بر چه اساسی به افراد برای ثبت نام وقت تعیین می کنند؟
Printable View
بر چه اساسی به افراد برای ثبت نام وقت تعیین می کنند؟
آقا من از کجا باید بدونم نوبت ثبت نامم دقیقا کی هست؟ تو این سایتا نیست؟ مگه تقویم آموزشی ای چیزی نباید باشه؟نقل قول:
اون عکسه هم اگه لود نمشیه دوباره آپلود کردم
کد:http://468.ir/images/f3paszlitfi41ycamfx7.jpg
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
پردازش ندارهنقل قول:
خوب همون پائین صفحه یه نوار بنفش هست که تاریخ و ساعت انتخاب واحد شما رو مشخص میکنه
نقل قول:
آقا من از کجا باید بدونم نوبت ثبت نامم دقیقا کی هست؟ تو این سایتا نیست؟ مگه تقویم آموزشی ای چیزی نباید باشه؟
سايتت مشكل داره شما
برو دانشگاه برات درست كنن
موند صفحه قبل :31:
نقل قول:
گروه بندي چيه؟ خودخوان و غير خودخوان؟نقل قول:
بچه ها من چند تا درس مال همین گروه بندی احمقانه ای که راه انداختن رو برداشتم البته من از برنامه اینا جلو ام یعنی این چند تا درس بر اساس برنامه نه گاه تحصیلی که دادن مال ترم بعده که من این ترم برداشتم از اونجا که این درس ها خودخوان محسوب میشن باید اصولا شهریه کمتری ازم دریافت بشه ولی اصلا فرقی نکرده ! مطمئنید این برنامه گروه بندی اجرایی شده ؟ اصولا باید من شهریه کمتری بدم .
ببين كد آخر درست اگه 01 باشه يعني خودخوانه غير اين باشه يعني با استاد دارينقل قول:
حالا فرض کنیم بعد از حذف و اضافه اینا خودخوان محسوب شدن من از کجا بفهمم که چه درسی خودخوانه و چه درسی معمولی و میان ترم داره خدایی تا حالا به این چیزا دقت نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا میرم uni ....... اینجوری که بدبختیم ........... یه مشکلی هم که ما داریم اولین سالی هست که رشته مهندسی کامپیوتر تو دانشگاه پیام نور ما اومده ...... یعنی ما سال بالایی نداریم !!!! ........
همین دستور العمل جدید که میگه اگه درسی بر اساس برنامه 9 ترمه نباشه کلاس تشکیل نمیشه و میان ترم هم نداره مثلا اگه ریاضی 1 تو برنامه ترم اول باشه ما ترم 2 برداریم این قانون شاملش میشهنقل قول:
حالا این کد درس همونیه که تو گزارش نتیجه ثبت نام به نام شماره و گروه درس زده ؟ الان خودخوان بودن معلوم میشه یا نه باید تا حذف و اضافه صبر کرد ؟نقل قول:
ممنون بابت جواب :11:
دوست عزیز من انتخاب واحد کردم و اعمال تغییرات را زدم و بدون اینکه ثبت نهایی را بزنم اومدم بیرون وقتی دوباره وارد شدم دیدم اثری از انتخاب واحد نیست. با این اوصاف حتما باید ثبت نهایی انجام بشه تا انتخاب رشته به ثبت برسه. چطوریه که شما میگید نزدیم نزدی مشکلی نیست...!؟:41:نقل قول:
راستی بچه ها این پیام نور به اوناییکه هر ترم معدلشون خوب باشه جایزه هم میده...........!؟:11::2::31: