خطت نویز نداره ؟نقل قول:
چ میکنه این 195 شکایت کردم نویز خط رو هم شاتل درست کرد مطمئن بودم مشکل از خودشونه ! :n02:
Printable View
خطت نویز نداره ؟نقل قول:
چ میکنه این 195 شکایت کردم نویز خط رو هم شاتل درست کرد مطمئن بودم مشکل از خودشونه ! :n02:
داره ولی ربطی نداره چون وقتی با فیلتر شکن وصل میشم و آی پیم عوض میشه سرعا درست میشه عجیبه!!نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
١٩٥ چه شكايتي كردين دقيقا؟ من نويز شديد دارم نه مخابرات گردن ميگه نه شاتل، و باهاشون در گيرم
شكايت رو چطوري بايد تنظيم كنم؟ مشكل رو چي عنوان كنم؟ موضوع شكايت چي انتخاب كنم ؟يكم راهنمايي ميفرماييد لطفا؟
ممنون
دقيقا منم وقتي ----- شكن دارم سرعت دانلودم مياد پاييننقل قول:
اصلا توي تست سرعت هم داخل و خارج باهم يكي نيستن و حداقل دو مگ تفاوت دارن، براي من كه اينطوريه...
نوشتم که من شرکت قبلی ( های وب ) مشکل نویز نداشتم و سیم مودم تا جعبه تقسیم سیم جدید کشیدم و سیم هم شیلدار هست و مطمئنم که مشکل از سمت شاتل هست صبحش زنگ زدن گفتن چک میکنیم 2 3 ساعت بعد خوب شدنقل قول:
توي سامانه اونجا كه بايد انتخاب كنيم موضوع شكايت و نوع شكايت رو چي ثبت كردين؟نقل قول:
منم مطمئن هستم سيم كشي من مشكلي نداره و سالمه، اصلا بيان سر خط بدون نويز بهم تحويل بدن.
شاتل ميگه من مشكل ندارم سالمه و ايراد از مخابراته، مخابرات هم صدا رو چك ميكنه ميگه نويز نداره از شركته، اصلا هم متوجه نميشن نويز من روي صدا نيست روي ديتا هست! حتي مامور نميفرستن بياد پست كوچه رو باز كته، يك بار اومد صدا رو چك كرد و گفت نويز نداري، جالب تر اينكه ميگن خط شما با كيفيت هست!!!!
من زدم سرعت کمتر از قراردادنقل قول:
این موضوع شکایت و ....... همیش الکیه
تو متن مشکلت ذکر کن
مرسي دوست عزيز لطف كرديننقل قول:
موفق باشيد
سلام دوستان من ارت 3 بودم که محدود شدم موقع تمدید سرویس دانگرید کردم به ارت 1 اما محدودیتم رفع نشد!
میتونم به 195 شکایت کنم؟
والا من از سایت شاتل خریدم نرفتم نمایندگی.نقل قول:
۱۹۵ شکایت کردم امروز زنگ زدن گفتن برگشت دادیم تو اکانت. دفعه بعد هر سرویسی بگیرین ۱۵ تومن کمتر حساب میشه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk