نقل قول:
درسته - منظور من هم همین بود - تو تعاریفی هم که گذاشتم این کاملا معلومه
Printable View
نقل قول:
درسته - منظور من هم همین بود - تو تعاریفی هم که گذاشتم این کاملا معلومه
این کتاب های Essential Grammar in Use و... توضیحاتش هم انگلیسی هستش؟
بعد برای اینکه مثلا تافل رو بشه گرفت چند مدت خوب بخونی میشه مدرکش رو گرفت.
مدرکش به درد میخوره؟
من الان سطح حرفه ای حساب کنید بین متوسط و ضعیفم.
البته نوشته ها رو 60 % میفهمم اما صحبت کردن اگر سریع باشه هیچی نمیفهمم.
من قبلا یه پست دربارهی گزیدهی مراجع دستور زبان انگلیسی اینجا دادهام که البته فقط جنبهی اطلاعرسانی داره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6013122&postcount=4773
اون کتاب English Grammar in Use که نوشتهی Raymond Murphy هست و دوستمون معرفیش کرد احتمالا مناسبترین کتاب برای شماست...
ولی جدیدا یه کتاب خیلی عالی و متفاوت دیدهام که خیلی ازش خوشم اومد:
اینجا کسی تافل و یا ایلتس داره؟نقل قول:
یکم توضیح میدین چطوری میشه گرفت این مدرکا رو.
درباره ی مضراتش هم توضیح بدین.:31:
بله! ولی ساده هست! قابل درکهنقل قول:
این کتاب های Essential Grammar in Use و... توضیحاتش هم انگلیسی هستش؟
یعنی چی مدرکش به درد میخوره؟:دی اصولا کسایی میگیرن که میخوان برن اون طرف. حالا نمیدونم شما واقعا هدفتون تقویت زبان هست با مدرک تافل؟ مدت خوندنش هم بستگی به خیلی چیزا داره! فکر کنم دیگر دوستان در این زمینه راهنماییتون کنن بهتر باشه. من صفر کیلومترم :دینقل قول:
بعد برای اینکه مثلا تافل رو بشه گرفت چند مدت خوب بخونی میشه مدرکش رو گرفت.
مدرکش به درد میخوره؟
شما باید همزمان با تقویت زبانتون و دانش لغوی و گرامر و و و و .... روی لیسنینگتون هم کار کنید تا وقتی یارو سریع یه چیز گفت شما بگیرید :دی برای تقویت لیسنینگ هم کتابای متفاوت و متنوعی هستنقل قول:
البته نوشته ها رو 60 % میفهمم اما صحبت کردن اگر سریع باشه هیچی نمیفهمم.
سلام دوستان
نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه ولی می پرسم خواهشا جواب بدین:
من امسال تو کنکور زبان شرکت کردم و درصدهام با توجه به کلید سازمان سنجش اینجوری میشه:
زبان تخصصی: 68.57 %
زبان عمومی: 78.66 %
ادبیات: 22.66 %
عربی: 12%
معارف: 0 %
حالا با توجه به اینکه از سهمیه شاهد استفاده می کنم به نطر شما چقدر شانس قبولی تو دانشگاه علامه رو دارم؟روزانه یا شبانه فرقی نمیکنه
البته توی پرانتز اینم بگم که سوالای زبان کنکور امسال خیلی سخت تر از سالهای گذشته بود یعنی فکر میکنم زبان تخصصی رو نسبتا خوب زدم
ممنون:40:
سلام
یک دوم
یا مثلا سه چهارم چی جوری نوشته و خوانده میشه ؟؟
سلام پیمان جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدد صورت به شکل عادی، و عدد مخرج به صورت ـــم میاد ... یعنی با پسوند st و nd و rd برای یک تا سه، و th برای سایر اعداد ...
دقیقاً همون جوری که تو فارسی میگیم یک پنجم، تو انگلیسی هم میگیم one fifth
یا یک دوم که میشه one second
سه چهارم، میشه three fourth :11:
بچه ها یک مشکلی برام پیش اومده و نمیتونم 1 2 ماهی کلاس زیان برم.بنظر شما چی کار کنم زیانم ضعیف نشه؟
با اینکه بجز این 1 ماه هم نرفتم!! :41:
مخصوصا این اسپیگینگم.:19:
تا میتونید فیلم ببینید، برنامه هایی مثل Opera, Dr Phille و خیلی دیگه از برنامه های MBC 4 که حالت show هستند و انگلیسی روزمره خیلی درش استفاده میشه مطمئنا" کمکتون میکنه که ذهنتون از زبان دور نشه. در کل شبکه های انگلیسی زبان در کنار فیلم خیلی در فعال بودن ذهن کمک میکنه.نقل قول:
اگه دوستی پیدا کنید که گهگداری هم باهاش صحبت کنید که خیلی خوبه
اگه نه، صدای خودتون را ضبط کنید ، گوش کنید و حتی تصحیح کنید
موفق باشید :11: