دارم میسوزم از درون کاش برای east اینطور میشد به ای پی بوست و ار پی نیاز داشتم حتی100 ار پی:n14: hm741 به خودت افتخار کن رفتی تو لیست epic persian players:n19:
Printable View
دارم میسوزم از درون کاش برای east اینطور میشد به ای پی بوست و ار پی نیاز داشتم حتی100 ار پی:n14: hm741 به خودت افتخار کن رفتی تو لیست epic persian players:n19:
تو روحت منم RP می خواهم :n16:نقل قول:
تو این وضعیت بادمجانی (اخمی) :n02: مملک وسط بازی tryn 3/1/5 برق خونم رفت. کلا این روزگار کرده تو من انگار :n08:
اینی که الانه وگفتی یعنی چه؟ من که جایی نرفتم... حالا این جایی که گفتی کجاست؟ من کی رفتم خودم خبر ندارم! کی برگشتم که متوجه رفتنم نشدم؟نقل قول:
این حرف ها رو ول کنید ، درست شده ؛ میتونید الان بازی کنید من 4 تا بازی رفتم هر چهار تا هم بردم خیلی هم شاخ بودم ! بازی اول با heca که 14 تا کیل و 10 تا death داشتم و بازی دوم با آکالی که 18 تا کیل و 5 تا دث و بازی سوم با leblanc که 15 تا کیل و 2 تا دث داشتم و بازی چهارم رو الان دارم بازی میکنم اینم ببرم عالی میشه !
دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به من 2 تا اسکین مجانی داده :n07:
به من 1000 تا آی پی و 7 تا اسکین مجانی با 800 تا ار پی داده :n08:
(الکی میگم )
برای من که مثل هفته پیش همچنان همون لگی که بود هنوز هم هست و هیچ فرقی نکردهنقل قول:
به من یه سفر به استرالیا داده :n02:
همین الان که دارم اینجا پست میدم ریوت به من زنگ زد گفت بیا میخوایم بفرستیمت noxus بشینی با داریوش چایی بخوری