چی داره جمع میشه؟!نقل قول:
Printable View
چی داره جمع میشه؟!نقل قول:
فکر کنم منظورش این خبر باشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من چند روزه با اکانتم نمیتونم وصل بشم. گاهی پیغام Troubleshooter و گاهی هم پیغام قفل شدن اکانت رو میده! با میلم خواستم وارد شم بعد وارد کردن پسورد درخواست :
We can send a verification code to your listed phone number or alternate email address.
آخه مگه من درخواست پسورد کردم که این سوال رو ازم میپرسه ؟!
الان شاید خیل ها فکر کنند اکانتم مشکل داره یا پسورد اشتباه هست. در صورتی که هیچکدوم از این ها نیست... تا چند روز پیش بدون مشکل لوگین میکردم الان یکی دو روزه با این مشکل رو به رو میشددم. نکته جالب تر اینجاست که همین الان با مبایل بدون کوچکترین مشکلی به یاهو میتونم وصل بشم ولی با PC با این ارور رو به رو میشم چه تو یاهو مسینجر تو تو میل !
یه چیز رو فراموش کردم بنویسم.
ورژن های مختلف یاهو رو تست کردم نتیجه ای ندیدم. هیچکدوم از اکانت هایی که داشتم وصل نمیشه جز با مبایل! نکته جال تر یه اکانت جدید ساختم با اون مثل آب خوردن وصل میشه ولی با آی دی اصلیم نمیتونک. یکی دوتا هم که از قبل داشتم هم وصل نمیشه!
احتمالا آیدی های شما بلاک شدن ؛ از آدرس mail.yahoo.com آیدی و پسورد خودتونو وارد کنید و وارد رایانامه ـتون بشین . بعد از مسنجر لاگین کنید ببینید وارد میشه یا نه .
اگر بلاک شده بودن پس چجوری من با گوشیم الان تو یاهو هستم ؟!نقل قول:
اونم که گفتید وارد کردم بالاتر توضیح دادم چه اروری میده!
نقل قول:
با میلم خواستم وارد شم بعد وارد کردن پسورد درخواست :
We can send a verification code to your listed phone number or alternate email address.
منم یه مشکل مشابه دارمنقل قول:
با چند تا از آیدیهام خواستم وارد mail.yahoo.com بشم بعد از وارد کردن ایدی و پسورد ازم جواب سوال امنیتی رو که موقع ساخت ایدی وارد کرده بود میخواد!
تا حالا اینجوری نبود.
آخه من یادم نیست چه جوابی به اون سوال داده بودم!
واسه شماها هم اینجوری شده!؟
شما میتونید به راحتی اون رو رد کنید . با استفاده از لینک NOT NOWنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر شما ایمیل پشتیبان دارید واسه این ایدی وارد اون ایمیل بشید. احتمال زیاد یه ایمیل جهت تغییر رمز کاربری براتون ارسال شده باشه.
اگر هم نبود از طریق صفحه ریست پسورد درخواست رمز جدید کنید. ببین دوست عزیز پروتکل ها با هم فرق میکنن. نمیتونید موبایل رو با پی سی یکی بدونید چون اصلا خطوطشون با هم یکی نیستن.
شما از این لینک اقدام کنید برای تغییر پسورد. فقط نیاز به ایمیل پشتیبان یا همون Altrnate دارید.
دوستان یه مشکل بزرگ دارم
بعد 8 سال
با ایدیم نمیتونم کسی رو اد کنم و کسی نمیتونه من و اد کنه
همه راهی رو امتحان کردم از نظر خودم
از طریق سایت یاهو هم نمیتونم اد کنم
تو قسمت بوک مارک هم نمیتونم اد کنم
فقط از طریق سایت یاهو که اد میکنم ایدی طرف میره تو بوک مارک