آره به منم Sword,Jarvan iv رو فرستادن دره خونمون واسه تقدیرنقل قول:
Printable View
آره به منم Sword,Jarvan iv رو فرستادن دره خونمون واسه تقدیرنقل قول:
هیچی :n08:
عاغاهمین الان شما دارین کامنت میدین من تو ریوتم دارم برای ادغام این بازی با یه بازی ایرانی صحبت میکنم و ریوت عذر خواهی کرد از من به خاطر مشکل west و استودیوشو به من مجانی داد الان دارم پول پارو میکنم:n02:الان ار پی بینهایت و اکنت دایموند دارم:n01:
ریوت به من داده .
بعضی ISP ها فایروالشون رو فعال میکنند بعضی پهنای باند به سمت سرور های خارجی رو پایین می آورند ... با توجه به اینکه الان خیلی وقته شیلتر شکنها کار میکنند این قضیه اصلا به انتخابات ربطی نداره... احتمالا دغدغه شرکت زیر ساخت حذف این بازی های خارجی در ایرانه (یعنی از اول هدف اصلیشون محدودی سازی سرور های بازی خارجی بدون تاثیر گذاری در دیگر کاربردهای اینترنت بوده) و مشکل اصلی اینه که بازیکنان بازی های آنلاین حالا که به خودی خود از بازی های داخلی استقبال نمیکنند باید با اعمال محدودیت و زوری به طرف بازی های ایرانی کشیده بشوند (گیمر به نوعی معتاده وقتی اون نشه میاد اونی که میشه رو بازی میکنه:n02:) ... بازی هایی مثل جنگ خان ها ، گرز و ... غیره چون دولت کلی خرج کرده براشون . اما نگران نباشید این روند قبلا هم برای تلویزیون اعمال شده و جواب خوبی بهشون دادهنقل قول:
بسه بابا زدین رو دست League Of legends :n08:
سلامنقل قول:
من هم همین طور
جاتون پر امروز صبح دو تا رنک رفتم ، بازی اول که top مون انگلیسی بلد نبود ، هر چی بهش می گفتم برو kayle که جلوی singed تیم حریف کم نیاری اما raven برداشت ، نمی فهمید ، mid مون هم fizz برداشته بود ، رفتن تو بازی به زحمت حالیش کردیم که جای fizz و raven رو عوض کنن ، raven خوب توی mid داشت Ryze رو می زد ، fizz هم با cho رفتم پیشش singed ؤو زد ، هر چی بهش گفتم که magic resist ببند جلوی singed که گفت نه می زنمش و ... ، اما مثل چی singed رو feed کرد ، مجبور بودم برم top اما باز bot مون جلوی 3 تای اون ها کم می آورد.از آخرم باختیم.
بازی دوم هم که teemo مون حدود 8 تا kill داد به urik بعد morgana هم توی mid به اونا feed می داد ، jungler مون هم که shen بود بلد نبود خوب بازی کنه.
موندم این خارجی ها چرا این قدر بچه و noob ان
باورتو میشه با 4تا افغانی تو یه بازی بودم :n08:؟ یارو میگفت chakar meykoni faader :Dنقل قول:
اقا تا حالا دقت کردین هر تیمی که zed توشه تو رنک میبازه خیلی مسخرس:n08:
بیمار که چه عرض کنم یه مشقت بچه دارن بازی میکنن. واقعا نمیفهمم چرا بازی میکنن وقتی هیچی از بازی نمیدونن؟نقل قول:
واقعا برام جای سواله من یه دور خیلی خوبی داشتم همش بازی میکردم ولی بعدش بازیم بد شدش و دست از بازی برداشتم
جدی میگم میبینم بازیم بد شده بازی نمیکنم به خودم میگم بذار بازی بقیه رو خراب نکنم!
یه سوال دیگه که از خودم میپرسم اینه که:
میبینم بعضیا تو top میبازن یعنی یکی دوتا میخورن و فید میدن که هیچ اشکالی نداره اما یارو 3 تا کیل ازت جلوئه آخه مرض داری بازم بهش حمله میکنی؟ چرا بعضیا نمیتونن بغل تاور وایسن و فید نکنن؟ مید میریم لین رو میبریم تاپ 9 تا فید داده انقدر دیگه بی ارزش شده تاپ میاد من رو تو مید میزنه!
جالبه دو دست پیش بود یارو اولین بارشه میاد مید بازی میکنه مث سگ فید میده!!!
آدم داغون میشه به خدا! :n27: