سلام
میخوام از این os استفاده کنم اما نمیخوام دردسر بکشم روی بوتو پاک شدن پارتیشن هاردو اینا چیکار کنم بهترین راحشه ؟؟
ویندوز خودم 8.1 هستش
Printable View
سلام
میخوام از این os استفاده کنم اما نمیخوام دردسر بکشم روی بوتو پاک شدن پارتیشن هاردو اینا چیکار کنم بهترین راحشه ؟؟
ویندوز خودم 8.1 هستش
نصب و استفاده تو ماشین مجازی vmware یا virtualbox یا استفاده از اون به صورت دیسک زنده بدون نصبدانشجوها اوبونتو یا دبیان رو تو ماشین مجازی نصب و استفاده میکنند که راه حل خوبیه.هروقت خواستید به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده کنید یه تحقیق مفصل راجع به مشکلات نصب و پارتیشن بندی بکنید و بعد نصب کنید.نقل قول:
روی یه فلش بریزیدش و زنده باهاش کار کنید اگه خوب بود نصب کنید نصبش سادسنقل قول:
دوستان چجوری کدک mp3 رو نصب کنم؟
رو نصب کنین.... کافیه برید توی ترمینال( دگمه ویندوز، بنویسی ترمینال!) و بعدش:کد:Ubuntu restricted extras
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
بعدش رمز عبور رو وارد میکنین و چند لحظهی بعدش یه Y و بعد نصب میشه! :)...
ممنوننقل قول:
سرعت کم نمیشه که تیو مجازی؟ لایو یه سری کار کردم اما حال نداد سرعت کمه بعدشم این صدای dvd میره رو مخ :ِd
نصب کنار ویندوز 8.1 با هم راحته؟نقل قول:
90% کسایی که انجام دادن چون بلد نبودن پارتیشن بندیشون خراب شد اطلاعاتشون از بین رفتنقل قول:
پیشنهاد من اینه که تا وقتی که هنوز یاد نگرفتید با گنو/لینوکس کار کنید نصبش نکنید. یا اینکه کلا بیخیال ویندوز شید و لینوکس خالی نصب کنید تا یاد بگیرید.
توضیع پیشنهادی بنده هم OpenSUSE هست. کلا Ubuntu رو به کسی پیشنهاد نمی کنم چون منفور ترین توضیع بین لینوکس بازها هست و البته هرچقدر هم باهاش کار کنید هیچی از کار کردن با لینوکس یاد نمی گیرید.
اتفاقا من نصب کردم خیلی عالی بود بعدش اوبونتو از پشتیبانی وسیعی برخوداره توی ایراننقل قول:
کلا Ubuntu رو به کسی پیشنهاد نمی کنم چون منفور ترین توضیع بین لینوکس بازها هست و البته هرچقدر هم باهاش کار کنید هیچی از کار کردن با لینوکس یاد نمی گیرید.
ولی اپن سوزه حتی یه فاروم درست حسابی نداره
پشتیبانی داریم تا پشتیبانی!!...نقل قول:
اتفاقا من نصب کردم خیلی عالی بود بعدش اوبونتو از پشتیبانی وسیعی برخوداره توی ایران
اوبونتو یه شوخی زیبا با گنو لنوکسه!...
ولی از اونجایی که من کارهایی که میخوام رو راحت باهاش انجام میدم، ازش استفاده میکنم...! :)
کسی از dvd استفاده نمیکنه بلکه فایل ایزو رو استفاده میکنن.سرعت کم نمیشه مگر اینکه یه سیستم خیلی قدیمی باشه یا سخت افزار سیستم مجازی رو کم در نظر بگیرید.لینوکس بسیار کم مصرف تر از ویندوزه.حتی میتونم بگم تو محیط مجازی تا حدی سرعت بالاتره.به خاطر سادگی سخت افزار مجازی و بهینه سازیهای نرم افزارهای مجازی ساز. مثلا من تو سیستم حقیقی 6 پورت sata دارم که فقط از یکیش استفاده میکنم اما ظاهرا چون به صورت ساختار raid قرار دارند تا حدود 10 ثانیه وقفه در بوت سیستم ایجاد میکنند(کرنل تک تک پورتها رو برای تست وجود هارد چک میکنه) اما تو محیط مجازی شما میتونید پیکربندی سخت افزار مجازی رو بهینه کنی.بخصوص اگر cpu از مجازی سازی پشتیبانی داشته باشه.با شما موافقم که محیط live به جز در موارد اضطراری دلچسب نیست(البته وقتی حرفه ای شدید میتونید محیط live رو همانند محیط نصب دایم کنید).اما مجازی ساز شما رو به طور کامل با محیط کاربری لینوکس آشنا میکنه و از جهت userland تفاوتی حس نمیکنید.در هر حال پس از آشنایی و تسلط بهتر میتونید با خیال راحت روی هارد نصب کنید اما برای شروع محیط مجازی خیلی بهتره.نقل قول: