جدی من میرم تو تاپیک پارس انلاین عکس speedtest شما رو میبینم یا میرم تو شاتل بازم میبینم.............. بشین از نت خوبت لذت ببر و صداشم در نیار . به خدا یوسرهای دیگه اغت میکنن میخوره تو سر سرویستا XD
Printable View
جدی من میرم تو تاپیک پارس انلاین عکس speedtest شما رو میبینم یا میرم تو شاتل بازم میبینم.............. بشین از نت خوبت لذت ببر و صداشم در نیار . به خدا یوسرهای دیگه اغت میکنن میخوره تو سر سرویستا XD
اولندش عزیز من تو جاهای دیگه اسپید تستمو گذاشتم بی دلیل نبوده:نقل قول:
خواستم ذهنیتشونو عوض کنم نسبت به وایمکس و کم کم رو بیارن به وایمکس تا دیگه مشنرکی از این دزدهای شرکت هایadsl سرویس نگیره تا بسوزن
همش که نباید چیزای بد رو براشون نشون بدیم...
دومندش نمیخواستم بگم:
ولی امیدوارم به ایرانسلی ها برنخوره:20:
موقعی که ما مبین نتی ها پینگمون 400 500 600 بود همش پینگ 230 شون رو به رخ ما میکشوندن...:31:
حالا منم اومدم تا از شرکت خوب مبین نت دفاع کنم و پینگ شرکتمو به رخشون بکشم...:31:
حالا از تمامی دوستان معذرت میخوام بابت اشتباهم:11:
سلام مبین نت شما چه جوری 1 مگ گرفتی دانشجویی هم میدن؟
بله با کارت دانشجویی هم میدننقل قول:
منتها تنها مشکلی که داره:
یه کارت دانشجویی یا هر چیز دیگه باهاش میشه فقط یه اشتراک تهیه کنید
دوستان کسی می دونه send رو چطوری می تونیم کاهش بدیم؟ send این وایمکس خیلی بالاست اونم کاملا بیخودی... کسی راهی سراغ نداره؟
Send به وایمکس چی کارداره؟نقل قول:
ADSL هم داشته باشی همین اندازه Send داره :31:
فرق كه دارن قطعا شما تست كني متوجه ميشي مثلا gprs كمتره حتي زماني كه با كامپيوتر وصل بشينقل قول:
الان من تازه با 1 مگ وایمکس زمانی که ماکسیموم سرعت دانلود می کنم send بیشتر از 40 کیلوبیت نمیشه . یعنی 5 کیلوبایت !نقل قول:
اینم عکس که از DU meter گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری اونوقت send وایمکس زیاده ؟!! :13:
آقا راستی شما تداخل امواجتون درست شد؟نقل قول:
چیکار کردید؟
دوستان اپلود برای سرویسهای 1مگ و2 مگ باید چند باشه؟