من افتادم شهید حسینی :n02:نقل قول:
Printable View
من افتادم شهید حسینی :n02:نقل قول:
دوستان ببخشید یک سوال متفرقه داشتم
من کارت پایان خدمتم از این قدیمی ها هست نیاز به تعویض هست شنیدم ؟ پلیس +10 انجام میده؟
آره انجام میدن .نقل قول:
به به ... :n04:نقل قول:
شروع کننده تاپیک مشاوره خدمت سربازی
شما کجا اینجا کجا ؟!
میخواستم بگم دمت گرم با تاپیکت .:n18:
خیلی به خود منو همه پسرای ایران کمک کرد:n04:
نقل قول:نقل قول:
بله ! جمعه 30 مهر سال 89 ایشون اولین پست مفید رو زدن تقریبا ساعت 12 ظهر !
اگر شخصی تو آموزشی برای معافیت اقدام کنه پذیرفته نشه آیا تو یگان و بعد از آموزشی باز میتونه برای معافیت اقدام کنه ؟
بله میتونهنقل قول:
داستان من مثل قضیه کچل هست که میره آرایشگاه حالا یک سوال هم خودمون داشتیم :n09:نقل قول:
یعنی کاملا تمامی پستهای قبلی من رو به چالش بردی ! ولی این تاپیک برای من اگر نون نداشت برای شما آب داشت عجب عنوان تمیزی داری :n09:نقل قول:
سلام دوستان
من 01 بودم رفتم بعد پذیرش لباس پوتین دادن فقط ،اورکت اینا را هم باید از بیرون بخریم؟قرار دوشنبه 5.5 صبح انجا باشیم.
این سوال که میخوان بپرسم احتمالا چندبار اینجا پرسیده شده . میخوام ببینم بعد از آموزشی در ارتش چطوری میشه به ناجا یا سپاه منتقل شد ؟ اصلا امکان داره؟:n01:
نقل قول:
نا ممکن!
الان ملت درگیرن تو همون ارگان یه جا خوب بیفتن نمیشه. چه برسه به تغییر ارگان .
منم شهید رضایی:n06:نقل قول:
شما با اتوبوس اول رفتید ساعت چند رسیدید؟ ساعت چند برگشتید؟نقل قول:
تا قبل از آموزش من به چشم خودم دیدم میشه تغییرش داد ولی وقتی اعزام شدی دیگه امکان نداره یعنی غیر ممکن میشهنقل قول:
شما وسط خدمت هم ادامه تحصیل بدی بعد از سال ها دوباره اعزام بشید همون ارگان قبلی پذیرش میشید
بچه هایی که قبلا توی ایام عید سرباز نیروی انتظامی بودند میشه لطفا هر کدوم تو هر ارگانی بود بگه عید اوضاع اونجا چجوری بود؟منظورم آموزشی نیستا خود یگان خدمتیه
ممنون میشم
برای ما با قرعه کشی گروه بندی میکردن به هر نفری 5 روز مرخصی میدادن 4 تا گروه بود یک گروه که میرفت مرخصی برمیگشت گروه بعدی میرفت .... مرخصی شهری و استحقاق هم از 25 اسفند تا 15 فروردین لغو میشد یگان کامل اماده باش --نقل قول:
از مراکز اموزشی هم 20-30 تا سرباز اموزشی میومد برای جبران نیرو
پلیس فرودگاه
tapatalk
آقا ما یه خودکار نبردیم با خودمون چه مصیبتی شده بود!!هی دنبال این و اون که خودکار قرض بگیری:n02: راستی بجه های 02 یه سوال!! دوشنبه چی ببریم با خودمون؟؟ملافه لباس زیر پتو؟ بالاخره مابقی استحقاقی رو دوشنبه میدن بهمون یا نه؟ والا من که نفهمیدم یکی میگفت وسیله میدن چیزی نیارید یکی دیگه میگفت معلوم نیست کی بدن حتما بیارید!!!! راستی دوتا پوشه آبی یه طلق و شیرازه 30 تا کاغذ آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیاریم چیزه دیگه ای بود بازم؟:n13:
سربازای بیچاره قرارگاه که اغلب مرخصی نرفتن و نیروی پستی بودن، و به بعضی ها هم بیشتر از 3 روز مرخصی ندادن توی تعطیلات و کلا آماده باش بودن.. سربازای معاونت ها مثل خودم هم بستگی به رئیس مربوطشون داشت.. من خودم 10 روز مرخصی رفتم :D که رئیسم یعنی معاون نیروی انسانی آدم ردیفی بود.. بیشترین مرخصی رو سربازای عقیدتی سیاسی گرفتن چون رئیسشون که یه آخوند بود کلا هر سال میرفت شهر خودشون و سربازارو هم میفرستاد برن کلا.. سربازای حفاظت اطلاعات و مرفوک و مواد مخدر و اطلاعات و بازرسی هم که برا هر بحش 2 نفر بودن نصف نصف رفتن مرخصی.. سربازای راهنمایی رانندگی و پلیس راه هم که بدبخت تر از همه بودن.. مرخصی که خبری نبود هیچ، دائما هم سر خیابون و جاده بودن... شهری که من اونجا خدمت میکردم چون کوچیک بود، همه بخش ها توی خود ستاد فرماندهی مستقر بودن.. در کل توی نیروی انتظامی کمترین مرخصی ها برای نیروهای پلیس راه و راهور و سربازای قرارگاه هست که برای پست و تشریفات نگهشون میدارن.. سربازای کلانتری ها رو هم حداقل 4-5 روز بهشون مرخصی میدادن.. غیز از کلانتری آبعلی که همیشه کمبود نیرو داشت و هیشکی مرخصی نرفت... اون موقع کلانتری های گیلاوند، دماوند، رودهن، آبعلی، آبسرد و کیلان زیر نظر ستاد فرماندهی دماوند بودن و نیروهاشونو ما تامین میکردیم.. اون موقع پردیس هم زیر نظر دماوند بود که الان خودش ستاد فرماندهی مستقل داره..نقل قول:
این هم از اطلاعات جامع بنده :n09:
سرباز کارگزینی ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان دماوند، استوار وظیفه... :n02:
آخ خودکار نگو دیگه - دهنم سرویس شد :n23:نقل قول:
لیوان شیشه ای - قاشق و چنگال - یه جای قندون پلاستیکی - ملحفه 50 در 50 - احتمالا مابقی استحقاقیهارو 2شنبه بدن
آقا به شما برگه ای دادن که نحوه دوختن نوار قرمز و آرمها توضیح داده باشن؟
با سلام به دوستان عزیز انگار همین دیروز بود می خواستم برم آموزشی . حس عجیب و غریبی بود هم ترس بود هم هیجان بود هم دلتنگی ! اما یکسال گذشت و یکسال و دو روز پیش اموزشی ما تموم شد :n18: و حدود 27 روز دیگه به امید خدا و اگر خودش بخواد تموم میشه ! :n16: انصافا فشار روحی و روانی که من تو دوره خدمت مخصوصا 2 ماهه اخری که گذروندم داشتم تا به حال تجربه نکرده بودم و اقعا اذیتم کرد فشار روانی کار ! چون مستقیم با فرماندهی ÷ادگان در ارتباط بودیم و یه اشتباه کوچیک هم نمیشد داشت . فقط امیدوارم هر چه زودتر روز ترخیص برسه و برگه رهایی روبگیرم این فشار روحی تموم بشه !
سروش از تو بعیده دیگه :n02: اقا یه نوار دوختن این همه استرس نداره . تو آموزشی نوار رو دقیقا از بالاترین قسمت هر دو طرف یعنی از زیر قسمت کمربند تا انتهای شلوار و دقیقا از روی جیب ها باید بدوزی ! بعد از آموزشی و تو یگان نوار بازم همون طوری دوخته میشه ولی دیگه دو تیکه میشه یک قسمت از بالا تا اول جیب و قسمت بعدی از زیر جیب تا انتها .نقل قول:
رنگ نوار تو آموزشی قرمز ( معادل رنگ آش :n02:) و تو یگان ( ارتش ) خاکی و یا سبز رنگ
برو بچ 02
ما هم که از اصفهان امروز رفتیم 02 پادگان خلوت پرنده پر نمیزد، استحقاقی غیر از لباس و پوتین و کمربند و جوراب چیزه دیگه ای ندادن، اورکت نمیدن؟؟
هر چی لباس اندازه بوده شماها دیروز زدین رفته :n02: من نه پوتینم اندازه است نه کلاهم :n29:
آقا ما افتادیم شهید ایرانیان ( ظاهرا بهش نصر هم میگن )، کسی اینجا ایرانیان نیوفتاده انگاری، افتاده؟!
من فقط خیالم از معاف از رزمیم راحت شه که به قلبم فشار نیاد هیچ مشکل دیگه ای ندارم
ما اونجا تو نون واییش هستیم ( البته شیفتی هستیم ) یک نونایی میپزیم حال کنید :n02:نقل قول:
پادگان هتلیه در کل از یکی از اموزشیا پرسیدم تو کله دورتون چند تا بشین پاشو رفتین گفت 10 تا :n08:
بگید مهدی بلبلی تو خدمات همه می شناسن :D
هر سوالی خواستین بگید ! گردان های ایرانیان حسینی محمدی هتل ترین ها !
شهید حسینی میشد وحدت آره؟:n01:نقل قول:
فجر آره؟نقل قول:
ا، برادر کدوم گروهان بودی؟نقل قول:
خدایی واقعا خجالت نکشیدن یه اور ندادن؟ :n03: امروز یکی از بچه های 02 یه اور گرفته بود 130 تومن.:n03: انصافا اونجا صبحش سرمای بدی داشت.نقل قول:
منم نفهمیدم آخر چیزی بیاریم یا نه، اصلا این تختاش خیلی نافرم بود - متکاهاش یه تیکه ابر بود!!! فک کن اگر ملافه ندن چه جوری باید خوابید رو اینا . من که یه ملافه و متکا و پتو مسافرتی میبرم.
پوشه و کاغذ A4 مگه از بوفه نخریدید شماها؟ ازون پکیج های مسخره 5000 تومنی نگرفتید ؟ :n08:
به ما هم همینا رو گفتن تقریبا به جز ملافه!نقل قول:
اون نوار قرمز و اینا رو امروز بردیم دادیم 15 تون همه رو دوخت. یه اسمم دادسم چاپی زدن 2000 تومن + 500 تومن هم ازون شماره های گروهان و گردان. :n21:
نصر که من خوندم میگن بهترین گردانه ظاهرا ، به ما هم اور ندادن یزیدا:n24:نقل قول:
به به ، پس اون نون متریای روز اول کار شما بود :n02:نقل قول:
دمت گرم ما فقط ازون سوپ و نون ، نونشو تونستیم بخوریم :n08:
شما اعزام کی بودید؟
اور رو چیکار کنیم؟؟ بخریم!؟ اگه ندادن اونجا از سرما میمیریما! :n27:نقل قول:
آقا نوار رو از دقیقا زیر جیب بالا دوختی دیگه؟؟
من 19/09/1391نقل قول:
الانم دارن فیلم بازی میکنن میگن باید اون دستگاه تکنو پخت رو افتتاح بکنیم یکی بیاد روبان قیچی کنه :| انگار میخوان جاده احداث کن : )) هی شل و صفت میکنن میگن با دستگاه معمولیه بزنین :D
بچه های 02 - کسی کارهای تک پسری در ثبت احوال انجام داده ؟ فقط به ما گفتن که فتوکپی شناسنامه پدر+مادر کپی برابر اصل کنید و براشون ببریم . الان ثبت احوال میگه باید یه نامه هم به شما میدادن:n27:
نمیدونم:n13:نقل قول:
فجر آره؟
من که نخریدم هنوز ، قانونا باید بدن ولی این جور که بوش یاد بوجه موجه تعطیله :n09:نقل قول:
ازه دیگه دقیقیا از زیر درز جیب میاد تا پایین شلوار. روی جیب وسط شلوار هم میگیره.
منم ۰۲ بودم افتادم گردان شهید حسینی. ما نصفه شب رسیدیم چند دست لباس بیشتر نمونده بود هیچکس نتونست لباس اندازه خودش پیدا کنه :n29: حالا باید برم ببینم پوتین پیدا میکنم با این عوض کنم یا نه! ماشالا نه اور دادن نه چیزی! کسی میدونه پتو و سایر وسایلو دوشنبه میدن یا باید خودمون بیاریم؟
دوستان من یگانم رو افتادم مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی لویزان،رسته اداری
چطوریه؟چه جور جاییه؟
لطفا اطلاعات بدین؟
باید بری پیشه منشیتون نامه اشتغال به تحصیل بگیری منظورشون اینه من خودم انتقالی گرفتم تک پسر بودمنقل قول:
بهتون مرخصی میدن برید سایز کنید - پوتین که خودشون میدن میتونی بری گمرک Resize کنی :Dنقل قول:
ما اولین اتوبوس بودیم.اتوبوس ابی رنگ.2:30 رسیدیم.6:30 برگشتیم. شما چی؟نقل قول:
سروش جان به ما برگه دادن...من بردم نظامی فروشی همه ی این کارارو واسم انجام داد..در ضمن نوار قرمزم از زیر جیب واسم دوخت نه از زیر کمربند (همون طوری که تو برگه نوشته) از رو جیبم رد نشد...اون منظورش از جیب وسطه شلوار هست که مال ما همچین جیبی نداره و ساده هستش..در کل خیلی استرس این چیزارو نداشته باش..من خودم به خیاط میگفتم که باید اینجوری باشه اونجوری باشه خیاطه میخندید میگفت برو بابا دلت خوشه :n02:نقل قول:
آقا به ما 01 یکی ها هیچی برا تک پسری نگفتن چیکار باهاس بکنیم؟:n13:فقط یک نامه دادن که مشخصات توش پر کنیم موارد خاصش تک پسری داشت من علامت زدم
امروز هم رفتم ثبت میگه نامه از پادگان بیارید:n27:
الان من چیکار کنم؟؟؟:n29:
بله همون وحدت :n01:نقل قول:
آره واقعا اگه اور ندن یه 70 80 تومنی پیاده ایم من پوتینو عوض کردم 40 تومن دادم بهمن گرفتم خیلی راحت تره..تختارم که نگو در نگاهه اول اشکم دراومد :n14: :n02: اونارم خریدیم یه طلق و شیرازه دوتا پوشه آبی 30 تا آچار دوتا خودکار به ما گفتن بیارید :n01:
داداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه :n13:نقل قول:
اسمت خوندن متوجه شدم. ما 3 ونیم رسیدیم و 7 و نیم برگشتیم که تقریبا یک شب رشت بودیم.نقل قول:
ما اون فرم همونجا پرکردیم و تحویلشون دادیم . فقط گفتن کپی برابر اصل شناسنامه پدر و مادر برای ما بیارید. حالا دوشنبه بریم ببینیم چی میگن:n01:نقل قول:
داداش ما پنج شنبه رفتیم یه فرم به ما دادن گفتن اینو پر کنید دوشنبه بیارید....آخه باید امضا فرمانده و .... پاش بخوره مگه نه ثبت همینجوری که قبول نمیکنه :n13:
داداش ثبت میری باید نامه داشته باشی همین جوری قبول نمیکنن منم رفتم قبول نکردن...به ما یه فرم دادن گفتن پر کنیم ببریم براشون احتمالا به شما هم میدن یه همچین چیزینقل قول:
آقا مگه شلوار شما جیب وسط داره؟!؟!؟ مال من که ساده ست!!از جیب میب خبری نیست :n27: نریم اونجا گیر بدن؟؟:n29:نقل قول: