هيچي ، ما هم نميدونيمنقل قول:
برو گوشيتو آپديت كن درست ميشه !
Printable View
هيچي ، ما هم نميدونيمنقل قول:
برو گوشيتو آپديت كن درست ميشه !
ببخشیدا شرمنده ما یعنی جنابعالی تنها یا کل دوستایی که توو این تاپیک پست میدن؟نقل قول:
اصلا وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم شروع میکنه به ویبره زدن و صفحش یه لحظه خاموش روشن میشه.کامپیوتر هم نمیشناسه گوشیو.بابا یکیی کمک کنه تو رو خدا
اول اين فايل رو كه در حدود ۲۶ مگ هست دانلود كن و بعد كامپيوترت رو به اينترنت وصل كن و فلش پلاير ۹ رو هم بايد نصب كرده باشي .نقل قول:
حالا برنامه رو بعد از اينكه نصب كردي اجرا كن و طبق دستورات برنامه برو جلو.
اگر هم گفت گوشيت آپديت هست همونطور كه گفتم بايد برنامه xs++ داشته باشي.
حالا شما برو با يه اينترنت پرسرعت آپ كن تا ببينيم چي پيش مياد.
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1211192682/Update_Service_Setup-2.8.5.12.exe
ممنون دوست عزیز.اما واسه آپدیت مگه نباید کامپیوتر گوشیو بشناسه؟نقل قول:
من که گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر فقط صفحش خاموش روشن میشه و ویبره میزنه.PC suite هم گوشی رو نمیشناسه
نه لازم نيست گوشيتو بشناسه بعد از اينكه برنامه رو باز كردي و چندتا نكست كردي ازت ميخواد كه دكمه c گوشيتو بگيري و بعد كابلو به گوشي وصل كني و بعد برنامه خودش گوشيتو ميشناسه.نقل قول:
فقط دقت كن بايد از اينترنت پرسرعت استفاده كني چون با ديال آپ خيلي طول ميكشه.
تا حالا بيشترين ظرفيت فايلي كه با gprs گوشيتون از طريق ايرانسل دانلود كردين چقدره؟
مرسی دوست عزیزمن که اینترنت پر سرعت ندارم.اینجا(بروجرد) فکر نمیکنم هیچ کافی نتی اینترنت پر سرعت داشته باشه.ممنون از اینکه جواب دادین.نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه! با توجه به اینکه من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم به نظر شما فلش کنم بهتر نیست؟ اصلا با فلش درست میشه؟
بابا دكتر جون بيخيال ديگه... اينترنت كافينتها همه پرسرعته ديگه برو يكي از اين كافينتها بعد ازش خواهش كن تا برنامه رو همراه با pc suite واست نصب كنه بعد بشين كارتو بكن!نقل قول:
نه نمياد وقتي انتخابش مي كنم اينستال غير فعال مي شه توي خوده اينستال هم مي زنه هيچي براي نصب نيست در حالي كه تم هارو كپي كردم اين اولين باري نيست كه مي خوام يه چيزي نصب كنم ولي تا حالا اين جوري نشده بودنقل قول: