شما که رشتی هستی میدونه علی جان کجا رفته؟:41:نقل قول:
Printable View
شما که رشتی هستی میدونه علی جان کجا رفته؟:41:نقل قول:
موزیک ویدئو جدید و بسیار زیبای سلام به صلح با صدای محسن چاوشی با دو کیفیت...
کاری از سید مجتبی موسوی - آهنگساز : محسن چاوشی - شاعر : حسین صفا - تنظیم : علی ثابت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اول فک کردم کلیپ فیلم خودشه:13:نقل قول:
ولی دیدم آهنگو انداختن رو عکس :5:
بابا چرا ما نمی تونیم یه کلیپ درستو حسابی از محسن جون ببینیم؟:41:
من زود تر دیده بودم اینو:27:
ولی در هر حال متشکر!:11:
سلام بچه ها کسی کد های آهنگ های پیشواز پرچم سفید برا همراه اول رو نیافت؟:10:
پرفروش های نوروزی موسیقی ایرانی کدامند؟]
تماشا: هرساله تعدادی آلبوم موسیقی پیش از عید منتشر می شود که فروش نوروزی موسیقی را به خود اختصاص می دهند که در یک آمارگیری میدانی پرفروش های بازار در ژانرهای مختلف به شرح زیر است.
موسیقی پاپ
خوانندگان و نوازندگان موسیقی پاپ ایرانی در اسفند سال 90 پرکارتر از سال های گذشته بودند که از بین آثار منتشر شده این ژانر همچون «دلصدا» با اجرای خوانندگانی چون محسن چاوشی، فرزاد فرزین، فریدون آسرایی و...، آلبوم «پرچم سفید» محسن چاوشی، «شلیک» با صدای فرزاد فرزین، «ماه می خنده» با صدای محمدرضا هدایتی، آلبوم «منو رها کن» مهدی یراحی و «صدای سازش» سعید کوکلانی، آلبوم موسیقی «پرچم سفید» پرچمدار فروش نوروزی شد.
موسیقی ایرانی – سنتی با کلام
از میان آلبوم های موسیقی «ای جان جان بی من مرو» به خوانندگی همایون شجریان و آهنگسازی سعید فرج پوری، «بر سماع تنبور» با صدای علیرضا قربانی به آهنگسازی پورناظری هاف «همنشین دل» با آهنگسازی علی طاهری و خوانندگی حسین علیشاپور، «یادگار یار» به آهنگسازی و خوانندگی حامد صغیری، «گاهی دلم برای خودم تنگ می شود» را با شعر و صدای «محمدعلی بهمنی» و موسیقی «رسول رسولی»، «چتر عشق» را با آهنگسازی و خوانندگی نوش جهانشاهی بیشترین فروش برای آلبوم «ای جان جان بی من مرو» به خوانندگی همایون شجریان و آهنگسازی سعید فرج پوری بوده است.
موسیقی ایرانی – سنتی بی کلام
در این ژانر اسفند 1390 دو اثر موسیقایی «پرسه» با سه تار تکنوازی حسین اینانلو و «تنها نخواهم ماند» کیهان کلهر را داشت که آلبوم کیهان کلهر صدرنشین جدول فروش نوروزی شد.
موسیقی نواحی و مقامی
آلبوم موسیقی محلی مازندرانی «سرونگ» با صدای محمود شریفی و آهنگسازی رجب رمضانی، «نوروز و بهار ایرانی» به کوشش هوشنگ جاوید، «سپهرخوانی» به کوشش گروه سپهر و آیین مولوی در مقام بیاتی عریان با اجرا و خوانندگی جینوچن تانریکرور اسفند سال 90 به بازار موسیقی آمد که از میان جایگاه نخست فروش نوروزی این ژانر موسیقی را به خود اختصاص داد.
گفتنی است در مجموع آلبوم هایی که در ژانرهای مختلف تولید شده بیشترین فروش مربوط به آلبوم «پرچم سفید» بوده که علاوه بر گروه خود در کل ژانرها نیز فروش بالایی داشته است.
نا فرم ؟نقل قول:
به نظر من صدای محسن توی 2 3 جاش خیلی نافرمه...!
هر 2 تا "قلبم" هاش و همچنین اول آهنگ که شروع میشه "نه هوای تازه و ..."
"قلبم" جز بهترین فرمای صدای محسنه تا الان.
همچین ناله ای رو تو هیچ کدوم از شعراش نمیکرد.
من که خیلی این قسمت رو دوس دارم :40:
اتفاقا قلبم رو خیلی خوب و خشدار میگه...نقل قول:
به نظر من صدای محسن توی 2 3 جاش خیلی نافرمه...!
هر 2 تا "قلبم" هاش و همچنین اول آهنگ که شروع میشه "نه هوای تازه و ..."]ا
ولی اون نه هوای تازه رو کاملا قبول دارم که کاملا بد و نامفهوم میخونه
آهنگش هم اصلا در حد و اندازه های نوروز نیست ..آهنگهای نوروزی باید فضای ترنس و انرژیک داشته باشه..
این آهنگ خیلی جو مذهبی و معنوی داشت..اصلا حال نکردم...
موافقم ...نقل قول:
البته احساس می کنم همینطوری خوندنشه که کار رو قشنگ کرده.
ای خاک و چوک! :دینقل قول:
فکر کردم اونوره اینجا! میخاستم تو تاپیک خودش بگم معذرت...
=======
یعنی به نظرتون "قلبم" با اینهمه خش اینجای آهنگ خوبه؟؟؟
اگه فضای کلی شعر یکم گریه تر بود باهاتون موافق بودم
ولی توی این فضا اصلا اینهمه بغض و آه و اشک توی صداش....
به نظر من یکم کمتر میکشید و کم بغغض تر میگفت خیلی بهتر میشد.
آلبوم من خود آن سيزدهم :
یک قطعه دیگر به آلبوم اضافه شد تا این آلبوم جاودانه با یکی از اشعار فاخر ادبیات ایران به 10 ترک برسد،
تنظیم کننده این کار بعدا اعلام می شود.
این اثر قطعاً امسال منتشر می شود و
احتمالاً در آستانه پائيز . . .