در راستای همدردی با دیگر اعضای خانواده adsl مشهد،مال ما هم با پیش شماره 258،سرعت در شب مالیده شده و حداکثر دانلود از سرورهای داخلی به 100 هم نمیرسه و بیشتر اوقات زیر 50 کیلو بایت هست!خدا صبر بده...
Printable View
در راستای همدردی با دیگر اعضای خانواده adsl مشهد،مال ما هم با پیش شماره 258،سرعت در شب مالیده شده و حداکثر دانلود از سرورهای داخلی به 100 هم نمیرسه و بیشتر اوقات زیر 50 کیلو بایت هست!خدا صبر بده...
دیشب سرعت 5 بود
از ساعت 1 تا 7 185 مگ گرفته بود , هر سایتی میخواستم باز کنم بین 2 - 3 دقیقه باید صبر میکردم تا کامل باز شه
2 شبه اوضاع اینجوریه , نمیدونم چی بگم.....
والا من که دیشب چیزی در حدود 1.7 گیگ که گذاشته بودم کامل دانلود شد:n02:
بازم میگم بهترین راه همون تغیر ایپی هست لازم نیست مودم رو خاموش روشن کنین فقط دسی کنین دوباره کانکت کنین
هماهنگ کردن مودمو آوردن_بیسیم_ 4 پورت_ مارک ZyXel مدل P-660HN-T1H. لینکهای مربوطه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشم تو سایتا بین 107 تا 140 تومن بود.
این ترفندها حداقل برای من یکی دیگه جواب نمیده! دیشب بیش از 20 بار آی پی رو تغییر دادم ولی سرعتم از هیچ سروری بیش از 20 نشد و آخرم خاموش کردم رفتم خوابیدم، درضمن اکثرا روز بعد همه کار و زندگی دارن و بیکار نیستند تا ساعت دو و سه بیدار بمونن هی دیسکانکت کنن که شاید یه آی پی پرسرعت پیدا بشه یا نه، این که نشد وضع اینترت. کلا همونطور که دوستان گفتن دو سه روزه وضعیت افتضاح همیشگی به فاجعه تبدیل شده!
دیشب از ساعت 1 تا 3:45 900 مگ گرفتم اما بعد از این ساعت دیگه نرفته
صبح ساعت 5 بیدار شدم ببینم چی شده میبینم که دیس شده و هرچی کانکت میزنم به مودم گیر میده یه پیغام میده که اخرش نوشته (ppeo) البته چند روز پیش که سرعتا مسخره بود اینطور شده بود
کسی از عزیزان این مشکل رو داره؟؟؟
تقصیره مخابراته چند وقته که نت رو ساعت 2 شب قطع می کنهنقل قول:
در واقع قطع هم نمیشه فقط میشه باهش سایت های داخلی رفت
خیلی جالبه , 3 شبه دقیقا از ساعت 1 سرعت بالای 200 میشه 5 تا 10
بعد جالبتر هم میشه یک ساعت که میگذره فقط میتونی سایت های داخلی رو باز کنی
و بعد خیلی جالبتر از این هم میشه , باید بیخیال شی و سرتو بکوبی به دیوار و بری بخوابی
یعنی هیچکس نیست رسیدگی کنه ؟ ! از زنگ زدن به مثلا پشتیبانی هم خسته شدم دیگه , اون زبون نفهما که چیزی حالیشون نمیشه
شبای قبل برا من همینطور بود اما دیشب که اینطوری نبود؟نقل قول:
خیلی جالبه , 3 شبه دقیقا از ساعت 1 سرعت بالای 200 میشه 5 تا 10
بعد جالبتر هم میشه یک ساعت که میگذره فقط میتونی سایت های داخلی رو باز کنی
و بعد خیلی جالبتر از این هم میشه , باید بیخیال شی و سرتو بکوبی به دیوار و بری بخوابی
یعنی هیچکس نیست رسیدگی کنه ؟ ! از زنگ زدن به مثلا پشتیبانی هم خسته شدم دیگه , اون زبون نفهما که چیزی حالیشون نمیشه
من نیشابورم! شما کجایی؟
دیشب سرور خارجی کلا واسه من قطع بود و اصلا کانکت نمیشد به سرورهای خارجی ولی از داخلی سرعت روی 100 بود . سه گیگ لینک از سرور داخلی گذاشته بودم صبح که پا شدم دیدم 1.5 گیگ بیشتر نگرفته .