با تشکر از راهنمایی خوبتون.... من اغلب ترنش گوش می دم... و هوس رو تایم خیلی کمی بش اختصاص می دم... توی اون تایم هم بیس رو می شه نحمل کرد : دی بازم ممنوننقل قول:
Printable View
با تشکر از راهنمایی خوبتون.... من اغلب ترنش گوش می دم... و هوس رو تایم خیلی کمی بش اختصاص می دم... توی اون تایم هم بیس رو می شه نحمل کرد : دی بازم ممنوننقل قول:
البته اقا رضا با اجازتون چون ديدم نيستين من جواب چند تا پست و اتفاقا همون پست مورد نظر رو دادم و گفتم كه براي جواب بهتر منتظر نظر شما باشن.ولي در كل اگه دقيق تر نگاه كنين من و چند تا از دوست ها به صورت ناقص جواب پست ها رو داديم كه در غيابتون فروم راكد نباشه.نقل قول:
این بدترین پستی بود که تا به حال دیدم و واقعآ از همه کاربرهایی که اینجا نیمه فعال یا فعال هستند دلخور شدم آخه چرا باید یک کاربر بدون جواب باشه؟ یعنی نمی شد نظر خودتون چه درست چه غلط عنوان کرد و اخر پست این جمله رو قرار داد:
سلام به همه.میخواستم یه هدفون in ear عالی بهم معرفی کنید.من تو هدفون زیاد تجربه ندارم فقط یه چیز توپ باشه
که تو بازارم پیداش کنم.shure شاخشه فکر کنم.:31:باز با تجربه ها راهنمایی کنن مرسی.
سواله منم هست.. دو صفحه پیش هم گفتم کسی جواب نداد..نقل قول:
بودجه تا 80 هزار تومن
سلامنقل قول:
هدفون مورد نظر بنده WESTONE 3 TRUE 3 می باشد سبکهای مورد علاقه هم پاپ،راک،نیو ایج و پلیر هم cowon
سلام.نقل قول:
خوبین؟قیمت و سبک اهنگی که گوش میدین رو نگفتین.البته shure که خوب هست ولی تو بازار ایران پیدا نمیشه.
سلام.نقل قول:
برای این بودجه میتونین به مدلهای هدفون کریتیو یه نگاهی بندازین.و اگه بتونین بودجتون رو افزایش بدین klipsch s4 خیلی خوب هست.هدفون های dr dre تقلبی و های کپی خیلی زیاد داره.که اکثرا تو اینترنت همشون تقلبی هستن.قیمت شون هم خیلی زیاده که میتونین بجاش هدفون های حرفه ای با ارزشی داشته باشین
سلام دوستان
میخواستم پیشنهاد هدفون برای من بدید. یه هدفون میخوام که کاملا گوش رو بپوشونه، نمیدونم اسم خاصش چیه ولی از این تو گوشی ها و مدلایی که معمولا توی جعبه گوشی ها هست نه، از اون مدلهای بزرگ. برای گوش دادن به موسیقی (عمدتا راک) و فیلم.
بودجه ام هم تا 70-80 هزار تومن هست...
خیلی خیلی ممنوم
با سلام.نقل قول:
با این بودجه میتونین akg k 77 و با یه کم افزایش k99 بگیرین.هر دو هدفون خوبی هستن برای فیلم استفاده کردم ولی برای نوع موسیقی مورد نظرتون از اساتید هم یه سوالی بپرسین.
یه چیز خوب میخوام که بعدا پشیمون نشم خر کارم باشه عمری:31:نقل قول:
من همه جور آهنگ گوش میدم:20: ولی بیشتر راک گوش میدم.
اگه زحمت نیست از 300 تومن به پایین چندتا مدل توپ بگید.بعد اینکه از
کجا بگیرم بهم نندازن.فروشگاهی هم هست آنلاین بفروشه؟مرسی.
با سلامنقل قول:
واقعيت اينه كه هدفون in ear خر كار عمري نداريم.ولي هدفون هايي حرفه اي هستند كه قابليت تعويض كابل دارن كه در صورت بروز خرابي ميشه تعويض كرد ولي بايد خود جنس هدفون هم خوب باشه.
بهتره خريد اينترنتي نكنين و موقع خريد هدفون رو تست كنين كه مشكلي نداشته باشه و حد اقل همون موقع اگه تجربه داشته باشين بتونين تشخيص بدين كه فيك نباشه.
هدفون هاي خوب موجود بازار با بودجه زير 300 فعلا اينهارو ميدونم
Sennheiser ie7
Akg ip2 و چند مدل ديگه كه قبلا تو مجتمع پايتخت ديدم ولي نميدونم بازم موجود دارن.
Klipsch s4
Monster turbine copper
چند مدل هم سوني داره كه بايد از اقا رضا بپرسين كدوم بكار شما مياد.