نقل قول:
نوشته شده توسط Mahmood_N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوست عزيز ...
من كسي نيستم كه بخوام توصيه اي كرده باشم ، ولي به عنوان كسي كه تجربه يك سال پيش دانشگاهي و يك سال كنكور رو داره ، مي گم كه كتاب درسيتون رو خوب بخونيد ، خداييش حيفم مياد ، بعضيها كلي وقت مي زارن روي درسها ولي نتيجه اي نمي گيرن و جز نا اميدي براشون نتيجه اي نداره ! ، توصيه مي كنم حتما كتاب درسيتون رو خوب بخونيد و مخصوصا روي تمريناتش مسلط بشيد ، باور كنيد امتحانات پيش دانشگاهي و كنكور همش همين كتابه ، چند درصد از سئوالات هم كمي خلاقيت مي خواد ، باور كنيد اگه كتاب رو نخونيد خيلي عقب مي افتيد ...
اون معلمي كه مي گه كتاب من رو بخريد هم به خاطر اينه كه يه پولي در بياره ، من جاي شما بودم باهاش يه دعواي حسابي مي گرفتم و اگه باز تكرار مي كرد ، مستقيم مي رفتم آموزش و پرورش ! ، از اين معلم هاي مفت خور زياد داشتم ، يكيش معلم هندسه ي سال دوم كه خدا ازش نگزره به همه شاگرداش مديونه ....
شديدا توصيه مي كنم كتاب درسي رو بخونيد و روي مثالها و تمريناتش مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تست و ...
چيزي كه خيلي آدم رو گول مي زنه جزوه هاي زيادي هست ، من شخصا از هيچ جزوه اي استفاده نمي كنم ، اگه توي درسي كتاب برام كافي نباشه يه كتاب آموزش و تست مي گيرم و با اون تمرين مي كنم ...
چند هفته امتحان كنيد ، روي كتابتون مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تستهاي كنكورهاي چند سال اخير ، مي بينيد كه سئوالات چقدر براتون آشنا است ، باز هم مي گم سعي كنيد روي كتاب و مثالهاش و تمريناتش كاملا مسلط بشيد ...
نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )
به اميد موفقيت همگي ...
یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟