منم کاملا با نظرت موافقم!
Printable View
منم کاملا با نظرت موافقم!
نقل قول:
خب اینی که شما میگید مسلمه!این که اسمش خیانت نیست!فقط بگو بخند معمولیه.ولی توی سیمز2 یارو زن داشت با خدمتکارش دوست میشد و...
و یه چیز دیگه
توی سیمز 3 به طور مثال خانومxرو هدایت میکنیم و اون با آقای yدوست میشه.بعد میری تو خونه آقای y و هدایتش میکنی اصلا و ابدا خانوم xرو نمیشناسه!!
یا مثلا xوyخواهر و برادرند.xرو هدایت میکنیم و مدل موهاشو عوض میکنیم ولی وقتی میریم سراغ yخواهری با اون ظاهر جدید نداره!موهای خواهره همون مدل قبله!!!
من از این نکته ی 3 خوشم میاد که وقتی بازی میکنی همسایه هات هم هستن دور و برت در صورتیکه توی 2 انگار توی بیابون بودیم...
الان من واقعا دلم میخواد همون سیمز2 رو بازی کنم....
سلام من اخرین اپدیت رو به حجم 600 مگ دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده لطفا کمک کنید
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برا نصب پک جنریشن نیاز به نصب پکهای قبلی که نیست؟
اره دیگه ولی توی سیمز 3 ازون خیانت ها که منظورتونه وجود ندارهنقل قول:
تنها چیزی که خیلی هم باحاله توی سیمز 3 همینه که با همسایه ات دوستی یا میتونی خودت همه جا بگردی تو شهر محلکارت رو ببینی ...ولی توی سیمز 2 این جوری نبود حتی ماشین هم نداشت !!!فقط توی پک هاش ماشین پیدا میشد.
ولی سیمز 3 یه کشکلی داره اونم اینه که دیگران هم از عمرشون کم میشه یعنی بعد از 1 یا 2 هفته بازی کردی میبینی
همه پیرشدن و این اصلا خوب نیست ...:13:
Medieval نیاز به خود سیمز3 ندارهنقل قول:
من شنیدم پکE*o*t*i*c dreams هم داره...شما هم چیزی شنیدین؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
این پکها رو از کجا می توم بخرن؟ جدیدن؟ لطفا اگر جایی را برای خرید این سی دی ها می شناسی به هم بگو ممنون
سلام ! من میخوام پک سیمز 3 رو نصب کنم ...ولی نمیدونم تو فلدر سیمز 3 باید نصب کنم یا جای دیگه .. لطفا کمکم کنید!
سلام
بچه ها من یک سوالی داشتم
من وقتی سیمز رو نصب می کنم یک ایتیم های تو بازی لود نمی شن مثلا ماهی ها تو اکواریوم یا وقتی چیزی رو که می فروشم اون الامت مثبته نمی ره تا زمان راه بیافته
می گم این یک مشکل هست چه راحی رو برای درست کردنش برام پیشنهاد م یکنید
من ورژن های بعدی رو که همین نسل هایت رو گرفتم و ریختم ولی این مشکل باز هست به نظر شما چه شده ؟
نقل قول:
من که تاحالا اسم اینا رو نشنیدم!
الان یه سرچ تو گوگل زدم چیز خاصی نیومد!!
شایئ بقیه بتونن کمکت کنن
سلام
دوستان من دانلود the sims 3 late night
رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟:20: