صدای تمی که انتخاب کردینقل قول:
بالا save as رو بزن ویه نامی دلخواه بده و apply کن
دیگه تغییر نمیکنه
Printable View
صدای تمی که انتخاب کردینقل قول:
بالا save as رو بزن ویه نامی دلخواه بده و apply کن
دیگه تغییر نمیکنه
آره درست شددددددددددددددددددنقل قول:
دوستان من مشکل بزرگی دارم اونم اینکه پینقم هر 3 دقیقه خیلی زیاد میشه.کلا نمیذاره اصلا بازی کنم.از شاتل هم سرویس می گیرم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ضمنا از وین 7 استفاده میکنم
سلام
من وقتی میخوام نرم افزار Matlab رو نصب کنم و روی setup اش کلیک میکنم، یه کپی کوتاه انجام میشه و setup میره و دیگه نمیاد! توی task manager قسمت process که نگاه میکنم میبینم setup فعال هست و 50 درصد cpu رو اشغال کرده! حتی تا یه ربع صبر کردم ولی setup ادامه پیدا نکرد!
چکار باید بکنم؟
عزیز من pc شما ویروس گرفته :41:مگه آنتی ویروس آپدیت نداری؟ :5:نقل قول:
دوستان من باید چجوری ویندوزم رو اکتیو کنم؟
اگه کسی میدونه خلاصه بگه.
نقل قول:
ورژن نرم افزار با ویندوز ساز گار نیست ورژن جدید تر نصب کنید
اگه سیستم عامل Microsoft Windows 7 شما نسخه اصل هستش، همونطور که توی لینک زیر گفته شده با رفتن به right-click (my) Computer > Properties میتونید ویندوزتون رو اکتیو کنید... با اکتیو کردن، مشخصات سخت افزار شما توسط سرورهای مایکروسافت ثبت میشه و از آن پس میتونید بیش از 10 بار با همون Key روی همون سخت افزار (سخت افزارای اصلی منظوره نه وسائل جانبی و هارد و غیره) نصب کنید و اکتیو کنید... اگه اروری هم داد یا سخت افزارتون رو عوض کردید و دیگه اکتیو نشد کافیه با ساپورت مایکروسافت تماس بگیرید یا از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدید تا راهنماییتون کنن :نقل قول:
بعد از اکتیو کردن، با مرورگر Internet Explorer به سایت microsoft.com/genuine رفته و Validate Windows رو بزنید و اگه عکس زیر رو دیدید یعنی همه چیز ردیفه :کد:http://www.kodyaz.com/articles/how-to-activate-windows-7.aspx
اگرم که میخواید کرک کنید و دنبال این کارای صهیونیستی و ضد نظــام هستید که اول برید توبه کنید و بعدشم برید بمیرید... :20:
دو راه دارهنقل قول:
راه غیر معمول : حدود 300 دلار پول بدی شماره سریال بخری اکتیو کنی
راه معمول : کرک کنی
نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?iemydrzyd44
چرا اذهان عمومی رو متوشوش میکنی...؟ :دینقل قول:
قیمتش شده 199 دلار که بعضی جاها ارزون ترم هست...