بعضی بازی ها برای اجرا به کانکت بودن احتیاج دارن ایندفه از قبل کانکت شو و بازی رو اجرا کننقل قول:
Printable View
بعضی بازی ها برای اجرا به کانکت بودن احتیاج دارن ایندفه از قبل کانکت شو و بازی رو اجرا کننقل قول:
نه دوست عزیز این بازی این طور نبوده . کلا الان همه بچه های اینجا این بازی رو بدون کانکت شدن اجرا میکنن.نقل قول:
جدا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ انواع و اقسام xliveless ها رو کپی کردم . تو بازی که میرم اول مارک راک استار میاد و بعد صفحه سیاه میشه و میخواد کانکت بشه به اینترنت
خوب یه بار بزار کانکت شه ضرری که نداره خود من هم باید به اینترنت وصل باشم تا بتونم بازی کنمنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه سیستم عوض کردم و این بازی را گرفتم...
اونطور که من متوجه شدم پچ ها گرافیک را میاره پایین آیا لازمه پچ نصب بشه؟اصلا کار پچ چیه..چه تاثیری داره تو بازی ؟
در ضمن من ویندوز 7 دارم با اون مشکلی داره ؟
در آخر خواهش می کنم یکی از دوستان لینکهای تمام چیزهایی که من باید آنها را بگیرم تا بازی بدون مشکل اجرا شود را قرار بدهد اینقدر صفحات زیاده و پر لینک که من گیج شدم.
اگر سریعتر به من جواب بدهید ممنون میشم.
----
یه مشکل تازه پیدا کردم،کرک بازی را دانلود کردم و کپی کردم اما الان میگه GTA IV FATAL ERROR : WS10 چی کار کنم ؟ من که واقعا گیج شدم :41:
فایل Launch GTAIV را هم که اجرا کردم سریال می خواد...آخه اینم شد بازی این همه دردسر داره:9:
نخیر پچ اصلا از گرافیک کم نمیکنه هیچ بهتر هم میکنهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من تازه سیستم عوض کردم و این بازی را گرفتم...
اونطور که من متوجه شدم پچ ها گرافیک را میاره پایین آیا لازمه پچ نصب بشه؟اصلا کار پچ چیه..چه تاثیری داره تو بازی ؟
در ضمن من ویندوز 7 دارم با اون مشکلی داره ؟
در آخر خواهش می کنم یکی از دوستان لینکهای تمام چیزهایی که من باید آنها را بگیرم تا بازی بدون مشکل اجرا شود را قرار بدهد اینقدر صفحات زیاده و پر لینک که من گیج شدم.
اگر سریعتر به من جواب بدهید ممنون میشم.
- ولی من پچ 6 و 4 رو نصب کردم 4 بهتر بود تو سیستم من
- با ویندوز 7 هم هیچ مشکلی نداره
دانلود پچ 7 + کرک
چند تا لینک پچ 7 هست و یه لینک کرک + اون چیزایی که لازمه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5279603&postcount=5147
من پچ 7 رو نصب کردم و xlive رو هم ریختم. ضمنن موقع نصب پچ Rockstar Social Club رو هم پاک کرد.
بعد رفتن تو بازی؛ بازی از اول شروع میشه و سیو خودم اجرا نمیشه. در واقع سیو قبلی رو نمیشناسه.
چیکار کنم؟
حتما شما قبلا با برنامه ی XLIVE بازی رو اجرا میکردی ......!نقل قول:
من پچ 7 رو نصب کردم و xlive رو هم ریختم. ضمنن موقع نصب پچ Rockstar Social Club رو هم پاک کرد.
بعد رفتن تو بازی؛ بازی از اول شروع میشه و سیو خودم اجرا نمیشه. در واقع سیو قبلی رو نمیشناسه.
چیکار کنم؟
XLIVE ی که ریختی محل نصب بازی رو پاک کن و خود برنامه ی اصلی رو نصب کن.....!
منظورتون از برنامه اصلی Xlive هست که از اول نصب کنم؟نقل قول:
اکانت xlive کجا ذخیره شده؟
سلام بچه ها برای رفع این اررور باید چیکار کرد!؟
seculauncher: faild to start application.[2000]
آقا دمت گرم مثل هلو اجرا میشه فقط بعضی موقع ها یه تیکه از آسفالت سفید میشه که اونم اصلا مهم نیست دمت گرمنقل قول:
هر کی تو آی وی به مشکل خورده یه ورژن از بازی یو نصب کنه بعد پچ 7 + کرکش +فایل ایکس لایو که این دوستمون گفته نصب کنه مشکلش حله
فقط برای اونایی که نصف بازی رو رفتن جای سیوای بازی عوض میشه این پچ 7 و نصب کردید مثل من نگریخین یوهو میره به یه همچین جایی
C:\Users\Behnam\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
قبلا یه همچین جایی بود
C:\Users\Behnam\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_1000100010001000