با اون روش که پریز دو پورتو گفتی؟ اون روش رو + روشی که با خط دیالاپ استارت میزنم تست کردم باز همینطوره!نقل قول:
Printable View
با اون روش که پریز دو پورتو گفتی؟ اون روش رو + روشی که با خط دیالاپ استارت میزنم تست کردم باز همینطوره!نقل قول:
چند تا لینک با هم بزار :n10:نقل قول:
این 37.221 خیلی چرته:n22:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که snr آپ استریمت پایین نیست که اون کارو انجام بدی نیازی به پریز و دیال آپ نیستنقل قول:
فقط با DMT نویز مارجینو بزار رو 300% بزار خطت رو 6مگ آپ بشه که یکم نفس بکشه سرعتت که بیشتر از 650که نمیشه که گذاشتی رو 10مگ همون 6مگ کافیه
وضع من از همه خراب تره :n03:
این ip اصلا سرعتش از اسمی بالاتر نمیرهنقل قول:
بریم بخوابیم بهتره
نمیشه همش این آی پی میادنقل قول:
34.X.X.X
101.X.X.X
اره بیشتر اوقات اسمیه فقط پینگش خوبه از سر شانس من که همش این 37 میادنقل قول:
پينگ زياد جالبي هم نداره قيلا آره خوب بود پينگش ميومد رو 80ولي الان نهنقل قول:
با سلام بنده در شهر ماهشهر شهرک بعثت ساکنم اما نمایندگی هیچ وقت نیستش من انلاین ثبت نام کردم اما میگن سامانه عوض شده هر چی هم من زنگ میزنم کسی پول من منتقل نمیکنه به سامانه جدید کسی شماره بازرسی مخابرات رو نداره ؟ از کجا پیگیری کنم بهتره ؟
اقا لینک من هی میپره چه کار باید کنم !!!!
سلام
از دیروز ظهر تا امروز صبح اینترنت امیدیه قطع بوده؟
چه بلایی سرش اوردن؟
ببین کنتور میندازه؟نقل قول:
2.185 سرعتش مثل قبلا شده که ipها هنوز قفل نشده بودن
همه ایپی ها سرعتشون خوبه اما اکثرا لینکا میپرهنقل قول:
این 3روزه از وقتی اون کارو انجام دادم snr ثابت مونده حتی 0.01 بالا و پایین نمیشه منم دیگه از اونوقت مودمو خاموش نکردم:n31:نقل قول:
پینگ چطوره؟نقل قول:
حیف 2.189 نبود که پر پر شد؟ اما من که ول کنش نیستم تا برقا بره یا مودم بسوزه :n19:
به جز نمایندگی ها راه دیگه ای برای ثبت نام هست ؟ ( تلفنی ، آنلاین و یا هر چیزی ... ) ؟؟ خواهشا پاسخ بدید ؟ :n37::n03:
اره کنتور میندازهنقل قول:
اقا این روش رو به ما هم یاد میدی کامل ؟نقل قول:
خیرنقل قول:
بار ها توضیح داده شد
دوستان کسی میدونه چی سر سیترا آومده یوزر پس رو از امروز نمیشناسه چیکار کنم سایت جدیدی برایش گذاشتن
5.233اومد واسم:n19:
آقا فرشاد نمیدونی چی شده زنگ زدم گفت داره برداشته میشه سیترا و زها کیش میره زیر مجموعه اوارسیس خبری داری از این
بهد من نتم 10 مگ داره میره زیر مجموعه این مشکلی براش پیش نمیاد
نه بابا ضحی کیش فکر نکنم برداشته بشه منظورش این بوده که منتقل میشی پارتاک 10.232.139.186نقل قول:
10مگ پارتاک هم شبانه نداره 5مگش هم نداره
چرا میخوام این کار انجام بدن بعد 2 مگ پارتک شبانه داره الان 10 مگ ضحی کیش داره سرعت دانم 1 مگ 100 داش از بین میره یعنی
داداش یه چیز دیگه الان تو سایت پارتک رفتم اصلا سرویس 10 مگ نداره
راحت اومد؟نقل قول:
من یه استرس پنهانی در دلم ایجاد شده بعد از 2.189 چکار کنم:n09:
نه با بدبختي اومدنقل قول:
استرس نداره سرعتا همه يكين فقط پينگشون فرق داره
وگرنه از نظر سرعت دانلود و ويدئو آنلاين و....همشون عالين بجز بازي آنلاين
10 روزه همین طوره ! پینگ داخلی +150 ! :n21: سوال هم میکنم کسی جواب نمیده ! استریم رو هم که کم کردن برام ! آی پی هم قفل اونم از نوع ضد سرقتش + چسب آهن هم اضافه کردن که یه وقتی خدایی نکرده عوض نشه برای اطمینان ! :n12: من این همه خوشبحتی ... :n20::n20:نقل قول:
برا من كه خوبه تايم اوت نداره حتما ip خوبي انتخاب نكردي مثلا تو گروه ما 37.221 بدرد نميخوره و پينگش بالاست ولي 2.185و 5.233خيلي خوبننقل قول:
با گروه 5 هم تایم اوت دارم ! :n20::n20: سرعت 5 که دیگه نابوده و حتی پیج هم باز نمیکنه ! :n16::n16::n12:نقل قول:
روش تخلیه غیر حضوری برای ضحی و ثبت نام برای ماناماد چطوره ؟
دوستان من زنگ زدم گفتن برا شارژفعلا باید بری توی سایت pas i city فک کنم اینو گفت تا چند روز دیگه که درست بشه و بریم تو پارتک اما این سایت سرچ میکنم چیزی نمیاد کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
پیچوندهنقل قول:
اصلا همچین سایتی وجود نداره
چرا هر وقت صحبت از تخلیه می کنم دیگه جواب نمیدی ؟ مشکوک میزنی ؟ :n24::n02: نکنه کارمند مخابراتی ... :n13::n33:نقل قول:
دوستان اگه ما بریم پارتک از سیترا الان 10 مگ هستم همون سرعت اونجا هم بهم میدن گفت فقط پروفایلت میره اگه بره همه چی که تو سیترا هست تو پرتک هم هست
اقا ما زنگ زدیم 2020 ای پی مون از 37 بردن رو 5.233.176.25 ولی بهتر که نشد که هیچ کمتر هم شد!:n13:
این هم اسناد ومدارکش .
دوستان اطبا تجویزی ندارن
خیر سرمون مثلا دو مگ گرفتیم