؟؟ شکوری خیلی کم تجره است ولی اینده خوبی داره اگه؟نقل قول:
؟؟ شکوری خیلی کم تجره است ولی اینده خوبی داره اگه؟نقل قول:
دیروز تو ورزشگاه چقدر به علیزاده فحش دادن ..... به اون کمک داور کچله هم همینجور ..... :دی
دروازه بان الجزیره هم که اعصاب همه رو خراب کرده بود .....
پنالتی رو هم از اول باید میدادن یکی دیگه بزنه ......
ولی انضافا" دم خسرو حیدری گرم ..... یک دونه توپ هم لو نداد .... جانواریو هم مثل سابق نبود ......
بین دو نیمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنالتی اول برهانی :
من پرسپولیسیم ولی از تساوی استقلال خیلی ناراحت شدم.
استقلال بد شانسی اورد وگرنه با یه نتیجه قاطعانه بازیو میبرد.
دلم میخواست کله دروازبان الجزیره رو بترکونم وقتی داشت وقتکشی میکرد.
به نظر من استقلال با الجزیره عالی بازی کرد و سطح بازیش از بازی های لیگ هم بالاتر بود .فقط در گل زدن بدشانس بود و البته بازی کنی مثل علیزاده هم که این فصل ....
اما باید صبور بود مطمئن هستم که از گروه راحت بالا میریم وبعدش انشالله تا قهرمانی سوم .
در مورد بعضی دوستان که میان اینجا 6 تاییها و ... میکنن بگم هر موقع یدونه از این ستاره ها که رو پیرهن استقلال گرفتین بیاین حرفاتون رو میشنویم .لیگ آسیا معتبرترین ملاک ارزش گذاری هست.مثل لیگ قهرمانان اروپا که همه آرزوی قهرمانیش رو دارن.
به نظر من استقلال بر مبنای تاکتیک طراحی شده توسط خسرو حیدری بازی کرد!سطح بازیش اگه مثل لیگ بود الان برنده بود متاسفانه به همین راحتی داریم از غافله دور میمونیم!الان باید با ام صلال واسه دومی رقابت کنیم باید تمام بازی هارو ببریم. لیگ رو شل نگیرن خوبه!قهرمانی رو هر آن ذوب اهن میتونه چنگش بیاره به امید قهرمانی استقلال در لیگ و اسیا.
بازی بعدی توی اسیا کیه کجا
خدا بگم چیکارشون نکنه ! دمه عیدی حال مارو گرفتن ! الان خودشون دارن حال میکنن !
امتياز هاي من:
كمتر از بسيار ضعيف هم اگه داشت بهتر بود مثلا تخ...ي!به عليزاده بايد ميداديم!
يه چيز بگم بخنديييييد!امتياز عليزاده:2: تو سايت استقلال -470 (منفي چهارصد و هفتاد):31::39::38:
در گفت و گو با فارس
جباري: قلعه نويي من را نخواست
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: من به واعظ آشتياني زنگ زدم تا در بازي مقابل الجزيره باشم اما قلعه نويي نخواست.
مجتبي جباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد شعار هواداران اين تيم عليه او در جريان بازي مقابل الجزيره اظهار داشت: از تماشاگران گلايه اي ندارم. آنها فكر مي كنند من سر تمرين نرفتم اما باشگاه نخواست كه در تمرين باشم.
وي افزود: من حتي به واعظ زنگ زدم تا در اين بازي حضور داشته باشم اما ظاهرا قلعه نويي قبول نكرده بود. من خيلي كارها براي استقلال انجام دادم كه نمي دانم چرا هواداران آن را به ياد نمي آورند.
اين بازيكن ادامه داد: لحظه اي كه به پرسپوليس گل زدم و به سمت هواداران رفتم فكر چنين روزهايي را مي كردم. آنها در بطن قضيه نيستند. تماشاگران خصلت هاي خاصي دارند و من از دست آنها ناراحت نمي شوم.
جباري تاكيد كرد: اكنون حرف هايم را نمي زنم تا به استقلال لطمه اي نخورد اما بعدا كه حرف هايم را زدم خيلي از اينهايي كه چنين رفتاري را انجام دادند شرمنده مي شوند.
هافبك آبي پوشان تصريح كرد: مجتبي جباري هيچ وقت دقيقه 70 تعويض نمي شد. به خاطر يك عصبانيت كوچك اين طور محاكمه نمي كنند. اشكالي ندارد؛ من صبوري مي كنم و به موقع حرف هايم را مي زنم.
انتهاي پيام/
حیف و حیف و حیف فکر کنم قلعه نوعی دنبال بهانه بود!نقل قول:
هافبك آبي پوشان تصريح كرد: مجتبي جباري هيچ وقت دقيقه 70 تعويض نمي شد. به خاطر يك عصبانيت كوچك اين طور محاكمه نمي كنند. اشكالي ندارد؛ من صبوري مي كنم و به موقع حرف هايم را مي زنم.
سیاوش و علی و عباسفرد و مجیدی خیلی ضعیف!برین رای بدین من که از اینا خوشم نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش تو نظرسنجی به مربی هم نمره میدادند تا یک صفر کله گنده به قلعه نویی میدادم.
یا باجهایی که از علیزاده میگیره خیلی توپوله که نمیتونه ازشون دل کنه یا اینکه میخواد حرص هواداران رو دربیاره.
بازيبعدي استقلال چه روزي؟
استقلال به خاطر بدشناسي نبود كه مساوي كرد به خاطر بي دقتي بود!!!
happy new year
استقلال - ملواننقل قول:
14 فروردین .... ورژشگاه آزادی
تماشاگرا بیاین علی چشم انتظار شماست!ملوان که بازیکن گران قیمت نداره؟نه!ولی داور ایرانیه!
اصلا بحث این نیست که تو تیم ما بود جوجه عقاب بود یا جوجه اردک بود یا هر جوجه دیگه ای... بحث اینه که پرسپولیس بازیکن تیمهای دیگه رو میدزده... همه اون بازیکنهای دیگه ای که گفتی هم پرسپولیس دزدیده... اینکه میگم دزدیده منظورم این نیست که خریده وگرنه استقلال هم خیلی از بازیکنهای تیمهای دیگه رو میخره ولی هیچ وقت مربیش به یه بازیکن نمیگه اگه میخوای تو تیم ملی بازی کنی باید بیای پرسپولیس و .... این میشه دزدی... در هر صورت پرسپولیس بازیکنی نداشته که خودش ساخته باشه از بیخ... مثل جباری.... همش مرده خوری... در ضمن پرسپولیس به قول شما با این همه ستاره و بازیکن در حد بین المللی چرا حتی یه بارم نتونست تو آسیا قهرمان بشه ؟ میدونی چرا ؟ چون تیم نیست...نقل قول:
برای این که کمی اطلاعاتت زیاد شه میگم:
زمانی که عابدزاده توی تیم شما بود جوجه عقاب هم نبود چه برسه به عقاب! این پرسپولیس بود که بهش پر و بال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن افرادی مثل مهدی مهدوی کیا (هامبورگ)، علی کریمی (بایرن مونیخ)، علی دایی (بایرن مونیخ) و کریم باقری (چارلتون) و خیلی بازیکنان دیگه که در بهترین تیم های جهان بازی کردند از همین پرسپولیس به دنیا معرفی شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط یک بازیکن استقلال رو بگو که در حد علی کریمی افتخار کسب کرده باشه اون وقت حق باشما!
علی دایی رو نگفتم چون توی استقلال که هیچ هنوز توی جهان کسی به پاش نرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت بگم که علیزاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هاشمی نسب از پرسپولیس به تیم شما اومدند.
علی دایی رو هم نگفتی بهتره چون همه میدونن چرا اومد پرسپولیس خودش گفت دلیلش چی بوده... با اون حرفهایی که علی دایی زد شما الان باید خجالت بکشید بجای اینکه افتخار کنید....
ببین من با پرسپولیسی جماعت زیاد کل کردم. حرف خاص و منطقی برای زدن نداره.... قبلا گفتم وقتی کم بیاره ممکنه به گروه خونی و رنگ لنگ و لباس شمر و اینا هم استناد کنه. پس بیخیال...نقل قول:
ینا که گفتی از روی تعصب بید و ارزشی نداشته بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ثانی اگر هزار تا ستاره دیگم که روسینت باشه ولی به دسته سوم لیگ کشورت سقوط کرده باشی هیچ ارزشی نداره جیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا یهو یاد عدد 6 افتادم
ای بابا بازم دایی دایی میکنن. دوباره بگم ؟ علی دایی تو برنامه نود اومد گفت . من وقتی تو بانک ملی بازی میکردم. علی پروین به من زنگ زد ( پروین اون موقع مربی تیم ملی بود ) گفت اگه دوست داری به تیم ملی دعوت بشی باید با پرسپولیس قرارداد ببندی... دایی میگفت اون موقع خیلی پیشنهادات بهتری داشتم ولی به خاطر عشق به تیم ملی مجبور شدم بیام پرسپولیس.... حالا هم علی دایی از پرسپولیس متنفره... اینو دیگه همه میدونن. پرسپولیسی ها هم از دایی متنفرن اینم همه میدونن. تیمی که اینجوری بازیکن جذب میکنه معلومه هیچ وقت نمیتونه یه مقام بین المللی کسب کنه... حالا باز شما بگید علی دایی فلانه.... اصلا فرض کنیم کریس رونالدو هم از پرسپولیس به دنیا معرفی شد. چه فایده آخه ؟ تیم باید افتخار داشته باشه تا سربلند باشه نه اینکه از روی بی افتخاری دست به دامن بازیکنهای سالهای دورش باشه که نهایتا یه فصل تو این تیم توپ زدن.... حالا شما تا آخر عمر بازیکن به بوندس لیگا ترانسفر کنید وقتی تیم ، تیم نباشه چه فایده... پس یه دفعه تیمو جمع کنن یه بنگاه ترانسفر راه بندازین سنگین ترن اینجوری : دینقل قول:
ولی قبول کن توی ایران هیچ کس از لحاظ معروفیت در دنیا به پای دایی نمی رسه .الان هم که قراره یه سمتی توی فیفا بهش بدن
سلام
سال نو بر تمام استقلالی ها مبارک باد
به امید قهرمانی استقلال
یا مقلب القلوب والابصاریا مدبر الیل و النهاریا محول الحول و الاحوالحول حالنا الی احسن الحال
سلام سال نو بر همه آبي دلان مبارك باد
سلام
امیدوارم سال خوبی داشته باشین
به امید قهرمانی؟
ببخنید مدیرت تیم ما خیلی در زمان آقای (x)ضعیف بود ک ما 13 شدیم همین اقای (x)باعث شد نیکبخت از استقلال بره
در اینکه تیمهای مثل پیروزی نمی تونند خودشمون بازیکن ساز باشند شکی نیست
ما باید مراقب باشیم
عابدزاده هم در استقلال عقاب بود نه در (پیروزی )
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الاحسن الحال
تقدیم به همه استقلالی ها عزیز
سال نو رو به همه تاجی های عزیز تبریک میگم
ایشالا تو سال جدید قهرمانی استقلال در لیگ برتر و موفقیت در جام باشگاه آسیا
سال نو بر همه استقلالی ها مبارک...
ایشالا تو این سال فقط قهرمانی بیاریم ....
درود به تمام استقلالی ها
سال نو مبارک.ان شاالله که سالی سرشار ار موفقیت برا خودتون و خانواده هاتون و تیم محبوبمون استقلال باشه.
سلام به همه عزیزان استقلالی....
عیدتان مبارک :40:
انشالله سال خوبی داشته باشین :40:
یا علی
عيد همه مبارك
ايام به كام
دعا برا من يادتون نره كسي اگه مشهد ميره dma (ماهان)رو دعا كنه.
:40::40::40::40::40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40::40::40::40:
Bye جباری !
در شرايطي كه همه انتظار تشكيل كميته انضباطي باشگاه و تعيين جريمه جباري را ميكشيدند، تا اين بازيكن پس از محكوميت به پرداخت جريمه نقدي به تمرينات بازگردد، امير قلعهنويي آب پاكي را روي دست همه ريخت. روز گذشته مسوول روابط عمومي باشگاه استقلال گفت:«در پي حركت غيرورزشي مجتبي جباري در مصاف برابر الاتحاد سرمربي تيم به صراحت اعلام كرده اين بازيكن ديگر جايي در جمع آبيپوشان نخواهد داشت. اين مقام مسوول اضافه كرده كرده كه؛«مسووليت فني تيم و كل بازيكنان از جمله جباري برعهده امير قلعهنويي است حالا او از اختياراتش استفاده كرده وگفته او حق شركت در تمرينات تا پايان فصل را ندارد.»
از لحن صحبتهاي روابط عمومي باشگاه ميشد اينگونه برداشت كرد كه امير قلعهنويي با در نظر گرفتن چهار بازي باقيمانده تا پايان ليگ برتر و چهار بازي تا پايان مرحله اول ليگ قهرمانان آسيا قيد استفاده از جباري را زده و هر آنچه طي روزهاي گذشته در سال جاري تحمل كرده بود را يكجا تلافي كرده است. در اين بيانيه شفاهي كه در مورد جباري مطرح شده بود گفته شده كه جباري تا پايان مدت قراردادش در خدمت باشگاه استقلال خواهد ماند اما حق تمرين و بازي كردن ندارد. ضمن اينكه در صورت داشتن پيشنهادات داخلي و يا خارجي نيز باشگاه رضايتنامه وي را صادر نخواهد كرد. طوري كه به نظر ميرسد مسوولان باشگاه حالاحالاها قصد راحت گذاشتن او را ندارند و به نوعي تمام قهر و نازهاي گذشته جباري با تيم و باشگاه و غيره را تسويه حساب ميكنند.
Parsfootball.com
این چه کاریه آخه ؟؟؟ کدوم تیم بازیکن به این خوبی رو از دست میده ؟ حالا جوونه یه اشتباهی کرد. نباید اینکارو میکردن. حالا فردا اگه تیم به مشکل بخوره همه میریزین سر قلعه نویی که چرا جباری رو کنار گذاشتی.نقل قول:
عمرا اگه خبر ش مستند باشه.نقل قول:
مگه نديديد واعظ گفت خبر موثق فقط رو سايت استقلال.پس بيخيال چرندي بيش نيست.ديگه امير هم اينقدر بي تجربه نيست.
الان خبرها رو نمیشه روش حسلب کرد باید تا پایان تعطیلات عید صبر کرد تا صحت خبرها مشخص بشه
اصلا فكر نمي كردم داشتن يه سرور اينقد براي بعضي ها سوزش داشته باشه...:27:نقل قول:
به امید موفقیت پرسپولیس و حذف استقلال و سپاهان از جام باشگاهها و قهرمانی ذوب آهن در لیگ برترو ...
نقل قول:
اخه ما نفهميديم ، جباري ميمونه يا ميره؟؟؟چي شد حالا؟؟{حالا اينم شد براي ما فيلم}
همه ی اینا شایعس جباری فقط برای بازی با الجزیره از لیست خارج شد که تنبیه بشه.
قراردادش هم که تموم شد به احتمال زیاد میره.
اگر امیر بمونه 100 درصده !نقل قول:
قراردادش هم که تموم شد به احتمال زیاد میره.
زبونتون رو گاز بگيرين!! غلط كرده بره!!