اول این قانون تاکید کرده "با توجه به تصویب قانون جدید وظیفه عمومی" و یعنی منظورش اینه که برای کسایی که با توجه به قانون قبلی برای کنکور دومشون برنامه ریزی کرده بودن براشون مشکلی از این بابت پیش نیاد.نقل قول:
جواب :
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
ولی من هر جا رو نگاه میکنم میبینم گفتن کسایی که تاریخ مشمول شدنشون بعد از فارغ التحصیلی هست تا 6 ماه فرصت معرفی دارن! این یعنی منی که خرداد قبول شدم باید پشیمون باشم که چرا خودمو ننداختم تا شهریور امتحان بدم. :|
خیلی مسخرس به خدا اگه اینطوری باشه... الان من تنها راهی که جلوم میبینم اینه که 2 هفته دیگه برای فراگیر پیام نور ثبت نام کنم تا تا بهمن دانشجو شم و بعدا انصراف بدم. حالا کسایی که متولد مرداد یا تیر هستن این راه رو هم ندارن و باید حتما یه رشته پیام نور رو تو برگه انتخاب رشتشون زده باشن. و گرنه فک نمیکنم هیچ راه دیگه ای جز سربازی باشه :13: