73
--------------------------
آقا من رفتم پلیس +10 پرسیدم سوالو. خود مسئولش با اطمینان (!) میگفت تا خرداد 92 معافیت دارید و اون موقع باید دفترچه بفرستید که تاریخ اعزام تقریبا آبان میشه و تا اون موقع دانشگاه قبول میشید... من از چند تا از بچه ها هم پرسیدم، از پلیس +10 چندتا شهر دیگه هم پرسیده بودن همینو بهشون گفتن ولی من رفتم بعدش با رئیس نظام وظیفه شهرمون صحبت کردم اون هم با اطمینان (!) میگفت شما تا آخر بهمن وقت دارید و بعدش غیبت میخوره... :13:... بعدش دوباره اومدم همین قضیه رو برای پلیس +10 تعریف کردم، خانم بعد از چند دقیقه صحبت با همکاراش تازه متوجه شد قانون جدید چی میگه ! اومد به من گفت آره تا آخر بهمن فرصت داریو فلان ... :13:
الان من اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم... از طرفی هیچکی از قانون جدید خبر نداره چجوریه و حتی خود +10 هم خبر نداره از ماجرا...از یه طرفم میگم الان خودمونو به بیخیالی بزنیم که خبر نداریم بعدا مشکل پیش نیارن واسه دانشگاه...
من درمورد تکمیل ظرفیت و فراگیر و بدون کنکور دانشگاه آزاد تحقیق کردم ... اینا فعلا تنها راه های موجود برای دور زدن قانونه که با تکمیل ظرفیت احتمالا از بهمن دانشجو میشید، فراگیر هم از بهمن ولی اون طور که پرسیدم با دانشگاه آزاد میتونید از همین مهر دانشجو شید... البته هزینه تکمیل ظرفیت از فراگیر و فراگیر از دانشگاه آزاد طبیعتا کمتره ... کم دردسر ترین راه هم همین تکمیل ظرفیت هست که خوب نیازی به درس خوندن نیست... :20: ، کافیه وقتی وارد شدی 2 ترم مرخصی بگیری.