیم رو بیارین پایین
گرافیک اینتل واسه بازی خوب نیست.
شما رزولوشن سیستون چیه؟ احتمالا رزولوشن سیستم تغییر کرده. اگه نه مشکل از ویندوزتون ممکنه باشه.نقل قول:
اونی که شما میگی ربطی به ویندوز نداره. یه چیز جانیبیه هست که رو ویندوز نصب میکنن. درضمن اون ویندوز اگه اینو داشته اصل نبوده. از همین ویندوزهای معمولی بوده ویندوز های اصلی از این جنگولک بازی ها نداره .غیر از ایکن های اصلی چیزی رو دیسک تاپ نیست.نقل قول:
خوب نداره. خیلی از سیستم ها این اسلات رو نداره جایش PCMCia داره که البته سرعتش خیلی پایینه.نقل قول:
شما چی میخوای وصل کنی؟؟ با USB کارتون راه نمی افته؟؟
البته 90 درصد مدلهای جدید این اسلات رو دارن.
سلام
از کجا دقیقاً میشه فهمید که ویندوز ارجنیال خود کارخونه است؟
آیا میشه ویندوز رو به نام خودمون رجیستر کنیم؟اگه میشه کجا و چطوری؟
ممنون میشم پاسخ بدین
این سوال منم هست؟؟نقل قول: