من اینجا پست میذارم خود به خود پاک میشن کسی می دونه داستان چیه ؟؟؟؟!!!
Printable View
من اینجا پست میذارم خود به خود پاک میشن کسی می دونه داستان چیه ؟؟؟؟!!!
سلامنقل قول:
اون 707 دقیقه مربوط به کل زمانی هست که از آخرین اتصال به اینترنت میگذره
البته ظاهرا" شما اونقدر ها هم حساب سر انگشتی تون خوب نیست.
سیستم پارس آنلاین اتوماتیک بین 2 تا 7 را رایگان حساب میکنه، حالا شما ممکنه 4 روزه پیوسته کانکت بودید، مدت زمان استفاده به دقیقه رو میزنه 5760 ولی فقط ساعات بین 2 تا 7 هر روز رو براتون رایگان حساب میکنه
یه سوال: به نظر شما چه دلیلی و لزومی می تونه داشته باشه که یه نفر با فتوشاپ مصرفش رو دستکاری کنه؟
نقل قول:
از کجا فهمیدین دستکاری شده ؟؟
بعد از محدود شدن در سرویس نامحدود! همیشه بعد از گذشت چند دقیقه از اتصال محدود حواهید شد چه دانلود کنید چه دانلود نکنید
من فکر میکردم بعد از محدود شدن با دانلود کردن افت سرعت خواهیم داشت ولی ایتطور نیست اگر اینطور بود و بعد از چند دقیقه محدود نمیشدیم، میشد کارهایی که نیاز به استفاده از حجم زیاد نداره مثل پیج باز کردن و غیره رو با سرعت بالا انجام بدیم بدون هیچ هزینه ی بیشتری برای شرکت
در واقع پارس باید حجم محدود تعیین میکرد نه زمان اما اینها بیشعورتر از این حرفها هستند که برای رضایت کاربرها کاری انجام بدن.
آره من میدونم ! ناظرین میان میخونن خوششون بیاد به نظرشون به بحث مرتبط باشه میزارن باشه خوششون نیاد و به نظرشون غیر مرتبط باشه پاک میکنن ! الان احتمالش هست همین نظرتم حذف شه :8: مال منم همینطور !نقل قول:
من سرویس 1 مگ محدود دارم ، اهل دانلود شبانه هم نیستم ولی دیشب که می خواستم در ساعات رایگان از اینترنت استفاده کنم ، تهایتا سرعت دانلودم 20 کیلوبایت بود. :sq_6:
می خواستم بدونم حق اعتراض دارم یا به خاطر اینکه در ساعات رایگان هست طبیعیه ؟
نه طبیعی نیست ولی در پارس آنلاین طبیعیه!نقل قول:
نقل قول:
یه پست دیگه گذاشتم اصلا نیومده قرار باشه اینجوری باشه دیگه پست نمیذارم
شما مطمعنی درست پست میزنی؟نقل قول:
آخه این اتفاق تاحالا نیوفتاده
شاید از پ ر و ک س ی استفاده میکنی که جلو ارسال پست رو میگیره
سلام خدمت دوستان عزیز
مساله ی پیگیری سرعت دانلود شبانه :
خط Share شده رو جلو چشم خودم عوض کردن و به دفتر مرکزی تیکت زدن تا برای تعویض بوخت هم اقدام شود.
گفتن سعی میکنیم خط شمارو روی خطی که 2 مگ هست share کنیم، چون این کار به صورت نرم افزاری و اتوماتیک صورت میگیرد و باید به صورت دستی در نرم افزار تغییراتی اعمال شود و این کار با هماهمنگی تهران انجام میپذیرد!
سلام
برای کاربران پرمصرفی که میخوان از پارس آنلاین کوچ کنن چه گزینه هایی وجود داره ؟
من اهل دانلود شبانه نیستم ، ولی مصرفم زیاده و حجمم زود به زود تموم میشه . پارس آنلاین مقرون به صرفه نیست
سرویس من 1 مگ هست و خط من رو روی 4 مگ بستن ، ولی سرعت دانلودم از 320 بالاتر نمیره :41:
آقا من نمیدونم این قضیه ای که الان میخوام بگم اتفاقیه یا تقصیر این پارس آنلاین بی ادب بی تربیت دقل بازه
سه ماه پیش یعنی حدودای اول مهر بود من قرار داد یه سالم داشت به پایان میرسید و همون روزا با افزایش چشمگیر دانلود شبانه روبرو بودم
که نوشته هام هست تو تاپیک یه دوهفته ادامه داشت تا این که برگشت به 30 کیلوبایت بر ثانیه
حالا دیشب دانلودم رو نگاه کردم حدود 3 گیگ گرفتم و از قرار دادم 20 روز مونده!
فک کنم اینا برنامه ریزی کردن واسه سیستم کسایی که داره قراردادشون تموم میشه رو سرعت بهشون بدن :|
واسه شما هم اتفاق افتاده چنین حالتی؟؟
بله اکثرا همینطورهنقل قول:
برای خوده من تا الان حدوده 3 بار این اتفاق افتاده
نمیشه گفت پارس آنلاین این کارو میکنه (چون سیستم پارس آنلاین دستی نیست و به صورت نرم افزاری اداری میشه) ولی این قضیه مشکوکه
سلام بر دوستان
اون دوستانی که سرویسشون نامحدوده میدونن که بعد از 20گیگ از مشترکین اشتراک منصفانه خارج میشن و سرعتتون میشه سرعت اسمیه اشتراکتون!ولی با گرفتن برنامه ی کانکت دیس کانکت میتونین تا 5 دقیقه سرعت بالای قبل رو داشته باشین!(اینجوری برای سرویس 128 در ماه میتونین 70 گیگی دان کنید!):sq_25:
ولی درکل اونایی که در روز دانلود دارن و همیشه حجمشون تموم میشه(مثل خودم:sq_24:)این سرویس رو بگیرن وگرنه با سرویسای محدود خیلی بیشتر میشه شبا دان کرد!:sq_15:
سلامنقل قول:
شاید سرویس های مخابرات خوب باشند، ولی سرعتشون به چای چارس نمیرسه، اگر استفادتون برای دانلود هست خوب باید هزینه اش رو هم بپردازید
البته می تونید پارس یک مگ محدود بگیرید+100 گیگ ترافیک رایگان که گیگی 2000 تومنه که هم سرعت بالاست(بالای 400 کیلو بایت بر ثانیه)، هم نسبت به پولی که میپردازید، حجم خوبی هم دریافت می کنید
من درست متوجه نشدم ! این سرویس 1 مگ با 100 گیگ ترافیک رایگان ؟! :sq_6:نقل قول:
البته می تونید پارس یک مگ محدود بگیرید+100 گیگ ترافیک رایگان که گیگی 2000 تومنه که هم سرعت بالاست(بالای 400 کیلو بایت بر ثانیه)، هم نسبت به پولی که میپردازید، حجم خوبی هم دریافت می کنید
نهنقل قول:
سرویس یک مگ رو می خرید
علاوه بر اون 100 گیگ ترافیک هم می خرید
ترافیک رو وقتی زیاد بخرید، تخفیف زیاد داره، به جای گیگی 5000 تومن، گیگی 2000 تومن میدید
یعنی در مجموع یکساله یک مگ براتون در می آد 400 تومن
که مجموعا" با ترافیک خود سرویس میشه 124 گیگ ترافیک
یک مگ یکساله با 124 گیگ برای کل سال، 400 تومن
می دونید که سرویس نامحدود یک مگ برای یک یکسال 22,340,000 ریال هست
......................................
بعد از ویرایش:
شما اگر دیگه از 124 گیگ بیشتر هم مصرف دارید، که باید برید سراغ سرویس های نامحدود
از نامحدود 128 گرفته تا برو بالا
میانگین مصرف ترافیک ماهانه تون چقدر قراره باشه؟
سرعتی که نیاز دارید چقدره؟
بین سرویس های پارس آنلاین سرعت شبانه فرقی میکنه؟
مثلا 256 و 512 و 1مگ سرعت شبانشون چقدره؟
من ماهیانه بدون دانلود ، تقریبا 10 گیگ ترافیک مصرف می کنم .نقل قول:
شما اگر دیگه از 124 گیگ بیشتر هم مصرف دارید، که باید برید سراغ سرویس های نامحدود
از نامحدود 128 گرفته تا برو بالا
میانگین مصرف ترافیک ماهانه تون چقدر قراره باشه؟
سرعتی که نیاز دارید چقدره؟
درست میزنم از ------ هم استفاده نمی کنمنقل قول:
بعضی موقع ها که کوتاهه مثل بچه آدم ارسال میشه یه کم طولانی میشه می نویسه مدیر باید تایید کنه بعد نمایش بدیم بعضی موقع ها ارسال میشه بعد ریفرش می کنی میبینی پست نیست اصلا یه داستانیه قبلا اینجوری نبود چند تا پست اخیر اینجوری شده
بالاخره دانلودم جزوه مصرفه! اصلا" اصل مصرف رو دانلودهنقل قول:
از طرفی هم شبانه نیاز و مصرفی ندارید
می تونید سرویس POL-128-U ماهانهرو بگیرید
قیمت سرویس ماهانه 27 تومن
مجموعا" در هر ماه تا 20 گیگ را با سرعت بالا می توانید دریافت کنید، بعد از 20 گیگ در ماه، سرعتتون می آد رو سرعت واقعی که میشه 16 کیلو بایت بر ثانیه
اینکه می گم ماهانه بگیرید، چون بعد از 20 گیگ سرعتتون می آد پائین، و با شارژ مجدد دوباره ماه بعدی می تونید تا 20 گیگ رو با سرعت بالا دریافت کنید
سالانه اش براتون در آد 324 هزار تومن با مجموع 240 گیگی که می توانید با سرعت نسبتا" خوب (بالای 120 کیلو بایت بر ثانیه) دریافت کنید
یا اگر ترافیک بیشتر می خواهید:
POL-256-U نامحدود ماهانه که ماهی میشه 45000 که در سال 540 تومن، هر ماه بعد از 40 گیگ (روی 40 گیگش شک دارم، شایدم هم 30 گیگ)مصرف سرعتتون محدود می شود
اما یادتون نره که سرویس نامحدود گرفتید ماهانه بگیرید
اگر سرعت بهتری خواستید و دلتون نمی خواست که هیچ موقع سرعتتون رو بیارند روی سرعت واقعی، قضیه یه خورده فرق خواهد کرد و باید برید سراغ سرویس های دیگر، مثل شرایطی که پست های قبلی گفتم، مثلا":
POL-256-2G سالانه + 100 گیگ ترافیک 2000 تومنی که مجموعا" براتون در آد 300 تومن که محموعا" 124 گیگ در سال می توانید استفاده بکنید، سرعت در بهترین شرایط بالای 300
ترافیک خواستید دوباره 100 گیگ می خرید
خوبی سرویس های محدود اینه که سرعت روزانه همیشه بالاست
ترافیک اضافی خریداری شده هم، باقی موندش به دوره بعدی انتقال پیدا می کنه و نمیسوزه
برای منم اتفاق افتاده . خوبه که وقتی از چیزی اطلاعات کافی نداریم با تاکید چیزی رو نگیم . امکان داره دوست من :sq_8:نقل قول:
خوشا به حال شما . اگه این اتفاق هم افتاد به منم بگو تغییری داشته یا نه ؟ :20:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.میگن مشکل از منطقه مخابراتیه.اینطور که من شنیدم با این کابلهای مسی مخابرات سرعت بالاتر از 320 کیلوبایت (2.5 مگابیت) ممکن نیست و باید صبر کنیم تا با فیبر نوری جایگزین بشه.نقل قول:
دوستان چرا ساعت دانلود رایگان برا من یک شب از 1:50 رایگانه و یک شب نیست و کلی حجم میره برا شما هم همینطوره؟
دوست عزیز من پرسیدم گفن برا این سرویس میزان دانلودت به 20 تا 25 گیگ برسه سرعت محدود میشهنقل قول:
داداش من مشکلی ندارم دوستانم فکر نکنم مشکلی داشته باشن :5:نقل قول:
نقل قول:تا جایی که من میدونم برای ممانعت از ارسال پستهای نامربوط توسط کاربران، اگه از یه سری واژه های خاص در پستتون استفاده کنید، نیاز به بررسی پست توسط مدیران خواهد بودنقل قول:
همچنین به هنگام قرار دادن یک آدرس اینترنتی در پست
سپاس
دوستان از من امروز وصل شد. سرویس: فعلا 128 هدیه + 2 گیگ ترافیک رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکتون باشه. شما چه سرویسی گرفتین؟نقل قول:
قربونه شما.من قراره اینو تموم بکنم بعدش 1 مگ با 2 گیگ ترافیک 3 ماهه بگیرم.58 تومنه فکر کنم.نقل قول:
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
منظورم از نداشتن دانلود ، دانلود کردن فیلم و نرم افزار و ... بود !
سرویسی که من الان دارم 512 یکساله ( FP5-9x دوازده ماهه ) هست که توی 266 روز ، 98.75 گیگابایت ، مصرف داشتم .
فکر کنم برای دوره بعد باید یه 256 یکساله با 100 گیگ ترافیک اضافه بخرم !
256 نامحدود تا چند روز پیش پهنای باند دانلودم 1.4 مگابیت بود الان چند روزه اینطور شده مصرفم هم به 10 گیگ نرسیده هنوز... از دوستان هم کسی هست که مشکل افت سرعت دانلود تو این چند روز داشتن ؟
دوستان نحوه محدودیت ( در صورت مصرف بالا ) پارس برا سرویس های حجمی به چه صورت هست !؟
دوستان من تو اسلامشهر دارم از پارس آنلاین استفاده میکنم و واقعا راضی ام. :31::31::31:
سرعتم 256 ماهی 2 گیگ هست (POL-256-2G سه ماهه)
اینم از سرعتم: (البته امروز یکم ping متغیر بود)
موقع دانلود هم سرعتم تا 380 کیلوبایت (نه کیلو بیت) بر ثانیه میره!!!!!!
البته تو اسلامشهر شاتل و پارس آنلاین سرعتشون تقریبا برابره:sq_25:
سلامنقل قول:
بعد از ساعت 1:50 کانکت میشید؟
کی دیسی می کنید؟
برای من از 1:45 رایگانه و تا حالا یکبار هم نشده حجم کم کنه. بعد از 1:45 کانکت میشم و قبل از 7:15 دیسی
حدودش رو نمیشه گفت، ولی برای سرویس های محدود، وقتی دانلود شبانه روز های متوالی انجام بشه و حجم دانلود ها بالا بره، سرعت دانلود شبانه رو تاحدی کاهش می دهندنقل قول:
مثلا" با سرویس یک مگ محدود تقریبا" در بهترین شرایط شبی نزدیک 7.5 گیگ میشه گرفت که میشه 225 گیگ در ماه رایگان، ولی در عمل در یک ماه زیر 150 گیگ میشه گرفت
سرویس یک مگ محدود حداکثر 7.5 گیگ و حداقل 3 گیگ شبانه میده
در کل بهترین روش اینه که حتی یک شب هم از دست ندهید :31:، البته اگر چیزی برا دانلود داشته باشید
آقا یوتیوب که باز نمیشه که!!!نقل قول:
ما که از سـ ـاکس استفاده میکنیم تو پورت 443 فیس و اینارو داریم ولی این یوتیوب لامصب و نداریم
شما چجوری دارین از کجا این سـ ـاکس و میگیرن که دارینش ؟ یه راهنمایی به مام بکنین ، لطفا !!
منم تو اسلامشهرم......منطقه مخابراتی با هنر (شهرک قائمیه)............چطوری همشهری؟!!!!1:sq_13:نقل قول:
سرویس 128 u دارم و اول که محدوده 20 گیگ رو نگذرونده بودم سرعت دانلودم 150 بود.....ولی وقتی بیست گیگ و رد کردم (حدود دوهفته پیش) سرعت دانلودم قفل شد رو 16 .........ولی در کل راضیم........
یه نرم افزار محاسبه پهنای باند هم دارم.........4 روز از سرویسم مونده و حدود 32 گیگ دانلود کردم...........................تا به حال تو عمرم این قدر دانلود نکرده بودم با سرعت 128..... !
یه سوال :
اگه سرویسم تموم بشه و little more بزنم ترافیک برای محاسبه میکنن یا ترافیک این پنج روز هم نامحدوده؟
با تشکر
ممنون ولی منظورم این نبود :دینقل قول:
درواقع میخواستم بدونم پارس به چه نحوی کاربر های پرمصرف سرویس های حجمی رو محدود میکنه . مثلا شاتل یک شب ۳ گیگ میگرفتم ۲ هفته سرعتم رو میاورد رو ۳ کیلوبایت ...
این محدودیت تو پارس به چه صورت اعمال میشه .
بعد امکانش هست که کار های اداری و سفارش و اینا رو قبل از اینکه خطوط از رانژه شرکت قبلی خارج بشند انجام داد !؟
یوتیب فقط با چیز پی ان وصل میشه و لا غیر فدات شم ..... :sq_25:نقل قول: