نقل قول:
سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهید
بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
موفقیت شمارا آرزومندم
آخه دوست عزیز برارد من شما قبل از اینکه تهمت دروغ و ... بزنید میشه پست بنده رو یکبار دیپه بخونید ؟ بنده حرفی از مدلی از سامسونگ زدم ؟ اینکه شما یه tv خریدی و ازش راضی نبودی دلیل نمیشه بیای و به کاربر دیگه ای اتهام بی مورد بزنی !
نقل قول:
عجب!!! یعنی کنتراست و برایتنس و وضوح حرکت و دقت رنگ و اشباع رنگ و جزئیات و چه و چه اینا همش الکیه واسه خندس؟
جوابتونو جناب alucard عزیز داد خدارو شکر که با شکل و مدرک و دلیل داد هر چند شماها هر چی بگن متوجه نمیشین بازم میرین زیر نور 50 تا لامپ تصویر پلاسمارو بقل lcd نگا میکنید میاین همه دنیارو و با اون همه موسسه و سایت و مجله و دب دبه او کب کبرو میبرین زیر سوال با کمال احترام لطفا اگه سواد یا تجربه کافی ندارین نظرات ارزشمند ابراز نفرمائید
ببخشید استاد که با دو تا جمله خاطر گرامیتون رو رنجوندم ! اما اگه ایرد ازم نمیگید این یکی دو جمله ی دیگه هم تحمل کنید و به بزرگی خودتون ببخشید .