دقیقا واسه چه کاری میخواید؟نقل قول:
چک کنید کارت شبکه روشنه؟نقل قول:
در این غیر این صورت یه بار درایو رو نصب کنید.
Printable View
دقیقا واسه چه کاری میخواید؟نقل قول:
چک کنید کارت شبکه روشنه؟نقل قول:
در این غیر این صورت یه بار درایو رو نصب کنید.
درایو رو از کجا بیارم؟؟نقل قول:
از dvd که روی لپ تاپ هست....نقل قول:
[QUOTE=roteal2007;5813562]دقیقا واسه چه کاری میخواید؟
با سلام می خواستم یه گرافیک وصل کنم بهش.expresscard می خواد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست؟؟؟؟؟اگه باشه به usb وصل بشه آیا سرعت همونو داره؟
:41::41::41::41:
سلام به دوستان عزیز
کسی میتونه برنامه QUICK SET رو برام پیدا کنه
مدل لب تابم dell inspiron n5010 هستش
البته برای ویندوز xp
از همگی شما دوستان متشکرم
همراه لپتاپ dvd نیست!؟نقل قول:
با سلام می خواستم یه گرافیک وصل کنم بهش.expresscard می خواد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکسترنالش هست؟؟؟؟؟اگه باشه به usb وصل بشه آیا سرعت همونو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید کسی نیست جواب منو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون سلام. من یه سیستم xps l501 گرفتم و یه مودم اکسترنال. دستگاه مودمو می شناسه اما به اینترنت وصل نمی شم؟ تنظیماتی چیزی داره منو راهنمایی کنید تا بتونم با dial up به اینترنت وصل بشم یا خیر؟:11: ممنون از همه
سلام دوستان دریور مودم از اینترنت دانلود کردم و ریختم اما موقع اتصال یک صدای عجیل میده اخرشم وصل نمیشه. چی کار باید کرد اینجا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]