مرسی از شما دوست گلم:11:
Printable View
مرسی از شما دوست گلم:11:
میگم ثواب داره جواب ما را هم بدین.نقل قول:
اگه همه را ها رو امتحان کردی راه آخر ( یعنی ریستور )نقل قول:
سلام به همه ...
دوستان کسی راجع به اتصال لپ تاپ به ipod touch از طریق wireless برای برنامه های کنترل mouse و keyboard چیزی می دونه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...
سلام شما باید از برنامه ی hippo remote استفاده کنید.نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
اگه راه ریستور هست چطور ریستور کنم وقتی 4.3.2 هنوز جیلبریک درستی نداره؟نقل قول:
راهی برای بکاپ گرفتن از app های cydia که روی آیپاد نصبه هست؟
هه این دیگه آخر بی خبری بود!! من رو 4.3.2 هستم و آنترد جیلبریک هستم شما با برنامه red snow rc 14 راحت جیلبریک کن.نقل قول:
back2deb هست و عالیه
نمیدونستم.حالا لینک 4.3.2 و red snow rc 14 رو بدین من دانلود کنم.نقل قول:
و در مورد back to deb :من باید اون فایل های .deb رو که بکاپ گرفته بعد از ریستور دوباره نصب کنم دیگه ؟ یا نه؟
راستی برنامه ی celeste روی 4.3.2 کار میکنه یا نه؟
به خدا اینا همه با سرچ چیدا میشن :نقل قول:
redsn0w rc14
کد:https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc14.zip?attredirects=0&d=1
iOS 4.3.2 iPod touch 4
کد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-0666.20110414.3QvM1/iPod4,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw
[QUOTE=hosein ati;6061932]سلام شما باید از برنامه ی hippo remote استفاده کنید.
سلام ممنون که جواب دادین...برنامشو دارم نمی دونم چطوری وصلش کنم.جز ئیا تشو نمی دونم....
اگه میشه برا این راهنما ییم کنین....
[QUOTE=hesami123;6062355]ابنکه کاری نداره.نقل قول:
hippo رو که دانلود کردی رو آیپاد نصب کن و نسخه ی کامپویترش رو باز کن.موس رو ببر روش main setting رو بزن و یه پسورد انتخاب کن با بقیه گزینه ها کاری نداشته باش.ok رو بزن .حالا وقتی ماوس رو می بری روش یه ip میاد.اون ip رو تو قسمت add connection گزینه ی host بده.پسورد هم همونی که به pc دادی رو بده بعد کانکت رو بزن .
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
سلام نگفتین celeste روی 4.3.2 کار میکنه یا نه؟نقل قول:
یه مشکل دیگه چطور من میتونم ریستور کنم با این که itunes هنگ میکنه وقتی آیپاد رو بهش وصل میکنم.i-fun box هنگ نمیکنه ولی آیپاد رو نمیشناسه.