من زنگ زدم پرسیدم گفت eco-2mb تا اخر تابستون دانلود شبانه رایگان داره!(کرج)
Printable View
من زنگ زدم پرسیدم گفت eco-2mb تا اخر تابستون دانلود شبانه رایگان داره!(کرج)
خیر دوست گرامی
با این وضع سرویس شبانه و این قیمت هایی که بوده این "به اصطلاح هدایا" چه ارزشی دارد؟
بنده فقط بعلت سرویس شبانه از شاتل سرویس گرفتم گرفتم...20 روز استفاده کردم و الان 40 روزی هست که شبانه از دایل آپ کم سرعت تر است...این جز دزدی و حرام خوری است؟ حالا چه از طرف شرکت و چه از طرف مخابرات....البته اگر از طرف مخابرات باشد شرکت باید صریحا اعلام تقصیر از سوی مخابرات کند و وظیفه ی گرفتن حق مشتریانش را دارد چرا که طرف حساب ما شرکت است./
اخیرا بحساب قیمت ترافیک را کاهش دادند...این در صورتی است که من و طبق فید بک های مطالعه شده اکثر کاربران هر چه صرفه جویی کنند ترافیک دوره شان تمام میشود و مجبور به خرید ترافیک با آن قیمت ها هستند
من اخیرا 10 گیگ به قیمت 47 هزار تومان خریدم! حالا که کاهش دادند شده 41 هزار تومان!!
شما نسبت به دیگر کشور ها و عقلانی ببینید این قیمت ها چطور اند
با این قیمت ها اینترنت فقط میشود برای باز کردن صفحه...که من با اینکار باز هم ترافیک دوره ام تمام شد.
دوستان عزیز دور جدید شیلترینگ بر همه مبارک باد ، آخه من نمیدونم IMDB چی داره که فیلتر کردن یا همین varagh.com که اوقات فراغت ما رو پر میکرد و خیلی سایتای دیگه....
نقل قول:
یعنی شما هنوز به دانلود شبانه فکر می کنید:18:؟!!!!!!!!!!!! من الان مدتهاست که فقط روزها دانلود می کنم اینجا ایرانه و جهان سوم ! همین اینترنت هم به نظر خیلی ها الان حرامه که من دارم ( سرعت 512) اینجا سرعت اینترنت بالا باشه خطرناکه !
توی روز فقط دانلود باید کرد! شبها چون رایگان میشه از طرفی پهنای باند خیلی کمی اختصاص میدن ( همون بحث به قول شما دزدی) نباید به دانلود شبانه فکر کنید بله سیستتم من هم پینگ و دانلودم شبها از دایال اب کمتر میشه ولی به قولی اینها مارو از رو بردن ( ببخشید این لفظ رو به کار می برم)
من از جای دیگه هم سرویس داشتم که (پارس) که اون هم شبها افتضاح بودش. پس دیگه صدامون درنمیاد چه میشه کرد؟
جالبه ما به خاطر شغلمون فقط میخوایم شبها از نت استفاده کنیم و من بایکی از کارشناسهای رده بالای شاتل صحبت کردم گفتم من حاضرم پول هم بدم اینترنت روز نداشته باشم ولی شب سرعت خوب باشه ! ولی تا میگی اره یا نه !میگه سایت اپرا رو باز کن ببین چه خوبه!:27:
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت ميلاد باسعادت امام محمدباقر (ع)، چنانچه تا 31 خرداد ماه 1388 براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد يك پكيج 1 گيگ ترافيك، 2 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين ميلاد بزرگ، براي دورهي فعلي سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتتيست، اين موضوع ،شامل مشتريان شهرهاي اردبيل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسير، بم، بيرجند، پاكدشت، تهران، تبريز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساري، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شيراز، فولادشهر، فيروكوه، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپايه، مراغه، مرند، مشهد، ميبد، ورامين خواهد بود.
با آرزوي موفقيت و شادماني براي شما
گروه شركتهاي شاتل
HEH HEH!!!!!
بچه ها این ای میله ( هدیه 3 گیگ ) واسه شما هم اومده ؟
آخه من خیلی خوش حسابم پولشون رو جلوتر میدم ! همیشه ! میگم نکنه آفر دادن به من ؟:8:
واسه همه اومده دیگه پولشون رو 20 روز جلوتر نده چون هیچ تقدیری از شما نمی کنند.نقل قول:
درود..
من الان چند ماه هستش دیگه شبا دانلود نمی کنم و 5شنبه جمعه که رایگانه دانلود می کنم ! آرت 1 دارم و خیلی هم راضی هستم !
پس حتما دوباره سرعت آرتها رو بردن بقیه می ترسند بیان بگن. سرعت داخل مودم رو چند ست شده؟نقل قول:
کسانی که از شاتل استفاده می کنند می تونند یک تست از سایت زیر بندازند شاید شما هم از ------ استفاده می کردید:
کد:http://www.speed.io/index_en.html
بابا ترکیدم از افت سرعت.یکی به دادم برسهههههههههههههههههههههه هههههههه
پس تو این همه صفحه شماها چی مگین به هم دیگه.به فکر همدیگه هم باشیییییییییییییییییییییی ییین
شاتل میگه مشکل همگانیه ولی من هرجایی میرم سرعت خوبه جز کساییکه از شاتل سرویس دارن....................
این سایت چه طوریه؟ اگه میشه دقیق توضیح بده.نقل قول:
من رفتم توش تست کردم، همه چیز excelent بود، پینگ هم 0 بود.:18::18::18:
ولی تو speedtest.net و ping test.netهمیشه پینگم بالاست و تو چند روز اخیر از 300 پایینتر نیومده.
این مثل speedtest.net و ping test.net نیست که بشه نتیجه رو کپی کرد و اینجا گذاشت؟
کد:http://speed.io/pics/3276/0648/speed.io.png
بروبچ واسه شما یاهو مسنجر باز میشه ؟ میل باز میشه اما مسنجر نه . جالب اینجاست که با Pidgin باز میشه
این سایت مشکل داره برای همین گفتم هر کی شاتل داره تست بندازه تا مشخص بشه سایت معتبری نیست.نقل قول:
خیلی ممنون اخیرا یک مهندس به این نتیجه رسیده کل کاربرانی که این سایت ISP شون رو ذکر نمیکنه و از شاتل استفاده می کنند از پرو کسی استفاده کردند.نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتن که تا اخر هفته احتمالا وصل خواهم شد.:8:بابا سرعت عمل:31:
چه سرعت عملی؟؟؟:20:نقل قول:
من هفته پیش یکشنبه رفتم نمایندگی شاتل تو اهواز و فرم قرارداد رو پر کردم، 2 شنبه مدارک رو براشون بردم(تو اهواز باید خودمون مدارک رو ببریم شرکت و پیک نمیفرستن در خونه)، 3 شنبه ظهر از مخابرات زنگ زدن گفتن خطت رانژه شده، 4شنبه تو اکانتم توی سایت شاتل دیدم نوشته که سرویست آماده نصبه،5شنبه هی بهشون گیر دادم تا یکی رو فرستادن برام نصبش کردن. اگه 4شنبه بهشون گیر میدادم هم تو همون روز میشد کار رو تموم کنم.
سرعت عمل به این میگن.:5:
البته مخابرات منطقه ای که ما توش هستیم واسه همه سریع رانژه میکنه ولی مناطق دیگه اهواز مثل بقیه جاها 3-4 روز طولش میدن.
چند وقت پیش یه نفر که تو منطقه مخابراتی خودمونه صبح رفت نمایندگی پارس آنلاین، ساعت 3 عصر خطش رانژه شد، فرداش براش سرویس رو نصب کردن.
باز چه مرگش شده شاتل پینگ اومده رو 1000 زنگ هم میزنی یارو مزخرف تحویل آدم میده.حالم دیگه داره به هم میخوره از این پینگ.
سلام.
بعد از 6-7 ماه بالاخره دیشب بدون قطعی و با سرعت مناسب دانلود کردم.
خدا کنه دوباره خرابش نکنن.
دیشب هیچ صفحه ای باز نمیشد.حتی همین تاپیک............................
سلام من تا دیروز 512 اکو داشتم سرعت روزانه 64 و شبانه 32 بود حالا 2 مگ اکو گرفتم روزانه روی 260 هست اما شبانه میاد روی 20 من کرج هستم کسی این مشکلو داره؟
این پینگ اخه چرا اینقدر بالاست :13: واسه من تا حالا زیر 200 نیومده
کسی میدونه چجوری میشه پینگ رو کم کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل واسه من 24000 تومن پول ابونمان رو میخواد برگردونه.
برای دوستم که اکو512 هست 2000 تومن.:دی
برای شماها چقدره ؟
من زدم نقدی بریزه به حساب بستانکاری !
این رو به چه صورت اعلام کردند؟نقل قول:
متنش رو کپی کن اینجا.
توی همون پنل کاربری که وارد بشید توی صفحه اصلی نوشته برگشت پول آبونمان مخابرات
دوستان به مناسبت تولد دیگه ترافیک هدیه نمیدن ؟
چه جوری باید بگیریم ؟ :دی
قضيه پول آبونمان چيه؟
چرا تو پنل من چيزي ننوشته؟
راستي به مناسبت تولد امام محمد باقر اين دو گيگ رايگان به ازاي خريد 1 گيگ ، از چه تاريخي تا چه تاريخي هست؟
گزینش یک مقدار توی چشم نیست.
از قصد اینکارو کردن .چون به صورت پیش فرض به جای پول ترافیک میدن !:دی
کسی تو مرکز مخابراتی سلمان فارسی هست که شاتل داشته باشه؟
ما آخر نفهمیدیم شاتل خوبه یا بده !!!
والا sms هم برای من هم اومده ولی هنوز هدیه ندادن :41:نقل قول:
دوستان من تابستون پارسال از شاتل 512 استفاده میکردم.ولی از اون موقع تا حالا دیگه استفاده نکردم.
حاال میخواستم ببینم اگه بخوام دوباره وصل شم باید چی کار کنم؟
نمیدونم چقدر با قضیه مرتبطه ، من همیشه DNS رو از تنظیمات مودم روی DNS های گوگل ست میکنم و پینگم هم معمولا زیر 300 ms هست:نقل قول:
برای منم چیزی نیومده؟نقل قول:
از کجا زدی که "نقدی بریزه به حساب بستانکاری" ؟؟
نوشته دیگه: از 22 تا 31 خردادنقل قول:
مجددا همون کارایی که پارسال کردی!:31:نقل قول:
فعلا فقط گزینه داره برای نقدی یا ترافیک.بعدا میریزن فکر کنم.نقل قول:
برای منم چیزی نیومده؟
از کجا زدی که "نقدی بریزه به حساب بستانکاری" ؟؟
اسکرین شات از لینکش که بالا گذاشتم.
اینم اسکرین شات از خود صفحه :
در دو حالت پولی بر نمی گردونند. فکر کنم منظورش از حساب بستانکاری این هست که تو سایت تراز شما رو 24000 تومان مثلا بستانکار میزنه که اگر بخواهید پرداختی انجام بدید از اون کم میشه. حالا آسیاتک خیلی جالبه که نتنها از وقتی رسما 1000 تومان شد کم نکرد بلکه گفت 3000 تومان آبونمان آسیاتک لایزر هم همین کار رو میکرد. به جاش شاتل هم از سرعت بعضی ها میزد. همه رو جمع بزنیم کلشون جیب مردم رو به یک عنوانی خالی میکردند.نقل قول:
پس چرا برا من هنوز چيزي نيومده؟:41:
چرا سرعت باز شدن صفحه ها انقدر پایینه ولی سرعت دانلود خوبه ؟؟؟ اصلا پیج باز نمیشه
فکر کنم فقط برای کسانی هست که از 86 به بعد تا وقتی خود شاتل آبونمان رو 1000 تومان کرد سرویس داشته بودند.نقل قول:
دقيقا اين مشكل رو منم دارم.نقل قول: