عزیز این چه راهنماییه میکنی شما ؟ مودم بعد از روشن شدن خودش بهترین دکل رو انتخاب میکنه . از دست کاری فرکانس ها خودداری کنید .نقل قول:
Printable View
عزیز این چه راهنماییه میکنی شما ؟ مودم بعد از روشن شدن خودش بهترین دکل رو انتخاب میکنه . از دست کاری فرکانس ها خودداری کنید .نقل قول:
صحبت شما کاملاً درسته اما گاهی اوقات ممکنه آنتنی بهتر جواب بده. من نمیدونم مودم برچه اساسی(مثلاً cinr یا rssi اینتخاب میکنه bts رو) اما بنابر صحبتهای که اینجا شده. معلوم میشه بعضی وقتا آنتنی که اعداد پایینتری داره سرعت بیشتری میده(که باز معمولاً سرعت برابره اما واسه من احساس کردم یکیشون سرعت دانلود ثابت تر بود و نوسان کمتر داشت) که اونهم ممکنه بخاطر خلوتتر بودن یا چیزهای دیگه ای باشه که من اطلاعی ندارم!
البته به منطقه هم ربط داره بعضی جاها کلاً تمام آنتنهاش هم کیفیت و عالی هستین اما بعض ی جاهاکه ضعیفتره مشکلات و تفاوتهایی وجود دارهکد:http://wimaxnews.org/showthread.php?t=3
:)))) بله ، بله ، شما خودداری نمائیدنقل قول:
قدرت گیرندگی دقیقا به دو CINR و RSSI مربوطه . ممکنه تعداد خط آنتن دهی در بعضی نقاط بیشتر باشه ولی سرعت اینترنت پایین تری رو به کاربر بده . معمولا مودم به طور مستقیم امواج رو دریافت میکنه ولی در بعضی مواقع موقعیت جغرافیایی باعث میشه انعکاس امواج از ساختمون ها دریافت بشه . تغییر مکان - ارتفاع و زاویه ی مودم میتونه در هرچه بهتر گرفتن سیگنال مفید باشه .نقل قول:
شما چه 1خط آنتن داشته باشید چه فول فول ، هیچ ربطی به سرعتتون نداره چون پهنای باند وایمکس اینقدر بالاست که 512 و 1مگابیت واسش چیزی نیست ولی هرچی RSSI به سمت مثبت بیشتر باشه ، پینگتون رو کمتر میکنهنقل قول:
هرچه مقدار R1 CINR بالاتر باشه آپلودتونم بهتره.
وگرنه کم و زیاد بودن سیگنال بر دریافت اطلاعات تاثیری نداره.
برای BTS هم یه BTS خلوته و ترافیکش پایینه یه BTS شلوغه که شما با عوض کردن میتونید تست کنید
جهت اطلاع عرض کنم بنده نمایندگی وایمکس مبین نت رو دارم و صرفا جهت راهنمایی دوستان به سوالات پاسخ میدم . اگه احساس میکنید اطلاعات شما جامع تر هست خوشحال میشم به اطلاعاتم افزوده بشه . موفق باشید .نقل قول:
نمایندگی که همه میتونن بگیرن ! مدرکتون چیه ؟:8::5::31:نقل قول:
---------------
شما چه 1خط آنتن داشته باشید چه فول فول ، هیچ ربطی به سرعتتون نداره چون پهنای باند وایمکس اینقدر بالاست که 512 و 1مگابیت واسش چیزی نیست ولی هرچی RSSI به سمت مثبت بیشتر باشه ، پینگتون رو کمتر میکنه
هرچه مقدار R1 CINR بالاتر باشه آپلودتونم بهتره.
وگرنه کم و زیاد بودن سیگنال بر دریافت اطلاعات تاثیری نداره.
برای BTS هم ، یه BTS خلوته و ترافیکش پایینه یه BTS شلوغه که شما با عوض کردن میتونید تست کنید
---------------------------------------------
اينترنت بيسيم در ناباروري مردان موثر است
يافتههاي پژوهشي حاكيست: استفاده از اينترنت بيسيم (WiFi) در ناباروري مردها نقش دارد.
به گزارش ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران آرژانتيني طي يك پژوهش، نمونه اسپرم مردان را به دو گروه تقسيم کردند.
نيمي از نمونهها در معرض فعاليت لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم براي ۴ ساعت قرار گرفت، اما گروه دوم در معرض لپ تاپ با ويژگيهاي ياد شده قرار نگرفت. در گروه اول، اينترنت بي سيم منجر به کاهش حرکت و قطعه قطعه شدن دي ان اي شد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله «Fertility and Sterility» منتشر شده است، اسپرم مرداني که در معرض لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم قرار ميگيرند، دچار قطعه قطعه شدن و کاهش حرکت ميشوند.
در اين پژوهش تفاوتي در سطح مرگ اسپرمها در هر دو گروه مشاهده نشد.
پژوهشگران تاکيد دارند که قرار دادن لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم نزديک ارگانهاي توليد مثلي ميتواند در ناباروي مردان نقش داشته باشد
اگه با 4ساعت ینطوری میشه که نسل ما که منقرض شد به سلامتی، نسل 60-70% مردم کره زمینم منقرض میشه ! چون خیلیا واسه فقط 4 ساعتم که شده با اینترنت WIFI کار کردن :19::19::19::13::13:نقل قول:
نه دیگه اینقدر:31: ولی چون طبقه بالای برج هستیم حداقل موانع رو داریم.نقل قول: