نقل قول:
پس چرا من آدماي دندون دار به جاي غير دندون دار ريختم بازي هيچي نشد (البته با dff شون)
ولی من بارها تست کردم و مشکل پیش اومده. شخصیتهایی که تو دموها هستند رو امتحان کردم کاملا بازی رو دچار مشکل میکنه، البته وقتی اون شخصیت ظاهر بشه.
نقل قول:
کسی می تونه کاری کنه تا هر وقت که ما کارخلاف کنیم پلیس ما رو تعقیب کنه یا یک ستاره بشیم؟
کار خلاف بکنیم که در حالت عادی هم یک ستاره میشیم. اما اگر با سرعت بالا یا عبور از چراغ قرمز منظورتونه میتونید از مود CLEO استفاده کنید که مشابه این رو داره.
نقل قول:
حالا اینو چه جوری بریزیم توبازی؟
ببخشید که توضیح ندادم؛ باید تو فایل GTA3.img با فایلهای هم نام Replace کنید.
نقل قول:
سلام
فکر نمیکنم رمزی برای افزایش ترافیک باشه من خیلی جاهای معتبر گشتم ولی نبود فکر کنم برا افزایش ترافیک باید فایلی تو بازی رو تغییر بدیم مثلا اگه دقت کرده باشین شب ها ترافیک کمتر هست و همینطور روز های بارانی و طوفانی ولی اول شب ترافیک زیاد میشه.... بنابراین باید فایلی باشه که با تغییر اون بشه میزان ترافیک در طول روز افزایش داد
بله فایل وجود داره. اما ویرایش این فایلها معمولا مشکل ایجاد میکنه.
با فایل Cargrp هم میشه تراکم رو کمی بیشتر کرد.
نقل قول:
سپاسگزارماما اگه شما قسمت state بازیکن رو دیده باشی یه جایی نوشته که criminal rating برای من این به og رسیده یعنی اگه تو اداره پلیس رو پلیس هفتیر بکشم دستشون رو میبرن بالا....حلا من چه کار کنم.... تفعل بزنم به کتاب قانون سن اندرس
تو پوشه ی Data فایلی با اسم Statdisp وجود داره. با ویرایش اون شاید بشه Criminal Rating رو کاهش داد. البته مطمئن نیستم.
نقل قول:
یه سوال :
من چه جوری میتنوم کاراکتری که گرفتم چه جوری جایگزینه کاراکترم کنم ؟
در ضمن میشه سایتی معرفی کنید که بتونم کاراکتر بگیرم ؟
با تشکر
اول باید مطمئن باشید اون کارکتر مخصوص Player هست. کارکترهای Player بیشتر از دو فایل دارند. در کل برای جایگزین کردن مردم شهر از فایل Gta3.img استفاده میشه و برای افزودن چهره ی جدید به CJ از فایل player.img استفاده میشه.
نقل قول:
آقا یه نفر بیا محض رضای خدا به ما کمک کنه وآموزش قرار دادن ساختمان یا هر شئ که شد رو بده (در ضمن آموزش آقا مسعود رو من دانلود کردم منتهی همه کار هار انجام دادم ولی نمی دونم واسه چی بازی هنگ میکنه؟)
اگر ساختمانی که قرار میدید چیز اضافه ای باشه یعنی به جای ساختمان دیگه ای قرار نگرفته باشه حتما باید تو فایل GTA.dat تغییر بدین. یعنی باید مسیر فایلهای IPL و IDE رو به بازی بدین. در نهایت توجه کنید که اضافه کردن MAP جدید به بازی ختما و بدون استثنا بازی رو دچار مشکل میکنه.
نقل قول:
اين برنامه اي كه صدا هاي vc رو تغيير ميداد اسمش چي بود؟
اگر منظورتون از VC بازی Vice City هست که من نمیدونم چون اینجا تاپیک Sanandreas هست. اما اگر منظورتون Voice هست میتونید از Saat Tool و یا بهترش از GUI Saat استفاده کنید.
نقل قول:
1: چه جوري ميشه گرافيك بازي gta را بالا و پايين برد...يعني اين بازي seting نداره ...اخه سيستم من پايينه و بعضي از جاهاي بازي اهسته مياد
بازی بدون Setting مثل دوچرخه بدون چرخه!!! وارد Option شو و بعد به Display Setting برو و بعد Advance رو باز کن.
توجه کن که دیر باز شدن مناطق بازی بیشتر مربوط به هارد میشه. هاردت رو Defrag کن. خیلی بهتر میشه.
نقل قول:
aliscan عزیز سمند ال.ایکس رو آقای مجید صادقی ساختن.
در ضمن فایل dff هیچ سمندی هم باز نیست تا ما اونها رو ویرایش کنیم و dff تمامشون قفله.
از DFF ماشین Skoda استفاده کن چون سمند رو از روی اون ساختن. اگر میخواین سمند پلیس بسازید از DFF ماشین Skodaی پلیس استفاده کنید.
نقل قول:
راستی کسی سرعت سنج نداره به ما بده؟من یکی گرفتم منتهی بلد نیستم چه جوری نصبش کنم شایدم اون قاط زده؟
با تشکر
کلمه ی Spedprox رو تو این تاپیک یا گوگل سرچ کن.
نقل قول:
بچه ها من رفتم تو کاره کاراکتر عوض کردن و اینکارو کردمو فایلارو هم جایگزین ولی وقتی بازی لود میشه میاد بیرون...
یکی میتونه یه بار مراحلشو بهم بگه ؟
معمولا توقف موقع لود شدن بازی مربوط به Carcols.dat میشه ولی اگر شما به این فایل کاری نداشتید پس شاید فایل اصلی یعنی Gta3.img رو خراب کردید. اشتباه در مسیرهای GTA.dat هم بازی رو موقع لود متوقف میکنه.
نقل قول:
اقا دانوش وقتي وارد اين قسمت ميشم از بازي خارج ميشه و erorr ميده
بچه ها كسي راه ديگه بلد نيست گرافيك بازي رو تغيير داد
از آخرین ورژن DirectX 9.c استفاده کن. البته نه اونی که با Windows XP Sp3 نصب میشه. میتونی از DirectX بازی pro Street استفاده کنی.
درایور کارت گرافیک رو هم نصب کن. راه دیگه هم داره و اون استفاده از سیو دیگران است.
نقل قول:
ایا کسی می دونه gta danoosh city در کجاست؟
فکر میکنم تو خیالات دانوش پیچگاه :دی شوخی بود
نقل قول:
كسي نميدونه با اين همه مپ و ... كه نصب ميكنيم چيكار ميشه كرد بازي هنگ نكنه ؟؟؟
_ ضعيف بودن سيستم و مشكلات گرافيكي هم باعث هنگ بازي ميشه ؟؟؟
ضعف سیستم شاید سبب هنگ بشه ولی Error ظاهر نمیشه. اما مپ ها همیشه سبب هنگ میشن. این طبیعیه.
نقل قول:
چطور میشه کاری کرد که ماشین موقع ترمز کردن کشیده نشه و خیلی تمیز و سریع وایسه مثل voodoo
و اینکه موقع ترمز به چپ و راست نپیچه؟
برای اینکه خط ترمز نداشته باشید تو Handling Editor گزینه ی Have ABS رو روشن کنید و برای اینکه به چپ و راست نپیچید Brake Bias رو روی 0.05 قرار بدین.
نقل قول:
چطوري ميشه صداي ماشينارو عوض كرد 1
من يه موتور به جاي دوچرخه وارد بازي كردم خيلي باحال شده فقط مي خوام ديگه cj پا نزنه بايد چيكار كنم
برای تغییر صدای ماشینهای کافیه فایل Genrl از SFX رو باز کرده و بانکهای اون رو تغییر بدین. صداهای جدید رو تو سایتهای مختلف میتونید پیدا کنید و جانشین بانکها کنید.
تو بخش Flags از Handling Editor گزینه is bike رو خاموش کن. شاید درست شد.
نقل قول:
بچه ها شما يه ماشين دو در به جاي چهار در ميزاريد چطوري ميشه؟؟؟
اگر تو ماموریتها از اون ماشین با 4 سرنشین استفاده نشه مشکلی نداره.
نقل قول:
چطوري ميشه سرعت ي ماشين (بدون هندليك اديتور) به صورت دستي عوض كر و وزن ماشينو زياد كرد
آخه من اون دوجه رو ريختم وزنش خيلي پايينه مثل پر وقتي سرعت ميري انگار وزنشو احساس مي كني وقتي تصادف مي كني ماشين پرت ميشه اونور خيابون
ستون اول و اولین گزینه وزن وسیله هست.
ستون 14 را برای افزایش سرعت زیاد کنید و ستون پانزدهم را کم کنید. البته بدون زیاده روی.