میتونید از TD-LTE مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید و منتظر اختصاص پورت و تخلیه خط و ... هم نشیدنقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Printable View
میتونید از TD-LTE مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید و منتظر اختصاص پورت و تخلیه خط و ... هم نشیدنقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام. منم ۱ روزه تموم شده (۱۶ مگ پیش پرداخت) ولی هنوز قطع نشده. سرویس شما هنوز وصل هست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
نقل قول:
سلام دوستان
من تو سایت چک میکنم قسمت گزارشات اصلا تمامی مقادیر مصرفی رو 0 میزنه و خیلی وقته اصلا کار نمیکنه من پس پرداخت هستم امکانش هست که اگه حجم تعیین شده رو مصرف کنم بقیه ش روی قبض تلفن بیاد؟ اگه اینجوری باشه پس اینا چی میگفتن که وقتی از حجم تعیین شده رو مصرف کنیم سرعتمون رو تا 128 پایین میارن؟ من چطوری بفهمم حجمم چقدر مونده تا سرم کلاه نره؟
همون دم در که وارد میشی یکسری آدم نشستن همونجا بهشون بگو خطم رو از رانژه چرا درنیاوردید . نشد برو پیش رئیس مرکز.نقل قول:
نه بابا چیزی نمیشه اقا جوننقل قول:
هی همه میگن
خیچی نمیشه
شما پیش پرداختی نگران نباش رو قبضم نمیاد.
سیستم خرابه کلانقل قول:
ولی واسه پس پرداخت ها روال این طوریه
باید توی قسمت گزارش مصرف "تاریخ ثبت از" رو روی روزی که سرویستون شروع شد قرار بدید (مثلا 10 هم هر ماه) و "تا تاریخ" رو روی امروز.
بعد توی "مجموع کل ترافیک مصرفی" حجم مصرف شدتون رو از کل حجمتون کم کنید
ظاهرا که مشکلی نیست استفاده میکنیم دیگه به ما چه[emoji1]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم سرویسم دیشب تموم شد
یک ماه و ده روز طول کشید (خیلی دانلود داشتم این ماه)
حجم تموم میشه هیچ سایتی جز ecare باز نمیشه
اینکه میگن سرعت میات رو 128 چرته کامل قطع شد
خلاصه دوباره پول رو ریختم با یه خاموش روشن کردن مودم؛وصل شد.
کاش هیچ وقت سیستم مضخرفشون درست نشه:n02:
بالاخره ضریبش درست یا همه رو بین المللی حساب میکنه
نقل قول:
معل.م نیست حجم رو با 2 روز تاخییر میزنه یکسری ها میگن بین الملل برای رفیق ما که 4 برابر کم میشه . ما هم که نامحدودیم بلاتکلیفیم.
از کجا می فهمید حجمتون تموم میشه؟نقل قول:
از کدوم قسمت می بینید؟
دستی حساب می کنید تو قسمت گزارش مصرف؟
شما بعد اینکه تموم شد حجم خریدی یا مجدد سرویس رو تمدید کردی؟ و آیا الان داره درست محاسبه می کنه یا مثل روال قبل؟نقل قول:
آخه برا منم داره تموم میشه میترسم تمدید کنم درست حساب کنه :n02:
مگه دیوونم حجم بخرم گیگی 2 هزار تومننقل قول:
:n02:
سرویس خودم رو تمدید کردم
360 گیگ شد 54 هزار و 500 تومن
مثل قبل داره حساب میکنه
من پیش پرداختمنقل قول:
از کجا می فهمید حجمتون تموم میشه؟
از کدوم قسمت می بینید؟
دستی حساب می کنید تو قسمت گزارش مصرف؟
مثل اینکه با پس پرداخت فرق میکنه (خبر ندارم)
مال من باید بری داخل ecare بعد سرویس ها بعد جزییات بعد حجم باقی مانده
حجم رو به مگابایت میزنه یعنی 360 گیگ رو نشون میده 368 هزار مگ
کسی اینجا مشکل تک کانکشن نداره با مخابرات، از ساعت 9 شب به بعد؟
- - - Updated - - -
کسی اینجا مشکل تک کانکشن نداره با مخابرات، از ساعت 9 شب به بعد؟
اين مخابرات چرا اينترنتش قطع نميشه. تايمش تموم شده هنوز وصله.
مال همه همینه حجم باید تموم شه تا قطع شهنقل قول:
9 شب به بعد واسه من داغونهنقل قول:
همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 2 مگ up to 16
اينجوري كه من تا 10 سال ديگه حجم نتم تموم نميشه!!نقل قول:
بعد رو قبض بيچاره مون نكنه؟!
حقیقتش من با پشتیبانی تماس گرفتم (2020)نقل قول:
گفتم میخوام اینترنت رو یکساله بگیرم گفت به صرفه نیست واستون شما هر وقت حجمت تموم شد یک ماهه بگیر ، این یه ماه رو توی 2 ماه مصرف کنی هم مشکلی نداره
البته شرطش اینه که پیش پرداخت باشی
سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید. من 4 ساله سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات دارم. حالا تصمیم گرفتم سرویس 16 مگ بگیرم. سرویس 16 مگ حجم محدود هستش؟ و اینکه ایا این کار رو بکنم یا خیر. سرویس postpaid که تو سایت زده همین adsl هست؟
اول به نظرم مطمئن شو خطت فیبره یا نهنقل قول:
بعد ببین بهترین شرکت واست کدومه
مخابرات هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد (بستگی به منطقه ات داره)
............
تمام سرویس ها حجمی و محدود
سرویس postpaid یعنی پس پرداخت( هزینه سرویس رو قبض تلفن میات)
فعلا تمام حجم بین المللی که خیلی خوبه اما به این شکل بعید میدونم بمونه، ریسکش با خودتونه
مرسی بابت راهنمایی. خط ما چون فیبر هست هیچ شرکتی سرویس adsl نمیده و مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم. منطقه مخابراتی هم جماران هست و در مورد خوب یا بد بودن منطقه مخابراتیمون میشه گفت تا حدودی خوب بوده تو این 4 سال . بعد این سرویس 50 مگ که الان تو سایت مخابرات هست و به صورت پس پرداخته adsl میشه؟نقل قول:
منطقه جماران خوبه سرویسنقل قول:
البته رییس زیاد آدم با فهمی نیست
تانوما رو اصلا نمیدن به کسی
و
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام. دوستان من منطقه 5 هستم و به تازگی از مخابرات سرویس گرفتم.. در تماس اولیه که داشتم درخواست اینترنت 8 مگ دادم و از کارشناس فروش پرسیدم آیا خط بنده کشش دارد و ایشان پاسخ دادند قیل از رانژه قسمت فنی تماس میگبرن خدمتتون !! اما فرداش خطم رانژه شد و متاسفانه در بهترین حالت 4 مگ میکشه ؟!!! بنده شدیدا پیگیر شدم ولی شرکت اصرار دارن که مشکل نویز دارم ؟! البته snr بنده پایین هست 65=db 0.1 یا حدود 6.5 !! بنده پیگیر شدم که خودشون کارشناس بفرستن اما فرداش از مخابرات منطقه زنگ زدن و گفتن اشکال از کابل های قدیمی و داغون منطقه هست و حتی اگر ما بیایم از انشعاب درب هم تست بگیریم مشکل از شما نیست و فرقی نمیکنه !؟؟ لازم به ذکر هست فاصله کابلی بنده تا مخابراتم فقط یک خیابون هست !!! و از لحاط کابلی به گفته خودشون 2 کیلومتر !! والا من نمیدونم اگه اشکال از هرچی که هست نباید درست بشه ؟؟ پس مخابرات واسه چی 300 هزار تومان پول خط میگیره و این همه عوارض واسه چی هست ؟!!! نباید کابل ها درست بشن ؟!! در آخر مدارک را برای 195 فرستادم و امیدوارم واقعا پیگیری کنن گرچه مخابرات گردنش کلفت تر از این حرف ها هست متاسفانه !!!
Attainable Rate و Rate چقدره؟نقل قول:
SNR من حتی از تو بدتره ولی سرعت رو بالا بستن واسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت من هست... جالب اینجاست هر کدام از اپراتورهای مخابرات یه جواب میدن !! یکی میگه سیستم جدیدا اتومانیک خودش تنظیم میکنه سرعتو بر اساس کیفیت که قطعی نداشته باشید !! یکی میاد پاور زیاد میکنه به قول خودش تقویت میکنه یهو 2 روز سرعت دانلود از 400 میره بالا 500 اما دوباره خراب میشه ... یکی میگه اشکال از نوبز داخلی ساختمان هست !! و در آخر پیگیر که میشم مخابرات منطقه زنگ میزنه میگه اشکال از کابل داغون ما هست و شما اگه 2020 زنگ زد یگو مشکلم حل شد چون کاریش نمیشه کرد !!! و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان بررسی کنن ببینن اشکال از کجاست !!!کد:uupload.ir/files/5ivw_untitled.png
خطط تا 8 مگ جواب میده مشکلت داخلیهنقل قول:
امروز دوباره زنگ زدم 2020. و گفتن مخابرات منطقتون قطعا نمیاد واسه یه آدم چیزیو پیگیری کنه و درست کنه و توی گزارشه مخابرات منطقه برای ما ( 2020 ) اومده که دوسیم مسی هست خط شما و بیشتز از 4 نمیکشه !!! الان من چه کنم با اینا !! ؟؟؟؟؟ گفتن اگه خطت فیبر نوری بشه درست میشه !! البته اگه براتون انجام بدن !!! :n04:
آقا یه شاهکار دیگه از مخابرات!!
سرویس یک ماهه 2 مگ 150 گیگ گرفته بودم. 20 گیگ استفاده کردم و بعد یک ماه که تاریخش تموم شد دیدم اینترنت قطع نشد، ولی ترسیدم شاید بازی دربیارن و رو قبض اضافه کنن سرویس رو یک ماه دیگه تمدید کردم. الان تو پنل نگاه کردم دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 280 گیگ!
یعنی 130 گیگ استفاده نشده ماه قبل رو منتقل کرده به ماه بعد!
چقدر این مخابرات خوب شده!!!
بله برای همه همینطوره و ظاهرا مخابرات داره با این اوصاف اینترنت رو تقریبا مفت به دست کاربر میرسونه و امیدوارم سر این موضوع ، کیفیت اینترنتش افت نکنه و ضمنا کسی هم زیرآبش رو نزنه چون بعیده شرکت های خصوصی به این موضوع اعتراض نکنن . اینجور که بوش میاد بعد از مدت ها ، بالاخره میتونیم یه دلی از عزا دربیاریم :n02::n05:نقل قول:
سلام
چجوری میتونم درخواست جمع آوری سرویس بدم؟
به 2020 زنگ زدم جواب نداد کسی
سایتم هم تیکت نمیزاره بزنم
تغییر سرویس هم کار نمیکنه تو سایت
لطفا کامل راهنماییم کنید
مرسی
برید tci.ir شاید اونچا سامانه یاشه
زنگ زدم گفتم خط رو 8 مگ پیش پرداختش کنن ، دیگه یک سفره ای پهنه
خوشم میاد بخش فروششون هم میدونه برای چی دارم سرعت رو زیاد میکنم :n02: مگه آدم روانیه وقتی میتونه حجمش رو چند ماه استفاده کنه توی سرعت پایین بمونه :n05:
اگر همینطوری بمونه میریم روی 16 مگ :n09:
خط نیم ساعته افزایش سرعت پیدا کرد هیچی ، 28 گیگی از 130 گیگ نت 2 مگ که داشتم ظاهرا مونده بوده ، اونم اومده روی این سرعت 8 مگ تا استفادش کنم بعد ایشالله دیگه سیستم بطلبه حجم بخریم :n02:نقل قول:
⚠️دوستان مواظب باشید!!⚠️
سرویس من 2 مگ بود از روی سایت مخابرات 16 مگش کردم پیش پرداخت 90 هزار تومن هم پرداخت کردم...اما روی قبظ 260 هزار تومن پول اینترنت اومده برای 2 ماه..یعنی با اون 90 تومن که دادم 350 هزار تومن پول 2ماه اینترنتم شده...
بابام مسافرته منتظرم برگرده بریم مخابرات تکلیف رو روشن کنیم..من اول برج 11 پارسال اینترنتم رو پیش پرداخت کردم...روی قبض نوشته از 11/1 تا1/1 260 هزار تومن حالا میخوام برم مخابرات بگم از 11/1 که من پیش پرداختش کردم
چه طور 260 هزار تومن روی قبض زدید؟تازه 90 تومن هم انور گرفتید..
اینم عکس قبض تلفن:
کد:uupload.ir/files/801i_123.jpg
اقا الان 27 فروردین
سرعت اینترنت بین الملل شدیدا اومده پایین در حدی که سایت ها هم به زور باز میشن
ولی سایت های ایرانی مشکل نداره
واسه شما هم همین طوره؟ آدم یاد روزای ناآزامی ها می افته
همین الان چند نفر می تونن تست تک کانکشن بزارن ؟ لطفا اگر می تونید همین الان فردا مورد نیاز نیست می خوام مقایسه کنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فایل هم بزارید تو IDM باهاش تک کانکشن دانلود کنید سرعتشو بگید ..
پیشاپیش ممنون .
امروز وقت تمدید سرویسم بود و روز قبلش تمدید نکردم، حالا امروز برام به جا سایت صفحه ECARE اومد
فکر کنم قضیه اینکه حجم باقی مونده رو توی چند ماه مصرف کنی رو فیکس کردن چون برای من که جواب نداد
سرویس من 16 مگابیت پیش پرداخت!
کی سرویس رو گرفتید؟ چند ماه پیش یا یک ماه پیش؟ قبلش اصلا اینطوری شده بوده براتون که حجم رو چند ماهه استفاده کنید؟نقل قول:
باقیمانده حجم داشتید یا رد شده بودید؟
سلام سایتهایی که با ترافیک داخلی محاسبه میشن برای اینترنت مخابرات چه سایتهایی هستند
همینطور سایت دانلود گیم و نرم افزار هست در. مخابرات که با ترافیک داخلی محاسبه بشه؟
مثل سایت دانلود ها واسه پارس آنلاین یا شاتل لند واسه شاتل و...