quick gps را اپديت كرده اي؟نقل قول:
موقع كار با oziexplorer بايد كانكت را بزني
البته وقتي بازش ميكني خودش وصل ميشه
در ضمن وقتي بار اول اجرا ميكني اين برنامه را، چند تا سوال ميپرسه همه را بايد تائيد كني
واسه چه كاري؟نقل قول:
Printable View
quick gps را اپديت كرده اي؟نقل قول:
موقع كار با oziexplorer بايد كانكت را بزني
البته وقتي بازش ميكني خودش وصل ميشه
در ضمن وقتي بار اول اجرا ميكني اين برنامه را، چند تا سوال ميپرسه همه را بايد تائيد كني
واسه چه كاري؟نقل قول:
چرا وقتی update رو میزنم هیچی نمیشه؟
براي تنظيمات آي پي تو واي فاي.نقل قول:
واسه چه كاري؟
مي خوام آي پي خودم بدم!نه رندم باشه! مثل تو كامپيوتر!
منظورت كدوم آپديت ؟نقل قول:
اگه quick gps منظورته بايد اينترن باشه تو گوشي
اگه ايرانسل داشته باشي عرض 10 ثانيه اپديت ميشه
من با واي فاي كار نكرده امنقل قول:
ولي احتمالا بشه
اون update که تو صفحه اصلیه نه مال GPSنقل قول:
هنوز هیچ آپدیتی نداره گوشی؟
میشه... شما برو تو Settings->connections->wifi بعد از سربرگ ها پایینی Network Adapters رو انتخاب کن حالا از توی لیست یکی رو انتخاب کن حالا هم IP عوض میشه هم DNS....نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن. مي خواستم بپرسم كه اين مشكل تو سري هاي جديدش كه الان تو بازار هست هم هنوز اين مشكل وجود داره يا نه ؟؟؟؟
با تشكر
بحث برتری های دایاموند2 و اکسپریا نسبت به هم یه چیز جداست که من راجع بهش خیلی حرف نمیزنم. (من دو هفته پیش بین این دو تا اکسپریا رو انتخاب کردم.) ولی این ترک ها توی سری های جدید حل شد. عکس های نشون دهنده تفاوت بدنه سری جدید با قدیم هم هست. غیر از ترک خود گوشی با این بدنه فلزی خـــیلی مقاوم هست.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن. مي خواستم بپرسم كه اين مشكل تو سري هاي جديدش كه الان تو بازار هست هم هنوز اين مشكل وجود داره يا نه ؟؟؟؟
با تشكر
پریروز صبح میخواستم پاشم گوشیم لبه تخت روی گوشه پتو بود. من حواسم نبود با لگد پتو رو زدم عقب! دیدم یه چیز داره پرواز میکنه نگو اکسپریای عزیز ماست! رفت و رفت تا خورد به کمد ته اتاق صاف اومد پایین! رفتم دیدم سالمه داره آلارم میزنه!
مباركه ، پس شما راضي هستي !
كاش مي تونستي يه مقايسه بين اين 2 تا بكني . منظورم مشخصات نيست كه همه مي دونن ، چيزايي مثل كيفيت صداشون براي پخش موزيك ، كيفيت هندز فري ، سرعت گوشي و ...
با تشكر
ترك هاي ايكس وان قضيش حله من بررسي كردم! مي تونيد بخريد!!!!!! ديگه ترك نمي خوره! فقط مواظب باشيد گوشي جديد باشه!نقل قول:
من شك دارم كه X1 بخرم يا Diamond2 .دليل اصليش هم ترك هاي x1 هست كه تو صفحات قبل زياد راجع به اون صحبت شده و همه تائيد كردن.