چی گرفتی؟نقل قول:
منکه اومدم بگیریم گیج شدم یه برند درست حسابی کمبو نداره یا موجود نیست
Printable View
چی گرفتی؟نقل قول:
منکه اومدم بگیریم گیج شدم یه برند درست حسابی کمبو نداره یا موجود نیست
کسی نیست راهنمایی کنه؟!!!!!!!1نقل قول:
شما در آخر درخواست جواب خودتو دادي! ديگه كي چي بگه؟نقل قول:
اگر ذهنت دنبال پانا هست؟ كه من فكر نميكنم نيازهاي شمارو جواب بده. يعني مدلي داشته باشد كه اين همه قابليت داشته باشد.
شما بايد يا آمپلي فاير و بلندگو بخري با يك مديا پلير و يا پكيج سينمايي مدل هاي كه بلوري پخش مي كنند.
كه فكر نميكنم بلوري به كار شما بياد چون بيشتر نظرت روي هارد و پخش فيلم از روي هارد؟ پس مديا پلير برات خوبه. با يك سيستم مناسب سليقه شما
شما یا دنون رو بگیر به همراه پایه جداگانه و یا اینکه برو سراغ سری های rs پایونیر.نقل قول:
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
جامو 606 رو یا آمپ 1611 برندار.بهتره با 1911 برداری و یا 2311 که خیلی ایده آل هستش.نقل قول:
سمت اون ست بلندگوی مرنتز نرو که اصلا صدای جالبی نداره.
سلام.جامو 606 و دنون 1611 رو ، هر کدوم جداگونه چند میگفت؟نقل قول:
سلام
من پست های قبلی رو تقریبا" تمامش رو دیدم و تو انتخاب آمپ واقعا کمکم کرد .
من میخوام پایونیر 1020K بردارم . ممکنه ست اسپیکری 5.1که بتونم با این آمپ ست رو کنم رو معرفی کنید .
اول خواستم RS77 بردارم ولی آمپ 520 زیاد راضیم نکرد به لحاظ تعداد ورودی ها .
اگه بتونم با حدود 500 تا 700 اسپیکر پیدا کنم خوب میشه .
ممنون از راهننمائی شما
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام دوستان
کسی قیمت جامو مدل 608رو میدونه اصلا تو ایران هست این مدل ؟چه آمپی واسش خوبه ؟
دوستان خواهشا یه مدل خوب با ویژگی های فوق معرفی کنیدنقل قول:
بودجه : 300
اول قصد داشتم novatron ntr 83d را بگیرم که یه تاپیک 60 صفحه ای تو انجمن براش پیدا کردم و تمام 60 صفحه را خوندم و همه میگفتند گیرنده دیجیتالش مشکلات فراوانی داره که مثل اینکه با آپدیت هم درست نشده!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بخوام خودم از دوبي سينما خانگي بيارم و بخوام گمركي هم بدم مشكلي داره ؟تعرفه گمركي چقدر هست؟اجازه ترخيص ميدن؟