انگار برای یه سری داشته یه سری نداشته :n08:نقل قول:
گند یزنن به این نظم و انضباط:n02:
Printable View
انگار برای یه سری داشته یه سری نداشته :n08:نقل قول:
گند یزنن به این نظم و انضباط:n02:
فکرکنم این پوتینهایی که دادن هم غیر استاندارد باشه ! چون شماره 43 که برداشتم اندازه پام نیست!! درصورتیکه یه پوتین 43 خونه دارم و اندازم هست !نقل قول:
احتمالا باید پوتین قسمت بازارچه بزارم برای فروش:n02:
تو این برگه تذکرات که به ما دادن یه موردش اینه:نقل قول:
کپی کلیه مدارک شرایط دارها در دفتر ثبت اسناد رسمی برابر اصل شود
فکر کنم باید بدیم دفتر اسناد مهر بزنه :n06:
آقا به شما آموزش دادن چطوری پوتین رو بند کنید؟؟ :n02:
من شک دارم درست یادم مونده باشه، گفت از پایین شروع میکنی، جفت سوراخ اول رو از رو رد میکنی ( یعنی یه سر بند از رو از سوارخ چپ، اون یکی هم از رو از سوراخ راست ، به طوری که جفت سر بند از داخل بیاد بالا)، بعد شروع میکنی ضربدری از داخل بند میکنی میری بالا، تا یکی به آخری، یعنی سوراخ آخری رو دوباره از رو میای ( که وقتی گره میزنی زیر بند روی زبونه پوتین گره بخوره )، درسته ؟؟ :n26: :n02:
آقا من کلاهم کوچیک بود، عوض نمیکردن، خواستم یه نو بخرم، یارو گفت همین کلاه رو باید استفاده کنی وگرنه بهت گیر میدن، خلاصه 3 تومن دادیم گشادش کرد اندازه شد اما از نظر قد کوچیکه، یعنی پشت کله ام به اندازه 4 انگشت خالیه، به نظرتون گیر میدن؟؟ :n03:
خیلی باحال بود دمت گرم (آموزش کامل بند کردن پوتین) :n02: از همه داستان تر همین کلاهه!! لامصب کلاه به این ناراحتی ندیده بودم به عمرم !! راستی میشه لبه کلاهو خم کرد؟؟؟بدجور جلوی سرو میزنه!!ماشالااااا لبه که چه عرض کنم یه پا خاک اندازه واسه خودش :n02:نقل قول:
دوستان عکسی که گفتن با لباس سربازی بگیرین. باید 3در 4 باشه یا 3در2؟ رنگی باشه یا سیاه سفید؟
4*3 رنگینقل قول:
اگه هم تقسیم شدین و در یگان خدمت کردین یاید 4*3 تمام رخ رنگی زمینه سفید و درجه ها هم مشخص باشه
حالا درست بود؟؟ :n02: میخواستم ببینم درست بند کردم یا نه :n13:نقل قول:
منم دوست دارم خم کنم لبه رو، خوشگل تر وای میسه، فکر نکنم گیر بدن
رفقای عزیز کسی شهید خضرایییییی نیفتاده؟
اونجا چجور جایی؟
چرا اینقدر گفته ها متفاوته تووی این 02:n23: اصلا به ما هیچ حرفی درمورد گرفتن عکس نزدن:n29:نقل قول:
سلام
دوستان کسی ترفندی چیزی بجز بسیج و جبهه بلده که کسری بشه گرفت؟
یا اینکه معافی
لطفا اگه بلدین بگین
دوستان عزيز اگر اندازه قد رو توي فرم معاينه پزشكي بالاتر بزنيم مشكل پيش مياد؟؟ :n27:
يه وقت مشكل ساز نشه...
دقیقا، حتی بین گروهان های ما هم گفته ها متفاوت بودنقل قول:
به ما گفتن عکس نظامی حتما داخل پادگان گرفته بشه!
بچه ها من امروز تقسيم شدم افتادم سه راه شهريار پادگان دپوي ارتش، كسي اماري چيزي داره كه اونجا چه خبره اصلا و جو چجوريه؟ من فوق ليسانسم، توي امريه نوشته رسته اداري پرسنلي، كد اداري
اینطور که دوستان میگن :n12::n12::n12::n12::n12:نقل قول:
به جز اینا اگه مدرکتون ارشد به باا هست میتونید پروژه بگیرید که اگه زرنگ باشی از کسری بسیج هم بیشتر میتونی بگیری.نقل قول:
اگر زیاد نیست که مشکلی نداره ولی اگه زیاد باشه همون تو پروندتون ثبت میشه که اونم زیاد مهم نیست ولی بهتره تصحیح بشهنقل قول:
خیلی ها مثل خود شما قبل خدمت سوالاتی براشون پیش میاد و میخوان به جواب برسن
یا انتخاب مناسبی داشته باشن
پس بهتره با پست های غیر مفید تاپیک رو شلوغش نکنیم تا کسی میاد مطلب مفیدی ببینه
بین این پست ها گم نشه
مثلا ساعت چند رسیدی یا ما امروز رفتیم ,کیا فلان پادگان هستن و ...
در غیر این صورت این گونه پست ها حذف میشن .
سلام
دوستان من نیرو انتظامی اموزشی تمام کردم،حالا توی برگه تقسیماتم زده خوزستان!!!فقط نوشته خوزستان
باید کجا برم؟فقط میدونم اهواز ،میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
اونایی که میگن معافیت پزشکی مانع از انتخاب شغل آیندمون نمیشه برن سایت ارتش قسمت استخدام تو قسمت شرایط نوشته اونایی معافیت پزشکی دارن حق ثبت نام ندارند.
و اونایی که دنبال یه راه دیگه برا خدمت نکردن هستن ( البته دپلمه ها ) میتونن برن ارتش استخدام 6 ساله بشن با تمام مزایا و در آخر هم کارت پایان خدمت بگیرن.
البته یه آموزشی داره که خیلی بهتر و راحت تر از آموزشی هست که برای سربازی در نظر گرفتن .
سلام دوس عزیز،من خضرایی هستم و الان تو مرخصی ام،اول اسفند که رفتیم پذیرش کردن و لباس دادن و تا 3شنبه صبح مرخصی دادن.نقل قول:
مثل اینکه خیلی جای خوبی هست،حتی لفظ سرباز رو هم به کار نمیبرن و به جاش از عنوان دانشجو استفاده میکنن.
کلا به نظر خوب میاد،ضمن اینکه برخلاف 02 اور هم دادن،اما خبری از کوله نبود و گفتن خودتون باید ساک مشکی بیارید.
سلام دوستان
من 3 روز از آموزشیم رفت.الان مالک اشترم.اومدم ی چیزی بگم برا کسایی ک تو نیروانتظامی اند.دوستایی ک آموزش تکمیلی رو گذرونده باشن آموزشیشون تا قبل از عید تمومه یعنی کلا یک ماه آموزشی دارن.
پدر اگه زمان جنگ سرباز باشه و در جبهه حضور داشته باشه شامل کسری میتونم بشم؟
سلام بچه ها تقسیم تو مرکز استان چجوریه؟مثلا منکه پسفردا باید فرماندهی انتظامی باشم برای تقسیم
1.اونجا که میرم همینجور گله ای تقسیم میکنن؟از قبل تقسیم شدیم؟
2.از روی قیافه؟
3.از روی درجه؟
4.تخصص براشون مهمه؟
بله میشه و بستگی به این داره که تو کدوم منطقه خدمت کرده .نقل قول:
جلوی همه قرمزا یه بله بزار :n01:نقل قول:
برا آخری هم بستگی به تخصصش داره...
:n02: خدا رحم کنه خیلی استرس دارم براش چون هیچ اطلاعاتی هم ندارم میخوام پاشم برم سمنان تقسیم شمنقل قول:
زود برم؟دیرتر برم؟ خدمت کرده ها توصیه ای نیست؟
بله بهتون تعلق میگیره و طبق جدول زیر هم با توجه به سابقه حضور پدرتون در جبهه محاسبه میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه زودتر از وقتش نرو .نقل قول:
بعدشم مگه ما میدونستیم میخوان مارو کجا بندازن . ما هم همینجوری پاشدیم رفتیم دیگه.:n18:
توصیه من هم اینه که اونجا هیچ عجله ای نکن و فقط منتظر باش بیان صدات کنن و تیپتم مثبت:n01: باشه بهتره با هیچ کس هم صحبت نکن :n15:، مخصوصا سربازای قدیمی اونجا .
فقط شنونده باش.:n01:
جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: با توجه به کاهش موالید ذکور در کشور، احتمال افزایش مدت خدمت سربازی وجود دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار ˈموسی کمالیˈ خاطرنشان کرد: تصمیم نهایی در مورد افزایش احتمالی مدت خدمت سربازی در نیمه دوم اسفند ماه امسال اعلام می شود.
سردار کمالی در خصوص مدت خدمت سربازی گفت: درحال حاضر مدت خدمت سربازی در مناطق امنیتی و عملیاتی 18 ماه، مناطق محروم و بد آب وهوا 19 ماه ، سایر مناطق نیروهای مسلح 21 ماه و دستگاه های دولتی 24 ماه است.
وی یادآور شد: در خصوص افزایش مدت خدمت سربازی، ستاد کل نیروهای مسلح با توجه به میزان موالید ذکور، تامین نیروی انسانی نیروهای مسلح و ارزیابی بکارگیری صحیح سربازان، تصمیم نهایی را در نیمه دوم اسفند ماه صورت می پذیرد و در اسرع وقت به اطلاع مردم خواهد رسید.
سردار کمالی در ادامه شایعات مطرح شده در سطح جامعه و رسانه ها، مبنی بر این که خدمت سربازی افزایش نمی یابد یا این که بعضا خدمت سربازی بیش از 24 ماه ذکر می شود را بی پایه و اساس دانست.
وی تاکید کرد: هموطنان عزیز، صرفا به اطلاعیه ها و اخبار ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی توجه داشته باشند.
میگما این دفترچه بیمه نیروهای مسلح ویژه کارنان وظیفه
به چه درد میخوره؟
عینک دندون پزشکی؟
کلا کسی استفاده ای کرده ازش؟
کجا ها میشه استفاده کرد؟
دفترچه شما مثل دفترچه کارمندا هست و از نوع مکمل و اکثر هزینه ها در مراکز درمانی مربوط به اون ارگان رایگان هست ( ویزیت هم کلا رایگانه ) و در سایر مراکز مبلغ ناچیزی گرفته میشه و تنهانقل قول:
تفاوتی که داره اینه که اگر بخوای مثلا عمل جراحی که یه مقدار هزینش بدون بیمه زیاد هست انجام بدی باید یه گواهی اشتغال به خدمت به اون بیمارستان رو از یگانت بگیری.
در مورد عینک با هیچ بیمه ای تخفیف آنچنانی نداره
دندون هم 30% پرداختی شما هست اگر موردش جزء درمان محسوب بشه نه زیبایی
سلام
این پسر عمو ما افتاده 02 و از خوزستان هم هست . تازه هم ازدواج کرده
حالا انگار قرار بوده 1 اسفند بیاد که نیومده و حالا تازه فردا می خواد حرکت کنه و بیاد و 3 شنبه بره پادگان
چند تا سوال هست الآن که ممنون میشم کمک کنید
1. چجوری بره 02 ؟
2. 3 شنبه برسه و بره پادگان ، براش غیبت می زنن ؟ یا جریمه ای داره ؟
3. چه مدارکی با خودش بیاره ؟
4. کلا هر توصیه ای که می دونید و کمک کنید ممنون میشم
من از اصفهانم و اینجا روز 1/12 رفتیم هشتم شکاری لباس و پوتین هم دادن با اور کت و گفتن انشاا... 7/12 باید خضرایی باشیم که البته خودشون از اصفهان ما را تا تهران میارننقل قول:
خواستین با هم آشنا بشیم
سلام دوستان.من دوره کد توپخانه شهید صیاد شیرازی اصفهان خوردم رسته پدافند هوایی.کسی این پادگان آموزش دوره کد دیده؟ 1- آدرس دقیق پادگان رو میخواستم 2- وضعیت مرخصیش چجوره؟(پنج شنبه جمعه ها تعطیله؟) 3- وضعیت پادگانش چطوره؟ 4- همون وسایلی که تو دوره آموزشی برده بودیمو ببریم؟ 5- مثل دوره آموزشی روز اول بعد اینکه پذیرش شدیم 1 هفته بهمون مرخصی میدن؟ ممنون میشم بهم جواب بدین...
سلام عزیزم.من اعزامی 1/10/92 همین پادگان 02 آموزش دیدم.برای سوال اولت باید بگم ک موقعی که رسید تهران میره میدان آزادی از اونجا سوار ماشین های شهریار میشه کرایشم 2100 تومنه.بعد موقعی که شهریار رسید اونجا ماشین های 02 هستن اونجا هم کرایش 1500 تومنهبرای سوال دوم هم باید بگم جای نگرانی نیست چون یکی دو روز اول پذیرشه.ممکنه یه خرده غر بزنن ولی جریمه ای نداره.مدارک هم چون شرایط متأهلی داره هر چی داره با خودش ببره.فقط هیچ چیزی اصلش رو نبره.ضمنا از هر مدرکی که کپی میگیره اونو برابر اصل کنه.چون اگه برابر اصل نباشه قبول نمیکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی خودشو مادرشو و همسرشو از تمام صفحات بزنه،فک کنم یه نامه هم باید از ثبت احوال بگیره.ضمنا ما روز اول ک رفتیم 1 هفته مرخصی اول دوره به هممون دادن.بره اونجا بپرسه میگن چ مدارکی بیار.روز سوم میره پذیرش میشه برمیگرده.موقعی هم که رفت پادگان سعی کنه گردان ایرانیان گروهان چهارم خودشو بندازه.گروهان سوم فرماندش فتحیه خیلی فرمانده سخت گیریه ولی فرمانده گروهان چهارم جناب سروان صالحیه فرمانده باحالیه ،یه خرده غر زیاد میزنه ولی هرچی باشه از فتحی بهتره.گروهان یکم خوبه از گروهان چهارم شاید بهتر.من خودم گروهان چهار بودم.موفق باشین... :n01:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما میدونید کپی شناسنامه مادر برای چی نیاز هست ؟ منظورتون برای تکفرزند بودنه یا تاهل ؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. نامه ای که از ثبت احوال باید گرفت برای تک فرزند بودنه دیگه, درسته ؟ یا برای تاهل ؟
غیر از تاهل و تک پسر بودن و بدون استفاده از پارتی راهی نداره داخل شهر خودت بیفتی؟
تو هیچکدوم رو نداری؟!بعد از 6 ماه میتونی انتقالی بگیری اگه موافقت بشه میتونی بیای!اگهنقل قول:
روش زیاد حساب نکن
دوستان برای تاهل غیر از عقدنامه وکپی شناسنامه خود مشمول و همسرش,کپی شناسنامهپدر و مادر یا نامه ثبت احوال نیازه یا اینا واسه تک فرزند بودنه ؟ یکی از بچه ها توپست بالا واسه تاهل توضیح داده من خوب نگرفتم چی شد. واسه محل زندگی همسر باید نامه یا فرم یا چیزی از جایی بگیریم یا حرف و نوشته خودمونو واسه آدرس محل زندگی قبول میکنند؟
شیطونه میگه بریم زن بگیریمانقل قول:
تا سرباز هستی ، واقعا مشکلات بیرون رو درک نمی کنی ( با اینکه می فهمی )
ولی وقتی دیگه اسم سرباز روت نیست ، اونجاست به خودت می یایی
می گفتن بعد خدمت تازه سختی ها شروع می شه ، باورم نمی شد
ممنونم پدرم سمت اهواز حدودا یه سالی خدمت کرد...بعد یه سوال دیگه عمو من شهید شده .تاثیری نمیتونه داشته باشه ؟نقل قول: