جزو اولین بازیایی که من رو ایکس باکس بازی کردم gears2 بود گرافیکشو که دیدم دهنم وا موند:31:نقل قول:
جو گیر شدم 10 ساعت تازه بدون هارد بازی کردم
الانم 2 ساله که کنسولم اخ نگفته:31:
جزو اولین بازیایی که من رو ایکس باکس بازی کردم gears2 بود گرافیکشو که دیدم دهنم وا موند:31:نقل قول:
جو گیر شدم 10 ساعت تازه بدون هارد بازی کردم
الانم 2 ساله که کنسولم اخ نگفته:31:
جانم مشکلی پیش اومده یا پا میخوای برا بازی ؟نقل قول:
در مورد اون دوستمون هم باید بگم که با اومدن جاسپر کلا مشکل خرابی های 360 حل شد مگر اینکه طرف دیگه خیلی ناشی باشه . من همون فالکون هم که داشتم حراب نشد بن شد بنده ی خدا : دی
کلا خیالت راحت . فقط یه چیزی بنداز زیرش یکم بیاد بالا از سوراخ های زیرش هم هوا بره جای بسته هم نزارش همین .
دوستان اگه به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم
سخت افزار اسلیم با الایت چه فرقی دارن؟؟اگه لطف کنید سخت افزارهاییشون که فرق دارن رو بگید ممنون میشم
<بیشتر از لحاظ برد و گرافیک چه تفاوت هایی دارند>:10:
اون قیمت های پایین تر از ۳۰۰ تومن همون موضوع ای هست که تا میخواهین خرید کنید داستان پیش میارن که فعلا چیز و فلان چیز. برای نمونهنقل قول:
سلام دوستان.
عرض کنم که بنده امروز کنسول رو بردم پیش میثم و آپدیت کردم...
اما واقعا چقدر این وضع بازار خرابه! آدم نمیدونه چی بگه.برای مثال:
راجب کنسول بگم که من چند جا قیمت کردم تو توپخونه که یه جا میگفت 290 یه جا 300 یه جا 305 و یه مورد عجیب:من وایساده بودم یه جا 2 تا گیم بخرم یه مشتری اومد گفت آرکید چند؟ فروشنده گفت 280! یه دقیقه دیگه یکی دیگه اومد گفت آرکید چند؟ فروشنده گفت 270! حالا یه مورد دیگه:
کینکت رو یکی میگفت 265 و یه جا هم میگفت 255!
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه با این بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازمه بگم این کارشون حتی اگه سودی هم برایشان داشته باشه براشون نون نمیشه ...حرومه آقا نکن این کارو
پس فردا یه بلایی میاد سرت به خاطر این کارا!
۱. فروشنده های ناشی موضوع اپدیتو این حرف ها رو می کشن وسط و ۱۰ تا ۲۰ تومن پول اپدیت میگیرن
۲. فرونشده های نیمه معمولی تا متوجه میشن شما خریدارید میگم خب xbox چندتا مدل داره این ۲۷۰ تومنیا ۳ چراغ میشنو این حرفا و با این روش اخر سر برد جاسپرو با قیمت خیلی بیشتر میدن به مشتریا
۳.اونا که خیلی کارشون ردیفه تو این کارا موضوع لیبل و تاریخ ساخت ۲۰۱۰ رو میکشن وسط و ....
در میان این موضوع ها یه موضوع دیگه هم هست اینکه xbox های میفروشن که اتو اپدیت هست و خودش اپدیت میشن :31:
دوستان محترم فروشنده قیمت پایین میدن تا مشتری رو بکشن وسط.
در مورد قیمت کنسول ها هم خب گرون شده واسه اینکه کم شده. مثلا الان دسته ارجینال اسلیم که خیلی هم خوشگل هست ۵۰ تومنه ولی دسته ارجینال قدیمیا که ۴۵ تومن بود الان شده ۵۵ تومن.
سلام.نقل قول:
دوستان اگه به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم
سخت افزار اسلیم با الایت چه فرقی دارن؟؟اگه لطف کنید سخت افزارهاییشون که فرق دارن رو بگید ممنون میشم
<بیشتر از لحاظ برد و گرافیک چه تفاوت هایی دارند> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سخت افرارشون فرق داره ولی از نظر قدرت و گرافیکو این حرفا هیچ فرقی ندارن.
سلامکد:مثلا الان دسته ارجینال اسلیم که خیلی هم خوشگل هست ۵۰ تومنه ولی دسته ارجینال قدیمیا که ۴۵ تومن بود الان شده ۵۵ تومن.
میثم جان دسته این اسلیمها به فتها هم میخوره و همینطور برعکس درسته؟
اره میخوره من خودم یک دونه از میثم جان خریدم همین چند ماه پیش !نقل قول:
به قول تو پا میخوام واسه بازی.من تو ایران نیستم ولی مثل اینکه کسی تو ایران live نداره.نقل قول:
کسی اگه مثلا این این بازی های رو انلاین زیاد بازی میکنه بگه:CALL OF DUTY:OPS , HALO:REACH ,FIFA11,یه چندتا دیگه هم هست ولی اینا خوبن واسه انلاین.
واقعا خوش بحالتنقل قول:
ما با این اینترنت ....نمیتونیم یه سایت باز کنیم چه برسه به لایو
تازه اگه هم لایو بیان بچه ها با این پینگ بیخود نمیشه بازی کرد
من خودم بازیهای pc رو آنلاین میزنم و واقعا تفاوت آنلاین و آفلاین که مثل تفاوت دخترو وپسره:31: رو به واقعیت میشه دید.لذت آنلاین 100 برابر آفلاینه.
خلاصه اینکه تو ایران دنبال بچه های لایو باز نباش.هستنا ولی زیاد نیستن:20:
روشی هست که بشه تم ریخت رو xbox?
روشی که مجانی باشه و نخواد پوینت مصرف کنی!:20:
من تو این هفته ADSLـم وصل میشه شدیدا پایه هستم برای Reachنقل قول:
حالا خواستی Add کن تا خودم بیام !
NaViDi
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
ممنون میشم جواب بدین!:31:
آقا معذرت من فکر کردم خودتون نوشتین!نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون!
من معذرت میخوام.
فعلا نه میتونم لایو برم نه ADSL دارم ولی در کل اگه بتونم FIFA خوراکمه !نقل قول:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
تو لایو فکر کنم مجانی باشه ولی انگار خوب نیست !نقل قول:
روشی هست که بشه تم ریخت رو xbox?
روشی که مجانی باشه و نخواد پوینت مصرف کنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون خوشگلاش باید پوینت بدی !
...
چرا این دشبرد جدیده تم جدید نداره ؟:19:
سلام دوستان .... من میخام ایکس باکس بگیرم از همین جدیداش که مشکی رنگه و کلا کوچیکه و خوشکلتر از بقیه مدلاش هم هست ...... میشه کلا این سری جدید رو بگید چه مدل هایی هست فک کنم چند تا باشه که مدل هارداشون فرق میکنه ؟؟
البته هر چی گشتم اطلاعات خوبی گیرم نیومد میشه کمکم کنید ..... بعد میگن بعد از اینکه خریدم باید ببرم هکش کنم این قضیه -- کردن چیه ؟ و ضرری به دستگاه نمیزنه ؟ چون میگن هکش کنن دی وی دی کپی میخوره .... بعدا کسی اگه قیمت همه این سری رو داره بزنه ممنون میشم .... قیمت دسته هاش چنده ؟ چقد هزینه هکش هست ؟
سلامنقل قول:
اون خوشگلا اسمشون اسلیمه........ اسلیم 3نوع هست در حال حاضر 250 گیگ با باندل کینکت که قیمتش حدود 600 تومن...... 250 گیگ بدون کینکت 420 تومن .... 4گیگ که اونم 360 -70تومن باید باشه ..... 250 گیگ خام که کپیخور نشده حدود 390.... دستگاه اگه -- نشه بازی کپی نمیخونه و باید 60 تومن بدی واسه ارجینال..... دسته مدل فت 55 و اسلیم 45 تومن هستش...... هزینه کپی خور کردن هم حدودا 10 تومن:20:
دوستان برا آنلاین بازی کردن ADSL 128 با پینگ 250-260 خوبه لگ نداره بازی؟! مخصوصا برا فیفا11
بعد میشه بگید رو این 3 تا مدل چند تا دسته میدن ..... رو هر مدلش یکی یا مدلیش هم هست که 2 تا دسته بدن .....نقل قول:
بعد این سوپر ایلایت و ایلایت چین ؟؟؟؟ مدل قدیمیهاشن ؟؟؟؟
بعد یه جایی خوندم که گفته بود میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد حالا میشه واقعا یا نه ؟؟؟؟
بعد این دسته فت و اسلیم خیلی با هم تفاوت دارن ؟ کدومش خوش دست تره ؟
من اون مدل قدیمش رو دیدم فک کنم اونا یه مدل دسته بیشتر نداشته باشن ...... فت مثل قدیمیهاس یا اسلیم ؟؟؟
چقد شارژ نگه میدارن این دسته هاش ؟
نقل قول:
نه فقط باندل بگیری 2تا دسته داره ... سوپر الیت هم از نظر اندازه مثل فتهاست و تفاوتشون تو هارد 250 گیگ
و دو دسته و بازی ارجیناله و مثلا میگن باندل modern warfar2 .... آره میشه هارد و حافظه وصل کرد ولی فقط 16
گیگ استفاده میشه..... دسته فرقی از نظر اندازه نداره و فقط دسته اسلیم خوشگلتره........ الیت دستش
سیاهه و آرکید سفید...... بستگی به باطری داره ( باطری آلکالاین اوراسل خوبه)
salam
کنسول من نه آپدیت دشبورد داره و نه lt+
میخواستم بدونم اگه فقط فقط آپدیت دشبورد کنم میتونم کینکتو بهش وصل کنم و باهاش بازی کنم؟؟؟؟
آقایون لطف میکنید قیمت 360معمولی و ELITE رو برام بگید ممنون میشم
نقل قول:
بله صادق جان ... جواب میده :31:
سلام
دوستان من می خوام فیفا انلان بزنم .اما وقتی بازی رو میزارم و می خوام کانکت شم میگه که باید یه فایل 5 مگی رو دانلود کنم. راستش من اینکارو نکردم و گفتم شاید مشکلی پیش بیاد. از دوستان کسی هست بتونه یه راهنمایی کنه که آیا دانلود کنم و بازی کنم یا که نه بیخیالش بشم؟
xbox360 Arcade :300 Tنقل قول:
Xbox360 Elite :390 T
سلام...نقل قول:
اگه LT+ رو دارید ... بدون نگرانی آپدیت کن بره:31:
یا حق :)
سلامنقل قول:
اره lt+ دارم و از این نظر مشکلی نیست.البته بگم که دیسک بازی هم استیلت هستش. پس خیالم راحت. کسی هست پایه بازی باشه ؟
گیمر تک من mosolim85
آقا یه سوال فول آماتوری :دی
برا اینکه مثلا با دوستان ایرانی بازی کنیم فیفا رو باید Xbox Live خریداری کنیم دیگه؟ :27:
سلام. بله شما در کل برای بازی کردن به صورت لایو باید اکانت خریدارید کنید. حالا چه بخواهین با امریکایی ها بازی کنید چه دوستی که ۳ تا خونه اونطرفتر از شما زندگی میکنهنقل قول:
آقا یه سوال فول آماتوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا اینکه مثلا با دوستان ایرانی بازی کنیم فیفا رو باید Xbox Live خریداری کنیم دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه لینکی از عکس دسته ی اسلیم بزارین.
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
قیمت اسلیم 4 gb چقدره؟
سلام
Xbox بازیهای 3D داره ؟
برای اتصال کینکت باید آپدیت lt + را داشته باشیم ؟
بله دوست عزيز هم آپدیت lt + بايد داشته باشيد و هم آپديت داشبوردنقل قول:
بگو چرا من دیروز فیفا هر کاری میکردم هی میگفت پروفایل شما مجاز به بازی نیست. ( تو هر مد میرفتم همینو میگفت) . حالا این اکانت رو چطوری بخریم. ؟؟؟؟ الان اکانت من فریه. یعنی گلد بود اعتبارش تموم شد.نقل قول:
نه خیر دوست من لازم نیست.......... .نقل قول:
من خودم lt+ ندارم اپدیت هم نکردم وقتی کینکت رو وصل کردم خودش اپدیت کرد و الانم که مدت زیادیه دارم بازی می کنم.........
بازیهای کینکت ap 2.5 ندارن و در نتیجه نیازی به lt+ نیس.......... .
.
.
ادابتور کینکت برای فروش هست از کجا می تونم گیر بیارم
برای 360 های fat?نقل قول:
تو خود کینکت آداپتورش هست نمیخواد بخری
کینکت من از اینهایی هست که با اسلیم اومده حالا میخام به فت وصلش کنمنقل قول:
برای 360 های fat?
تو خود کینکت آداپتورش هست نمیخواد بخری
دوستان خیلی ممنون میشم جواب بدید :
Xbox بازیهای 3D داره ؟
الان نه ولی بعدا براش میادنقل قول:
فکر کنم تک و توک باشه .نقل قول:
مثلا BATMAN GOTY میگفتن سه بعدیه که البته خودم بازی نکردم .
Halo Reach فکر کنم 3D بودش
Crysis 2 هم به زودی
عکس پر حجم بود لینک گذاشتم;)کد:http://blog.seattlepi.com/microsoft/library/20100819halo1.jpg
دوستان من میخواستم یه سونی 3 بخرم(چون فکر میکردم بازیهاش ارزون شده:31:)
اما حالا میخوام یه ایکس باکس بخرم....
به نظرتون کدوم مدل رو بخرم و چه فرقی با بقیه داره؟؟؟
قیمت هم حدودآ 300 یا کمی بالاتر...
بینهایت ممنون:40:
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
راستی جای PC رو میده یا نه؟؟؟من تو PC همه چیز رو روی HIGH بازی میکنم،گرافیک این ایکس باکس اینقدری هست؟؟؟