سلام دوستان
پخش روی ماشین من KENWOOD KDC-MP443U هست و فابریک ماشین بوده.
میخواستم بدونم آمپ 4 کانال پشتیبانی مکند آیا ؟
میخواستم 2 جفت کامپوننت بذارم و حدود 500 تومن دارم . لطفا در مورد مدل ها و قیمت راهنمایی کنید.
سلام دوستان
پخش روی ماشین من KENWOOD KDC-MP443U هست و فابریک ماشین بوده.
میخواستم بدونم آمپ 4 کانال پشتیبانی مکند آیا ؟
میخواستم 2 جفت کامپوننت بذارم و حدود 500 تومن دارم . لطفا در مورد مدل ها و قیمت راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
پخشتون یه جفت خروجی RCA داره
و تا جایی که میدونم باید از تبدیل 1 به 2 استفاده کنین برای یه آمپ 4 کانال و این کار هم باعثه افته کیفیت صدا میشه ;)
امیر جان مطمئنی همه چی رو درست زدی؟نقل قول:
اگه اینجور باشه پخشت احتمال داره خروجی هاش مشکل داره.با یه پخشه دیگه هم تست بگیر.
x41 آمپلی بدی نیست.
یه توضیح در مورد اجزایه سیستم و نحوه نصبشون بده که شاید بتونیم کمکت کنیم.
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
کی همچین حرفی زده؟هیچی حالیش نبوده.برو با خیال راحت ببند.:46:نقل قول:
پس الکی گفتن درسته ممنون :10:
سلام دوستان
کسی میدونه مارک واقعی پخش جدید سمند سورن mcd 3001u چیه البته روش نوشته ساخت چین و با مارک موج نیکان و ایا هندز فری رو می شناسه منظورم اینه هندز فری بهش وصل میشه یا نه
به خدا موندم توی کاره این سیستم صوتی : )))نقل قول:
پخش : 6050
آمپ اسپیکر : X41
آمپ ساب : 8104
کابل برق مثبت و بدنه هردو گیج 2
اسپیکر های جلو 608
و اسپیکر های عقب : لیمیتد
ساب : Xpro-12
باکس هم که عکس هاش موجوده با این تفاوت که موکت شده : )))
راستی پخش هم نویز گیرش سوخته که با اتصال بدنه رفع شده :|
همین
آها RCA ها هم بد نیستن و هرکدوم جفتی 7 - 8 تومن پول بی زبون خوردن :دی
بعضی وقتا احساس میکنم مشکله برق دارم
نمیدونم :|
فکر میکنم مشکل از دینام یا سیم کشی دینام به باطری باشه :(
پس الان لیمتد ها به صورت فابریک نصب شدن دیگه؟نقل قول:
فکر کنم پخشت مشکل داره.اولین کاری که میکنی اینه که یه پخش دیگه رو بزار رو سیستم تست کن.
سلام وقت بخير.
من يه مشكلي دارم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم.
من ماشينم دوگانه سوزه.( اول گازسوزش كردم بعد سيستم بستم) وقتي كه ماشين رو روي گاز ميزارم توي باندام يه صداي تيك و تيك مثل اينكه يه سيمي چيزي به جايي اتصال بكنه و جرقه بزنه ايجاد ميشه. كل سيستم برق گاز رو عوض كردم. تمام وايرها، شمعها رو هم عوض كردم. ولي روي بنزين خيلي خوب كار ميكنه و خيلي كم اين مشكل پيش مياد.(1در 1000)
پيش همه صنفي هم بردمش (باطريساز،نصاب هاي سيستم، تعميرگاههاي CNG ولي هيچكدوم نتونستن كاري بكنن.
فقط موقعي كه برق سيستم گاز رو عوض كردم براي 1 ساعت خوب بود ولي دوباره مثل قبل شد. البته اين رو اضافه كنم كه حدود يك ماهي خوب بود و هيچ مشكلي نداشت.بعد از اون كم كم شروع شد و الان خيلي زياد شده.حتي ضبط رو هم عوض كردم،با يه آمپ ديگه هم تست كردم ولي فايدهاي نكرد.
ضبطم پايونير 5250 هست. باندام 6975 هست و يه آمپ jvc هم دارم.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
با سلام خدمت تمامی دوستان
من میخوام یه سیستم بندازم واسه پراید که دانشجویی باشه نهایت 150 تومن میخوام خرج کنم حالا اگه شما پیشنهاد ارزون تری دارین که کمتر بشه که چه بهتر (چی کار کنیم پول یه ماه آژانس کار کردنو میخوایم بدیم سیستم ! ) دوستان من خیلی توقعی ندارم که بترکونه باکسم نمیخوام یه آمپیلی باشه با یه جفت باند خوبه ظبط ماشینم pioneer model deh p4050ub هستش یه جفت باند kenwood هم از رو ماشین بابام ورداشتم 250 وات هستش اما خش خش میکنه میخواستم اگه بشه باند ها رو بفروشم پولش رو بزارم روی بقیه پولم ایا این باند ها رو ازم میخرن چند میخرن؟ رو ماشین بابام که ظبطش kenwood هست خوب جواب میده اما واسه من یه خورده خشه میده در کل یه چیز دانشجویی میخوام خودمم رشته برقه میتونم خودم بخرم رو هم سوار کنم دمتون گرم خواهشا نظراتتون رو بدین ممنونم در ضمن شیراز هم هستم از کجا بخرم ارزون تره ممنون از همتون منتظر نظراتتون هستم
ميگم يه نظري در مورد اين سيستم بدين
پخش 5050 پايونير
باند 693.9 اينفينيتي
آمپ براي باندا ساند استريم stl2.350
ساب 3012 جفت كوئل كنوود
آمپ ساب كنوود 8105
ضبط و آمپ باند رو نميتونم تغيير بدم چون الان دست دوم هستن و ارزش فروختن هم نداره اصلا در مورد باند و ساب و امپ ساب اگه تغييري لازم هست بگين